Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Multumesc mult pt. raspunsuri (Ane tr. sa-mi dai un miel).
Maine voi lua o decizie pt. ca tr. sa o sun pe dna sa-i spun raspunsul final.

Asta seara am pus cateva poze noi cu Rares in luna a 8-a.
Le puteti vedea aici:http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=188409770

Noapte buna tuturor!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara, acum am venit de la manechiura!! adica de la vecina mea! Mare noroc am cu ea, ca ma aranjeaza in fiecare saptamana ca eu nu am rabdare la unghii.
Adriana, eu zic ca 1500000 e bine pentru 4 ore de plimbare, ca nu face mare lucru. Pozele inca nu se vad.
Am fost in Carrefour in seara asta cu Albert si asa a obosit, ca a cazut mort de la ora 9,30, nu prea a dormit azi si era mort de obosit.Poate o dormi si el mai bine sa nu se mai trezeasca asa des. Si noi tot asa suntem cu trezitul noaptea, eu m-am resemnat.L-am luat cu mine in pat ca sa nu ma mai trezesc asa de tot si gata. E mai usor. Uite de-aia se ajunge la culcatul copilului in patul parintilor din motivul asta de oboseala. Pai daca se trezeste toata noaptea, nu mai puteam sa rezist asa, ridica-te toata noaptea din pat, cand il puneam la loc in patut se trezea si tot asa,pana inebuneam. Asa imi e mai usor, s-a trezit ii dau un pic sa suga, gata adoarme la loc. Asta este. Iar faza cu adormitul la san ziua am invata-o de la cineva de aici, parca Diana, care zicea ca doarme cu el ziua. Una peste alta, noi sa fim sanatosi, in pat sau in patut, ca ne facem noi mari!

Mai am luat de la munte sirop de fragi si de afine de pe strada, stiti voi cum ies la poarta cu ele, o bunatate, au o aromaaaa, chiar acum am baut un pahar si am tinut sa va fac pofta. Daca va duceti sa luati ca tare bun e cu apa minerala, nici nu se compara cu cele din comert.

Gata, ma duc la baie si apoi la somn!!
Noapte buna !!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Saphir, ce sa zic e cam urata treaba... poate fi de la dinti dar mie mi se pare un pic cam mult si cam de mult... Totusi , poate are ceva... Cosmin face asta la orice mica infectie... desi pare ok, daca nu vrea sa manance si se intampla la mai toate mesele si daca mai si vomita are o infcetie... chiar fara febra sau max 37.5... Sa nu fie o faringita si atunci se poate intampla asta...totusi un medic ar trebui sa il vada ... dar cu sarbatorile astea! Daca este ceva ce vrea sa pape si nu vomita da-i mereu acelasi lucru, cat de putin dar sa pape ceva...eu i-am facut o sapt. cura de iaurt natural la pranz si cura de ,,papa putina'' la celelate mese si s-a rezolvat...chiar i-a venit poafa de mancare, cum nu mai avusese pana atunci...E adevarat ca deja il cam lasa iar pofta ...dar asa e la noi... cat totusi mananca e bine!

Roxi, cand am citit ce ai scris ca a zis pediatra mi s-a ridicat mie parul pe cap de nervi...eu nu as mai calca pe acolo... Iar legat de greutate, nu neparat ca ar fi prea mica dar a luat prea putin luna asta si a mancat bine in general, asa spuneai... eu zic sa-i dai dac poti mai consistent nu neaparat mai mult cantitativ. Eu am observat ca se vede la cantar asta... luna asta nici Cosmin nu a luat mare lucru (dar mai e putin si calculam atunci) si clar din cauza ca nu i-am mai dat cei 4-5 biscuiti/zi si nici painica nu am mai pus in ciorbita-piure.... Dar eu ma multumesc si asa numai sa manance mai cu pofta... daca se ingroasa gluma cu greuatatea o sa mai vad ..desi nu stiu ce o sa vad ca nu mai vrea biscuiti si nici cereale in fructe ssau in iaurt...

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna seara ,dragelor sau noapte buna avand in vedere ora la care va scriu.Ce sa-i faci vacanta s-a terminat si cum am trecut clasa a doua am mai multe lectii si batai de cap.Roxana draga acelasi sfat schimba pediatrul ca nu mai de un asa doctor nu ai nevoie,nu e suficient ca ne facem probleme zi de zi cu oare fac bine oare fac rau ,nu ai nevoie de un generator de stres in plus. Nu e suficienta nesiguranta si stresul pe care ni-l provocam singure din grija pt puii nostri?In alta ordine de idei sa stii ca baiatul meu a mers foarte tarziu in picioare si nu a stat in funduletz la 7 luni ca sor-sa ,nici macar de-a busilea nu a mers,insa nu mi-am facut probleme,fiecare pui are ritmul lui.Saphir cred ca la pitic e vorba de dintisori si parerea mea este sa il duci totusi la un control imediat ce ai ocazia.Maria tot asa mi-a refuzat mancarea cam 2 zile pana au iesit dintisorii de jos si a avut si un 37,5 temperatura . Dca vreti inscrieti-ne si pe noi pe listuta voastra Maria Alessandra 11februarie ,3kg si 48cm,nastere naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Buna dimineata!
S-a dat trezirea !
Saphir - e posibil sa aiba [red]ROSU in GATUTZ..eu asa am patit cu Alex cand voma si nu manca..far apic de temperratura si cand am ajuns la dr. ne-a zis ca are gatul rosu ca focul. Doar lapte manca, caci restul - de-abi ale punea pe limba si se fortza sa vomite! Eram disperata , dar de fapt il irita mancare de orice fel. Ne-a dar mai intai Ospen (penicilina V) - dar e groaznica si am renuntat, apoi Augmentin suspensie - 2 ture- cam mult antibiotic - cam tarziu mi-am dat seama. Dar s-a cunoscut imediat ca a mancat bine.
Acum am fost raciti, cu tuse, mucishori, dupa 4-5 zile ne-a trecut. dar tot cu tratament. Eu zic sa incerci sa-i vezi gatul cum arata (daca reusesti! :-))

Ieri ce credetzi ca amancat pushtiul meu??? Mamaliga cu branzica,iaurt,putin unt si smantana ! Nu-l mai opream..i-am indesat si putina painica apoi caci m-am gandit ca nu ii tine de foame.

Roxana, referitor la greutate : no comment! V-am zis ca mie mi-a spus pediatra ca Alex este " in pragul distrofiei" ?? Ca are 7.400 - ar trebui cel putin 8.100 , ca nu a luat in greutate decat 80 g...ca ce-i fac de nu mananca? Maine mergem sa facem analizele - sa ne intepan si sa vedem cum stam. Si cu coprocultura pt a vedea daca iese giardia cica!!
Parca initiasem un club al bebeilor sub greutate - subnutritzi :-)) Intri si tu?

Am pus pozici noi si o sa mai punem!
Sanatate multa,

Lavv si Alex (7 ian.2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Am vazut si eu ca nu apar pozele la adresa aceea. Oricum sunt in Album Rares,luna a 8-a.

Rares a dormit azi noapte pana la 5!!! A papat si apoi nani pana la 7. Nici nu-mi venea sa cred. M-am odihnit si eu k lumea. Sper sa-i tina Dumnezeu obiceiul ca tare bine mai e.

Lavv, Rares mananca de mult iaurt cu mamaligutza si branza dulce, facuta in casa. Pediatra mi-a spus sa-i fierb mamaligutza in lapte si e tare buna asa. Si lui ii place tare mult.

Monica, multumesc si tie pt. raspuns. La 1,5 milioane m-am gandit si eu in final. Cred ca e ok pt. cat face acum. Daca voi avea nevoie de mai mult ajutor, renegociem.
Ce bine ca ai pe cineva care iti face manichiura si pedichiura. O vecina de-a mea imi spunea ca are si ea pe cineva in cartier, dar mi-e cam teama cu sterilizatul instrumentelor. Tu cum procedezi? Te duci cu trusa ta?

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

[size=2] Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Decembrie 2003

29 Decembrie : Layla ,(Carmen/Bucuresti), Daniel Alexandru (3350g / 50cm), natural

Ianuarie 2004

01 Ianuarie : Buli,(Anca), Matei (3800g / 53cm), cezariana,
02 Ianuarie : Diana_b, (Diana/Bucuresti), Mircea (4400g / 54cm), natural,
06 Ianuarie : Klavier, Austria, Andrei,
07 Ianuarie : Lavv (Craiova) cu Alexandru Ioan (3050, 50 cm) cezariana
12 Ianuarie : CataD,(Catalina) Canada, Laura (3632g / 53 cm), natural
17 Ianuarie : Ane2,(Anita) Cipru, Rachella Alexia (3000g / 53cm), cezariana,
19 Ianuarie : anda141,(Monica/Bucuresti), Albert Eduard (3450g / 51cm), natural,
18 Ianuarie : Caro (Lidia), Canada, Thomas Adrian (3115g / 50cm), natural,
21 Ianuarie : Helen,(Patricia,Mures) , Dan Cosmin (4000g / 53cm), cezariana
26 Ianuarie : Fabi,(Fabiola/Paris) Franta, Carina Flavia (3150g / 49cm), cezariana
26 Ianuarie : Emilly, Canada, Ilinca (2870g / 49cm), natural
27 Ianuarie : Narcisa, Germania, Vivien Johanna, (4350g / 57cm), cezariana,
28 Ianuarie : Ioana77,(Ioana/Bucuresti), Yann (2400 / 46,5cm) & Philip (3000 / 50cm), cezariana
29 Ianuarie : Amuleta, USA, Alma (4000g / 52cm), cezariana
31 Ianuarie : Tatiana G,(Tatiana/Bucuresti), Clara-Maria (3200g / 56 cm), natural,

Februarie 2004

05 Februarie: Gazi,(Ioana/Bucuresti), Amalia (3250g / 50,5cm),
06 Februarie: Elena I.,(Elena/Iasi) Romania, Erica (2500g / 48cm), cezariana
06 Februarie : Andruska,(Andra/Bucuresti), Matei Daniel (4250g / 53,5cm), cezariana
06 Februarie : Babee,(Gabi) Austria, Philip Damian (3990g / 52cm), natural,
10 Februarie : Roxana_G,(Roxana/Bucuresti), Alexandra-Maria (3650g / 49,5cm), natural
11 Februarie: ralucalexandrei, (Bucuresti), Maria Alessandra, (3000g / 48cm), natural
12 Februarie : IoanaCo, (Ioana/Bucuresti), Darius (3200g / 53cm), cezariana,
13 Februarie : ad_risnov,(Adriana/Bucuresti), Rares Ioan (3600g / 52cm), cezariana,
14 Februarie : dady68,(Tania/Constanta), Bianca-Iustiana / 3600g / 51cm), cezariana,
16 Februarie : amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea
16 Februarie : DARAEL,(Maria sau Cristina?,Timisoara), Maria Daria (3500g / 49cm), natural,
24 Februarie : Adlemi,(Imelda/Bucuresti), Andrei (3000g / 51 cm), natural,
26 Februarie : Saphir, Israel, Amos-Daniel (2800g / ?), natural

Martie 2004

04 Martie : Adina Iulia,(Adina/Bucuresti), Olivia Karla (3500g / 51 cm), cezariana,
20 Martie : Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm)
31 Martie : Mickyyy (Adriana/Bucuresti), Malina Ioana (3800g si 53cm)

Dupa ce am inverzit si importocalit toate numele nu mai am rabdare sa mai scriu insa revin cu cafeaua si sa vedeti atunci ce mesaj scriu.....LLLUUUNNNNGGGG .

PS Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Va pup in fuga pt ca zi plecccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!

Ne vedem luni! (asta daca nu gasesc internet)

Sa fiti cuminti sa sanatosi !!!!!!!!!!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Multumim, Andruska!

Apropo ..stii ca ziua mea este 6 februarie (1971)? - in aceeasi ci cu Matei al tau si cu Philip al lui Babee :-)

Ne sarbatorim in 3 in februarie :-)

Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

neata si de la noi
Eu am icneput ziua cu 'bine'.Aseara l-am culcat pe Phillip si eu da-i da-i cu calcatul.S-a trezit de 4 ori pana la 12..de-am zis ca innebunesc.Si urla..si urla.Ok..vine si Vio, mergem la nani, la 3 dimineata cine credeti ca urla???bubu...il iau in pat, fug sa-i fac un ceai..adoarme.La 6 jumate in picioare ca deh, foamea-i mare.Merg sa-i fac lapte si aud deodata...buf..oa oa....ahhhh.Clar..a cazut iarasi din pat.Si pusesem pilotele noastre pe margini sa nu cada.ei cum a reusit nu-mi daus eama.
Am facut bagajele, am pus tot..la un moment dat unde-i portofelul???M-am panicat de nu va spun.Am luat-o 'pe fir' si la reconstructie hop ca numai in masina e.Cine era la 7 juma la masina???Ok, l-am gasit, urc..mai stau..acum nu gasesc hartile cu traseulCe-oi fi avand astazi n-am idee.
La 10 vine Vio si ne punem la drum.mergem la intalnirea cu fetele din Germania si Elvetia.Ne oprim la Linz sa dam ceva, in München sa ne plimbam, apoi la Stuttgart innoptam.Maine dimineata plecam spre Konstanz-Bodensee iar dumincia ne intoarcem prin Elvetia..facem un 'mic' ocol.
sa fim sanatosi si sa ne-auzim cu bine duminica seara..sau cel tarziu luni.
Ioana drum bun si tie

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput