Scorpioancele -pe unde sant...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Hello BellaDonna!
Te saluta tiza ta mai mica decat tine cu doar o zi(9.11.1974)!
E o zodie super, sunt foarte mandra de ea.
Piciul meu a iesit Geaman (10.06.2003) si am fost incantati pentru ca nu mai avem pe nimeni in familie in zodia asta. Oare cum ne-om intelege?

mihairi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

nici nu ma asteptam sa raspunda asa de multe scorpioance, ma bucur tare mult, si bine ati venit
Eu cred ca santem foarte puternice, dominam ,si tot ceea ce ne-am propus realizam, si...sa nu ne calce nimeni pe codita ca intepam....
Sorpioance unitiva

Mai ,mihairi, chiar ca doar o zi ne desparte , si sa numi zici ca te chiama si Mihaela......
Totonio, si mmie imi place tare mult ADEVARUL , dar cred ca e o chestie educata de taticul meu care tare mai ura minciuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Si io tot scorpioanca!! 28 octombrie.
Si sunt mandra ca sunt scorpiuta! As putea spune despre mine ca sunt f f f f geloasa! Si posesiva, rautacioasa cateodata chiar razbunatoare!
Dar daca imi intri la inima.....gata, m-am topit de tot si poti face din mine ce vrei deoarece ma atasez foarte mult de persoanele care ma cuceresc!
Oricum Scorpioancele(dupa mine) sunt cele mai...cele..femei! Pasionale, sexoase, inteligente, misterioase si lista poate continua la nesfarsit!
Apropo de sexoase, am cetet undeva ca o femeie scorpion poate fi extrem de sexy chiar daca e imbracata pana-n gat!
Stiu ca privirea este foarte patrunzatoare, chiar hipnotica!
Tot asa, am cetet io pi undieva ca scorpionii iubesc cu adevarat doar o singura data in viata si ca sunt foarte buni/bune la!
Oricum am fi, cu bune cu rele, tot suntem cele mai tari!
Va pup!

http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian,Alinasi sotul Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Lorelai, ai dreptate!
- Buna gospodina, ( mancare, curatenie)
- perfectionista
- vrenica
- cu gura "mare"
- cicalitoare
- puternica
- independenta
- nu cer niciodata ajutorul
- imi place sa termin singura ce am inceput
- nu imi place sa lucrez in echipa
- imi place sa domin
- imi place sa castig
- imi place sa fiu prima

Cam asta sunt eu!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

BellaDona, Lorelai, anda141, ati descris exact scorpioancele !
As mai adauga ca, desi parem reci, suntem pline de sensibilitate si avem nevoie de tandrete. Cand ne epuizam fizic sau psihic, intotdeauna gasim resurse pentru a ne reveni. Cand incepem o treaba, nu ne lasam pana nu o ducem la capat. Foarte rationali scorpionii, dar si plini de maginatie. Ne place sa stim totul, dar despre noi...nu spunem chiar totul. Ne place sa fim invaluiti in mister. Dar suntem si interesati de lucrurile misterioase(ocultism, astrologie). Iubim natura, luna. Suntem femei fascinante, seducatoare, stim sa ne ingrijim corpul. Punem pasiune in tot ceea ce facem. Femeia scorpion este amanta perfecta. Stie ce vrea un barbat, ar putea scrie un roman despre cum se poate cuceri un barbat. Suntem fidele in dragoste si posesive. Iertam, dar nu uitam !
Ce spuneti, asa este ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Si suntem LOIALE! Locului de munca, sefului, colegilor, sotului..in orice domeniu
Mey eu sunt loiala pana si coafezei. Jur!
Da ce nu imi place la noi: razbunarea. Eu nu pot sa uit, daca mi-ai zis ceva sau mi-ai facut ceva rau sunt in stare sa te tin minte ani in sir si tot gasesc ocazia sa ma razbun. Nu pot sa las de la mine si pace.
Inca un defect: suntem posesive...da rau!
si inca ceva: avem spiritul dreptatii. ba de multe ori ne bagam nasul unde nu ne fierbe oala daca ni se pare noua ca e cineva nedreptatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

na ca ma bag si eu, de mult vanez un subiect cu scoprioance si nu-l gasesc.
24.10, sunt la inceput, dar ma simt ca un scorpion in toata puterea cuvantului.Pot fi si tandra si seducatoare , dar daca ma calci pe codita, vai de pielea persoanei respective

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

scorpioancelor,mey dar multe suntem,

Si eu sunt tot scorpion ,nascuta pe 7 noiembrie 1978 ,intru si eu in clubul vostru

A-ti descris foarte bine ,ma regasesc cam in majoritatea.
Scorpionul nu este nici vorbaret, nici demonstrativ, si poate ca si acesta e un mijloc de a-1 recunoaste. Trebuie sa i se smulga confidentele; tainuit, straniu, ingrijorator: nu vrea sa lase nimic sa-i strabata misterul, iar cind nu are nici unul, poate da impresia contrara. Constringe la interogatoriu, la care nu raspunde decit printr-o mimica nervoasa, agitata, ca si cum numai "geniul rau" ar vorbi pentru el, impiedicind orice comunicare, orice schimb cu ceilalti.
Eu: statornica,posesiva ,ambitioasa,cicalitoare,geloasa,nerabdatoare,secretoasa,agitata,vorbareata,etc... cred ca ar mai fi multe de spus.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Si suntem LOIALE! Locului de munca, sefului, colegilor, sotului..in orice domeniu
Mey eu sunt loiala pana si coafezei. Jur!
Da ce nu imi place la noi: razbunarea. Eu nu pot sa uit, daca mi-ai zis ceva sau mi-ai facut ceva rau sunt in stare sa te tin minte ani in sir si tot gasesc ocazia sa ma razbun. Nu pot sa las de la mine si pace.
Inca un defect: suntem posesive...da rau!
si inca ceva: avem spiritul dreptatii. ba de multe ori ne bagam nasul unde nu ne fierbe oala daca ni se pare noua ca e cineva nedreptatit.

Asta cu loialitatea, asa este !
In schimb cu razbunarea...eu nu sunt razbunatoare ! Ma gandesc ca roata vietii se invarte, nu sta pe loc. In schimb, cum am scris si mai sus, iert dar nu uit !
Spiritul dreptatii, DA ! Si foarte sinceri !

quote:
Originally posted by Eryka

Scorpionul nu este nici vorbaret, nici demonstrativ, si poate ca si acesta e un mijloc de a-1 recunoaste. Trebuie sa i se smulga confidentele; tainuit, straniu, ingrijorator: nu vrea sa lase nimic sa-i strabata misterul, iar cind nu are nici unul, poate da impresia contrara. Constringe la interogatoriu, la care nu raspunde decit printr-o mimica nervoasa, agitata, ca si cum numai "geniul rau" ar vorbi pentru el, impiedicind orice comunicare, orice schimb cu ceilalti.

Da, da...de multe ori mi s-a reprosat ca sunt cam tacuta. Dar eu ma simteam bine in tacerea mea. Nu-mi place sa vorbesc daca nu am nimic serios de spus. Depinde si in ce anturaj ma aflu. Caci intre prieteni, nu-mi mai tace gurita.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonio spune:

important este ca renastem din propria cenusa ca pasarea Phonix.....
nu ne lasam invinse sub nici o forma......spun asta pentru ca viata mi-a oferit un episod dureros dar mi-am gasit resursele de a invinge episodul dureros numit DIVORT......cu tot ce implica el.......

sincer fetelor am avut momente cind ma uitam in oglinda si ma trezem vorbind singura si imbarbatindu-ma.........

asta s-a intimplat inainte de a decide ca totul s-a terminat......

dupa care mi-am revenit, greu dar mi-am revenit.....

acum sunt o mamica foarte fericita cu un copilas, minune, o casnicie fericita, ce sa mai discutam ma simt implinita.......

apropo..... voi cum reactionati cind nu va convine ceva??????? eu sunt ca un uragan, dupa care ma linistesc si parca nimic nu s-ar fi intimplat......

am momente cind sunt imposibila, dar sotul meu care este rac, mi-a gasit leacul, stiti cu ce ma linisteste "gata! am inteles suferi de sindromul pre-menstrual, deci astazi nu putem comunica", replica spusa pe un anume ton, sugubat?!?!?! moment in care eu rid de ma doare burta, si gata totul a trecut......

v-am plictisit?!?!
voi cum sunteti?
pa si va pupic dulce pe toate

Mergi la inceput