Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ONITZO la multi ani inainte si sa aveti parte de copii frumosi,sanatosi si destepti!

iti plac pozele de la ocean?ma bucur dar daca ai vedea cate lipitori sunt si ce nisip mare si negru eate aici sigur ai spune ca MAREA NEAGRA e un colt de rai.abia astept vara viit sa merg la mare(in tara).

octy 33 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

FULGULETULE maine ma razbun si eu.abia astept caci de vreo cateva zile numai tort diplomat vad in fatza ochilor.oare are ceva daca nu pun pe margini piscoturi?se lasa compozitia?(ma gandesc ca alea se pun pt sustinere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Trinity, da-mi te rog mai multe detalii in legatura cu motivele cerclajului: cat de tare se scurtase colul? Stii cumva ce dimensiuni avea? Era deschis? Ce fel de contractii ai experimentat? Dureroase sau nu?
Multumesc!
Onitza, inseamna ca noi ne-am pus pirostriile in aceeasi zi :-) Si eu tot pe 5 iunie anul asta :-))

Eliza - 29 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Bits, razbuna-te si tu ca mine : l-am mancat aproape singura pe tot ! rusinica sa imi fie!
apropo, eu l-am facut la jumate din cantitatea ingredientelor ...si a iesit foarte mult pentru noi doi (trei)...Daca il faci doar pentru tine si sot e mai mult decat suficient la jumate!
Pai cred ca merge si fara piscoturi ...oricum se va intari gelatina aia..apropos...eu am pus piscoturile pe verticala si cand sa-l rastorn in pozitia cea buna am constatat ca piscoturile erau mult mai inalte decat tortul si le-am taiat cu foarfeca

cu David, 27 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

"eu am pus piscoturile pe verticala si cand sa-l rastorn in pozitia cea buna am constatat ca piscoturile erau mult mai inalte decat tortul si le-am taiat cu foarfeca ".hai ca-mi in gura!am sa-l fac la jumatate si eu caci sapt asta nu avem invitati,ci peste 2 sapt cand e ziua sotului,atunci mai fac unu.va face doctorul stop-cardiac daca ma voi ingrasa,dar orice distractie costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine si voi si bb-icii.
LA MULTI ANI1 pentru toate mariile si marioarele, sa fiti sanataose si fericite !
fetelor spuneti-mi si mie vad ca se tot discuta de epidurala, la cezariana se poate folosi? daca da...cate doze? asta daca sititi asa informativ ca oricum o sa-l intreb pe dr din romania de la municipal...dar pana cand ajung acolo....mai este...
iar vorbiti de dulciuri...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, ma bucur ca sunteti bine si voi si bb-icii.
LA MULTI ANI1 pentru toate mariile si marioarele, sa fiti sanataose si fericite !
fetelor spuneti-mi si mie vad ca se tot discuta de epidurala, la cezariana se poate folosi? daca da...cate doze? asta daca stiti asa informativ ca oricum o sa-l intreb pe dr din romania de la municipal...dar pana cand ajung acolo....mai este...
iar vorbiti de dulciuri......noroc ca sunt mancata hi hi, eram in parc cu alex cand m-a sunat sotzul meu sa-mi zica sa venim mai repede acasa fiindca cumparase pizza si un pui la rotisor...aproape ca nici nu stiu cand am ajuns acasa...asa de repede am mers...si nu va zic cat de repede am golit tot....cred ca eu as manca singura tortul intr-o zi....bine ca nu e nici o ocazie speciala ca sa ma apuc sa-l fac hi hi...azi m-am urcat pe cantar si nu prea-mi venea sa mai rad....sunt aproape de 74 de kg adica am luat aproape 12,5(in 26 de sapt)...sper sa mai dea inapoi sa fii fost doar o chestie de moment...
va pup si ma duc sa-l culc pe alex, intru mai tarziu sa va citesc mesajele.
distractie placuta daca mergeti pe la petreceri !

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna burticutelor!
LA MULTI ANI tuturor ce isi serbeaza onomastica sau ati avut aniversari sau veti avea.
Eu am mult de lucru caci in ultima sapt. din septembrie tre. sa prezint lucrarea unor beneficiari, deci sunt pe ultima 100 m. De citit va citesc dar nu am timp de raspuns. Sa-mi tineti pumni sa iasa totul bine.
Voi va ginditi deja la nastere, iar eu sunt ultima din lista, cind voi ramine singura sa veniti sa ma incurajati, sper sa am nastere mai usoara ca prima.
Prenatal nu prea vreau sa-mi iau caci cu sistemul asta de plata pierd o suma importanta la salariu, asa ca o sa fiu pe baricade pina ultimul moment.
Va urez sanatate, sarcini usoare si mai ales nasteri usoare si copiii sanatosi.
Va pup, o zi buna.

Bobita, 24 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Fetelor, va multumesc din suflet. Sincera sa fiu este singurul lucru care ma sustine moral: gandul ca in curand o sa imi tin gagalicea in brate. iar faptul ca mai intru si citesc, vad ce faceti - e extraordinar.

Bits, o sa iti trimit (cam tarziu ce e drept) si tel meu + adresa de mail, ca atunci cand faci update la lista sa ma incluzi si pe mine (daca se poate )

Eliza, din pacate nu am detalii legate de lungimea colului. Medicul meu nu este stilul care sa dea foarte multe detalii, ci doar strictul necesar. Dar o sa caut pe biletul de iesire din spital, poate scrie acolo.

Haide sa iti spun: CONTRACTII - am inceput sa am inca de prin luna a 4-a cand am inceput si tratament cu Gynipral. Cu tot acest tratament contractiile nu au incetat definitiv. In concediu (chiar inainte sa ma interneze) am simtit, mai ales in timpul noptii, ca niste junghiuri in josul burticii - undeva in zona "bikini line" (ce exprimare...)
Cand am ajuns la doctor mi-a spus ca e col scurtat si sa stau cuminte (fara efort, etc). In noaptea aia am avut iarasi contractii, iar a doua zi ma durea deja si mijlocul la intervale de 15-20 de minute - asa ca al me dr nu a stat pe ganduri si m-a internat.
AA! si am uitat sa scriu ca burtica mea era mai tot timpul tare (bebe nu era asa mare ca sa fie el, cuibarit acolo, ci era toata burta).
CERCLAJ - procedura in sine - desi mi-a sunat groaznic de infiorator, a fost ok, avand in vedere scopul. Am facut anestezie generala, am stat cateva ore la reanimare (cu contractii super-dureroase), dar a trecut. Sincer, ma uit la ce scriu si nu imi vine sa cred: in acele momente eram disperata, iar acum scriu de parca nu a fost nimic. Ce inseamna cand ai MOTIVATIA...
Colul nu era deschis ci doar scurtat, dar avand in vedere contractiile putea oricand sa se intample si as fi pierdut beblina, asa ca interventia a fost necesara. Am stat 1 saptamana in spital, cu tratament (injectii)si supraveghere stricta. Si acum continui cu Gynipral si mai am contractii foarte rar, si oricum nu violente.
La inceput mi-a prescris repaos total, dar pentru ca am stat cuminte treptat am avut voie sa mai merg si la plimbare, etc. Oricum NU grutatzi (carat), NU stat in picioare sau pozitie "turceste" pentru ca apasa pe col, pe scaun (la 90 de grade) maxim 30 de minute.

Am scris o groaza, sper sa iti fie de folos - am citit ca si tu ai probleme, cum e - imi dai si mie mai multe detalii?

Cris sapt 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Anne-Marry "La Multi Ani!!!", un bebe sanatos, si implinirea tuturor dorintelorai mancat tort
Fulguletz cred ca vecina ta este putin sarita de pe fixnu mai baga in seama toti nebunii
Dar eu ce-ar trebui sa fac, in momentul in care vecina de la 5, mereu cand ma intalnesc cu ea imi mangaie fata(chiar azi de exemplu m-am intalnit cu ea, si s-a mirat ca tot timpul ii impletesc parul Arisei, in fiecare zi avand o alta coafura, si ca vai sa nu fie de deochi arata foarte bine, pac sii mangaie fata; normal ca, copillul, nu stie, si mai ales ca o stie nu reactioneaza negativ, dar eu in momentul acela discret mi-am mangaiat fata pe fata, tipa cred ca si-a dat seama s-a oprit, iar cand am ajuns acasa am spalat-o imediat pe fata si maini, cu sapun, ca de fiecare data; iar daca sunt plecata port cu mine in tot timpul un pachet de servetele umede, speciale ptr. copii, si imediat ii trag un frecus de toata frumusetea; sotul meu este si mai alergic in ce privesc chestiile astea; fetelor cum spunea si Roserb sa ave-ti mare grija cu necunoscutii, caci eu am tras multe la acest capitol, in primul rand era s-o bat pe cumnatamea, iar in al doilea rand era sa ajung sa chem politia din cauza unei nebune, care nici acum nu ne da pace cand ne vede pe mine si Arisa pe strada)
Fetelor voi cum stati cu variceleEu pana acum nu am observat, ca deh ochi la spate nu am, la incheietura piciorului stang este un inceput de asemenea "cadori"; sotul meu a observat, si a ramas profund dezamagit, si mi-a spus ca cu mine pe strada nu mai iese daca port mini, ptr. ca ii este rusine;voi stati bine la cest capitol, caci de cand sotul meu mi-a spus asta ma simnt profund demoralizata,si ma uit in oglinda si ma vad ca o babaRoserb tu cum stai la acest capitol
Mada drumul sa fie intr-un ceas bun, si sa auzim numai de bine
Fetelo acum va voi spune Noapte Buna!!!,si sa auzim numai de bineVa pup de-o mie de ori pe burtici

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput