Scorpioancele -pe unde sant...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Parfumul meu preferat este Noa de la Cacharel(sper k am scris korekt).
Mor dupa el!!
Acesta este cel preferat, k depinde dupi dispozitie! Poate intr-o zi am chef sa port ceva mai tare sau ceva mai floral dar marea mea iubire este Noa!
Si eu sunt nebuna dupa lumanarele, am o groaza in casa! Fac o atmosfera foarte....romantica si senzuala!
Miha_ ai perfecta dreptate! Cand ne propunem ceva mergem pana in panzele albe!
Va pup!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

BellaDonna, se putea sa ma cheme altfel decat Mihaela dupa 8 noiembrie? Poate doar Gabriela!
Stiti ce-mi place la scorpioance? Ca sunt smechere si isi aleg ca sot barbati rac pentru ca din punctul de vedere al horoscopului compatibilitatea este maxima. Cred ca majoritatea fetelor care au scris aici au ca sot un rac. Am dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

confirm si eu la faptul ca majoritatea scorpioancelor au sotul rac( a nu se citi)
scorpioanaca cu sot rac

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Io sunt iecsceptzie:
Sot capricorn!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Alioooooooo! Shie fashietz?
Iar ne bate crivatzu'?
Mai cu viata fetelor!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

na ca eu nu am sot rac...

si mai am o intrebare: ce sansa de supravietuire are o poveste de dragoste dintre doi scorpioni?

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Mai,io nu-mi spui parerea aici ,ca-i periculos.Numai scorpioance nazbatioase si clontzoase ...iese cu fulgi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

Lorelei, si io am sot capricorn si baiet capricorn.

Bineinteles ca ma inscriu si eu pe lista scorpiilor. (si va anunt plina de mister ca tocmai am cunoscut pe plan profesional un rac si un peste si sunt curioasa daca chestiile cu relatii generale foarte bune se potrivesc! - si unde ajung)

Adi

Adriana (10.11.1979) + Adriana jr (21.09.2001) + Andrei (6.01.2004) + Dragos taticutzul (7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour la scorpiutze!( a se citi scorpioance)
Eu am sot balanta!Mai are vreuna dintre voi un sot balanta? Ca mi-ar place sa vad daca e la fel ca al meu.
Eu una sint justitiara,asa e!!Cind vad o nedreptate simt ca scot flacari,daca as putea sa le rezolv eu pe toate ,ce bine ar fi!!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput