Scorpioancele -pe unde sant...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

quote:
Originally posted by totonio
dar sotul meu care este rac, mi-a gasit leacul, stiti cu ce ma linisteste "gata! am inteles suferi de sindromul pre-menstrual, deci astazi nu putem comunica", replica spusa pe un anume ton, sugubat?!?!?! moment in care eu rid de ma doare burta, si gata totul a trecut......

Si sotul meu este rac si acelasi lucru imi spune atunci cand ma enervez sau sunt aiurita( ca deh sunt scorpioanca). Ca sa vezi coincidenta!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

mey, si sotul meu este RAC, cand sant suparata tot asa sant ca un uragan dar imi trece si foarte repede supararea, eu spre deosebire ,cand iert , iert complet, nu tin minte raul facut, prefer sa ma debarasez de orce ganduri suparatoare , iert si uit pt ca si eu la randul meu as vrea sa fiu la fel iertata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ma primiti si pe mine?Scorpion-12 noiembrie 1979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioconstant spune:

Anina_n, si mie mi s-a reprosat ca sunt cam tacuta, insa nu am stiut ca e o caracteristica a zodiei....si nici nu imi place sa ies in evidenta,sa fiu in centrul atentiei, in schimb sotul meu care este taur...este in elementul lui sa fie in atentia tuturor...
In schimb ador marea....pot sa ma lipsesc de orice confort ca sa fiu la mare.... si am observat un lucru ciudat,si anume ca oamenii din jurul meu au obieceiul sa imi faca confidente,sa-si descarce sufletul,nu neaparat ca sa le dau vreun sfat.....o prietena chiar mi-a spus ca ar fi trebuit sa ma fac psiholog.. si alt lucru ciudat este ca starea de spirit a celor din jur ma influenteaza foarte mult...Mai este cineva care are asemenea "ciudatenii"?

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

quote:
Originally posted by vioconstant

In schimb ador marea....pot sa ma lipsesc de orice confort ca sa fiu la mare....

Vio

Scorpionii sunt semne de apa, poate de aceea ne place apa, mare etc.
Si eu sunt innebunita dupa apa! Cand merg la mare nu ma mai scoti din apa cu orele! Chiar daca as sta 1 luna tot alba as veni de la mare pt ca stau cel mai mult in apa!
Io cand ma supar fac spume maica! Da spume d'alea de detergent manual! Ideea este ca e bine sa ma lasi sa-mi fac "recitalul" ca dup-aia poti sa ma iei in brate si sa ma pupi ca-mi trece! Da' daca ma lasi sa fierb in suc propriu sunt imbufnata si foaaarrte tzafnoasa!
Oricum crizele mele sunt destul de scurte.
Desigur imi trece repede daca nu mi-ai facut ceva grav ca daca e asa.......
Sotul meu e capricorn deci zodie de pamant si ne intelegem foarte bine. Cateodata ne mai incapatanam noi da ne trece! Ne completam foarte bine! El e mai calm si mai cu capul pe umeri iar eu mai aduc sare si piper; pe de alta parte el ma mai tempereaza!

Va pup!

http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian,Alinasi sotul Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ma primiti si pe mine??
Scorpion 24 octombrie 1973

MiraK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare!
6 noiembrie 1978, falnic scorpion!
sunt, din spusele celor din jur si din observatiile mele:
-capoasa, incapatanata
-`` daca nu iese cum vrei tu e sfarsitul lumii``
-iert dar nu uit, chiar daca ar fi sa astept si 20 de ani,
-ingrozitor de impulsiva
-cand imi ies din pepeni ``vine potopul ``
-`` ar fi trebuit sa te faci psiholog``
-nu prea las lumea sa se apropie de mine, sa ma cunoasca, dar, odata intrat in inima mea...
-fidela, dulce, pupacioasa notorie
-iubesc marea, literatura, frumosul, sa fac dragoste
-gatesc cu foarte mare placere, la fel si mananc
-urasc minciuna si nedreptatea,
asta sunt si cu asta defilez!
va pup dulce

ralucoantza

Mergi la inceput

Aloooo, ce faceti mey? Cam bate crivatul pe aici! Pai se poate mah fetelor?
Iote ce am gasit io despre scorpioni:

Zodia Scorpion

23 octombrie - 21 noiembrie

Caracteristica generala a zodiei Scorpion: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Scorpion: Apa
Calitate definitorie pentru zodia Scorpion: semn Fix (stabilitate)

Planetele si zodia Scorpion

Planeta guvernatoare: Pluton
Planeta carierei profesionale: Soarele
Planeta dragostei: Venus
Planeta câstigurilor financiare: Jupiter
Planeta sanatatii si a muncii: Marte
Planeta casei si a familiei: Uranus
Culorile zodiei Scorpion: rosu, violet
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Scorpion: hematit, topaz
Metale caracteristice pentru zodia Scorpion: fier, otel
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Scorpion: marti

Principalele calitati ale zodiei Scorpion: loialitate, hotarâre, curaj
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Scorpion: sa transforme
Defecte ale nativului din zodia Scorpion: gelozie, fanatism, spirit razbunator

Relatii între zodia Scorpion si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Pesti
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Varsator
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Leu
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Varsator
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Sagetator
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Taur
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Pesti
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Rac, Balanta
Personalitatea zodiei Scorpion
Nativul din zodia Scorpion este hotarât, rafinat, tainic, curios. Poate fi gelos si smecher. Nativul Scorpion poate fascina datorita caracterului lui puternic, cu atât mai mult cu cât are si ceva misterios în el. Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea, instinctul lui de conservare, tenacitatea si perseverenta, un mod de a gândi si actiona puternic marcat de sentimente - sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativului Scorpion, carora li se adauga o buna cunoastere si constientizare a obiectivelor, mândria si respectul fata de sine.

Nativul Scorpion poate îmbratisa cu succes cariera de cercetator sau de psiholog. Pentru el, moartea si învierea nu sunt simple figuri de stil. Cunoaste atât culmile, cât si abisurile existentei.

Deoarece este permanent sub tensiune, nativul Scorpion poate cadea usor în extreme. Atitudinea lui fata de ceilalti este marcata de neîncredere. Poate fi viclean, razbunator, agresiv, încapatânat si exagerat de gelos.

Sanatate : Un om al placerilor, nativul din Scorpion este victima acestora. Este predispus la boli de stomac, gât si nas, infectii, hemoroizi, intoxicatii.

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Data aviatoare promit sa aduc caracterizarea femeii scorpion!
va!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by vioconstant

Anina_n, si mie mi s-a reprosat ca sunt cam tacuta, insa nu am stiut ca e o caracteristica a zodiei....si nici nu imi place sa ies in evidenta,sa fiu in centrul atentiei, in schimb sotul meu care este taur...este in elementul lui sa fie in atentia tuturor...
In schimb ador marea....pot sa ma lipsesc de orice confort ca sa fiu la mare.... si am observat un lucru ciudat,si anume ca oamenii din jurul meu au obieceiul sa imi faca confidente,sa-si descarce sufletul,nu neaparat ca sa le dau vreun sfat.....o prietena chiar mi-a spus ca ar fi trebuit sa ma fac psiholog.. si alt lucru ciudat este ca starea de spirit a celor din jur ma influenteaza foarte mult...Mai este cineva care are asemenea "ciudatenii"?

Vio

Vio, asa este, asa simt si eu !
ralucaoantza, bine le-ai mai scris !

Da, fiind semn de apa, scorpionul se intelege bine cu pestele si racul, tot semne de apa. Iar femeia scorpion, plina de sensibilitate, dragoste si foarte romantica, gaseste raspuns la barbatul rac, peste sau taur.
Hai sa va mai scriu ce stiu si eu, despre zodia noastra, pe langa cele scrise de Lorelei !
Nu numai Pluto ci si Marte(zeul razboiului) este planeta guvernatoare a scorpionului. Pluto fiind o planeta descoperita mai tarziu(1930), Scorpionul este un mister al zodiacului.
Culori: rosu si negru
Verbul caracteristic: a dori
Dominanta: ambitia
Cifre norocoase: 3 si 5
Mai multe puteti afla aici : http://horoscopes.eva.ro/zodiac/scorpion/index.php
Mie mi se potrivesc mai toate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput