Scorpioancele -pe unde sant...
Raspunsuri - Pagina 7
Aalina spune:
Fetelor eu sunt scorpioanca dar al meu sot e taur. Si ca sa imi intre bine in cap si fiu-meu tot taur este.
http://community.webshots.com/user/aalinador
Lorelai182003 spune:
quote:
Originally posted by ralucoantza
na ca eu nu am sot rac...
si mai am o intrebare: ce sansa de supravietuire are o poveste de dragoste dintre doi scorpioni?
ralucoantza
Se spune ca doi scorpioni formeaza o relatie foarte inflacarata. In special pe plan
Numai ca inflacararea asta poate sa cauzeze conflicte. Gelozia este foarte mare(subscriu), nevoia de afirmare etc.....
Un conflict intre 2 scorpioni(am cetet io) nu poate fi aplanat foarte usor si cam iese cu scantei!
Eu personal stiu un cuplu de scorpioni care azi se certau de sculau mortii din mormant si a doua zi erau mai indragostiti ca niciodata. Ea spunea ca la nervi e cal mai misto si ca il iarta pt orice.....si pe urma o luau de la capat!
O relatie intre 2 scorpioni, parerea mea, e ceva gen sport extrem. In orice caz nu trebuie ratat, asa pt experienta de viata, cine stie ce mare iubire poate iesi ca doar scorpionii sunt foarte dragastosi si sensibiloshi odata ce le-ai intrat la inimioara!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
HelleneC spune:
uite ca am ajuns si eu... mai catinel, ca mi's tare "batranica", noroc de voi... Dupa cate am citit, ar trebui de acum sa facem sectiuni de "scorpioni". Eu m'am facut aparuta pe la 13 noiembrie '73, uite-asa, ca sa le fac in ciuda la aia de spun ca noi asa si pe dincolo... Dragelor: CEA MAI BUNA ZODIE, nu ati mai vazut asa cevaCalitati de ale noastre: multe, ca de aia nu mi le descopara nimeni, iar defecte... Ce-or fi alea??? La noi??!, neah! Uite acusica intram in zodie si incepem sa ne sarbatorim intre noi! Cred ca o sa stim cum sa o facem, asa, sa ne tina minte restul! Ah, si uitam: la mine in casa e un cocktail - eu, scorpi; sotu', berbec (brrrr) si bebe (2 ani 1 luna), fecioara! numai molotov sa nu fie! va pup si mai tinem legaturile, ca sa fie mereu subiectul in top! Elena
vikinga spune:
quote:Esti tare haioasa Elena So, mai adaugam la lista calitatilor: simtul umoruluiBine ai venit pe Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Originally posted by HelleneC
uite ca am ajuns si eu... mai catinel, ca mi's tare "batranica", noroc de voi... Dupa cate am citit, ar trebui de acum sa facem sectiuni de "scorpioni". Eu m'am facut aparuta pe la 13 noiembrie '73, uite-asa, ca sa le fac in ciuda la aia de spun ca noi asa si pe dincolo... Dragelor: CEA MAI BUNA ZODIE, nu ati mai vazut asa cevaCalitati de ale noastre: multe, ca de aia nu mi le descopara nimeni, iar defecte... Ce-or fi alea??? La noi??!, neah! Uite acusica intram in zodie si incepem sa ne sarbatorim intre noi! Cred ca o sa stim cum sa o facem, asa, sa ne tina minte restul! Ah, si uitam: la mine in casa e un cocktail - eu, scorpi; sotu', berbec (brrrr) si bebe (2 ani 1 luna), fecioara! numai molotov sa nu fie! va pup si mai tinem legaturile, ca sa fie mereu subiectul in top! Elena
Eryka spune:
quote:Elena si sotul meu tot in zodia berbec este ,iar fata mea in gemeni.Tare curioasa sunt cum sunteti voi doi ,tu scorpion si el berbec .Ca la noi eu sunt aia mai vorbareta si cu chef de viatza iar el mai linistit.
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
HelleneC spune:
Eryka, draga, nu stiu exact cum e la voi, dar la noi e... lupta mare undeori, ca de guraliva, har Domnului, nu ma dau pe laturi, iar el... incapatanat ca un cornut! ne mai amintim desigur ca e George la mijloc si ne mai temperam, da' si cand imi amintesc (asa, nu intotdeauna) de cate o chestie care nu mi-a mirosit mie bine, stai sa vezi ce ace veninoase scot! da' si cand ne impacam, e tare binein rest, ii tot zic: mare noroc ai cu mine, ca una ca mine nu gasesti, ca mi's unicat pe lume! ave nit aici si m-a prins ca il povestesc la lume! pa, scorpioancelor si ne mai tinem in legaturi, Elena
capraru
Katarina spune:
quote:
Eryka, draga, nu stiu exact cum e la voi, dar la noi e... lupta mare undeori, ca de guraliva, har Domnului, nu ma dau pe laturi, iar el... incapatanat ca un cornut! ne mai amintim desigur ca e George la mijloc si ne mai temperam, da' si cand imi amintesc (asa, nu intotdeauna) de cate o chestie care nu mi-a mirosit mie bine, stai sa vezi ce ace veninoase scot! da' si cand ne impacam, e tare binein rest, ii tot zic: mare noroc ai cu mine, ca una ca mine nu gasesti, ca mi's unicat pe lume! ave nit aici si m-a prins ca il povestesc la lume! pa, scorpioancelor si ne mai tinem in legaturi, Elena
capraru
Hihihi...numele de Capraru are vreo legatura cu faptul ca barbatu' ti-i cornut?
Lorelai182003 spune:
Ia uite ce de scorpiutze:
1.miraklucker 24.10.1973
2.tumpi 24.10
3.AlbaIulia 25.10
4.vikinga 25.10 si Aldo 15.11.2003
5.Lorelai182003 28.10
6.monica-elizabet 29.10.1975
7.ralucasimarius 31.10.1979
8.gina20 03.11
9.anda141 4.11.1977
10.Anina n 4.11.1972 si sotul 10.11.1970
11.ralucah 6.11.1976
12.ralucoantza 6.11.1978
13.Eryka 7.11.1978
14.BellaDonna 8.11.1974
15.totonio 9.11.1968
16.mihairi 9.11.1974
17.cristina73 9.11.1973
18.Daniela Neagu 10.11.1969
19.raducu 10.11.1976
20.Klavier 10.11
21.vioconstant 11.11.1973
22.AYUMI 12.11
23.alona 13.11.1972
24.aschiutza 13.11.1975
25.HelleneC 13.11.1973
26.Alyssa 14.11.1970
27.delsim 14.11.1977
28.rosa 15.11
29.saphir 15.11.1976
30.Corina 16.11.1968
31.Claudya 16.11
32.piticasigogosica 16.11.1976
33.giani 17.11
34.Katarina 17.11
35.jennifer 17.11.1977
36.eLaura 18.11.1973
37.mimitete 20.11
38.ghinetz 20.11
39.danitin 20.11.1970
40.amo2004 20.11.1973
41.Aalina
42.Country girl
43.elaspataru
44.miau miau
45.miha
Daca am omis pe cineva sau am gresit fo data, sa-mi fie cu iertare.
Va !
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
piticasigogosica spune:
quote:
Originally posted by totonio
important este ca renastem din propria cenusa ca pasarea Phonix.....
nu ne lasam invinse sub nici o forma......spun asta pentru ca viata mi-a oferit un episod dureros dar mi-am gasit resursele de a invinge episodul dureros numit DIVORT......cu tot ce implica el.......
sincer fetelor am avut momente cind ma uitam in oglinda si ma trezem vorbind singura si imbarbatindu-ma.........
asta s-a intimplat inainte de a decide ca totul s-a terminat......
Bravo TOTO!!!!
dupa care mi-am revenit, greu dar mi-am revenit.....
acum sunt o mamica foarte fericita cu un copilas, minune, o casnicie fericita, ce sa mai discutam ma simt implinita.......
apropo..... voi cum reactionati cind nu va convine ceva??????? eu sunt ca un uragan, dupa care ma linistesc si parca nimic nu s-ar fi intimplat......
am momente cind sunt imposibila, dar sotul meu care este rac, mi-a gasit leacul, stiti cu ce ma linisteste "gata! am inteles suferi de sindromul pre-menstrual, deci astazi nu putem comunica", replica spusa pe un anume ton, sugubat?!?!?! moment in care eu rid de ma doare burta, si gata totul a trecut......
v-am plictisit?!?!
voi cum sunteti?
pa si va pupic dulce pe toate
Sunt mandra de tine
Si eu sunt o scorpioanca 16 noiembrie 1976 si gogosica 29 ianuarie 2004.(16 noi ca si Corina si la o zi dupa Saphir care surprinzator are tot un pui varsator dar pe 26 )
Nu are rost sa mai adaug la calitati si defecte ca le-ati insirat voi surioarelor!!!!
Problema mea de acum e grava si as vrea sa mai cred si eu in pasarea phoenix.Desi am sot tot rac nu ne intelegem si se pare ca se intrevede un divort(cel putin daca nu trag eu de relatie).Si asa toata ambitia,puterea,determinarea si nenumaratele calitati de care ma credeam in stare acum parca nu le mai vad,mi-a ramas poate incapatinarea de a crede ca se mai poate face ceva ca eu nu am putut sa ma insel asa de rau.Voi,Tu cum ai reactionat?Ce face o scorpioanca ranita acolo unde dupa parerea mea o doare cel mai tare...in dragoste???
pitica sigogosica
pitica