Bebelusi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Dorsilia spune:
Eu una apelez cu incredere tot la sabotii ce mi i-am luat cand am fost gravida, sunt supercomozi si acum imi sunt chiar larguti, deci si mai comozi decat inainte. Altceva n-am incercat. De imbracat tre sa-mi iau ceva ca imi botez puiu si nu ma pot duce in trening la biserica
Monica, si cum se simte varul tau? il doare capul? e obosit? sau nu simte nimic suspect?
Andries, care e primul vaccin care se face de la iesirea din maternitate si la ce varsta, la 2 luni? Tre sa ma prezint eu la dispensar sau ma anunta coana doctora pediatra cand sa merg?
lia
roxanaz spune:
hello hello.
v-a fost dor de noi?
am lipsit motivat...pe baza de lipsa net - idiotenii de rds, dar ma rog.
suntem bine, cumintei si grasunei...umflati cu pompa mai bine zis. aici inca nu ploua....peste voi a venit deja toamna?
ma duc sa citesc din urma si revin.
pupicei la toata lumea!
BLUE ANGEL spune:
salutare la mamici si pitici !
chiar ca este slaba activitatea pe aici ... mamici somnoroase ?
Roxi , chiar ma intrebam pe unde esti ... ai idee unde se face in Cta analiza Listeriei ?
noi suntem binisor , cred .. mi-e si teama sa-l mai pun pe cantar ... oricum am trecut pe alimentatia mixta.. dar promit ca imediat ce-i trece icterul o sa incerc sa -l alaptez numai la san ...
sambata facem 3 saptamani si inca nu a trecut icterul ... cred ca si din cauza asta este asa puturos .. dar oare e normal sa tina atat ?
aici deja s-a racit vremea ...dar acum a iesit soarele si este chiar frumos ... sa profitam !
pupici !
Vrabiuta , ce faci ?
roxanaz spune:
gata, m-am updatat!
nr. 1: pilule contraceptive se pot folosi, cele pe baza de progesteron nu afecteaza lactatia asa ca sunt sigure. dar in orice caz trebuie recomandate de medic.
nr. 2: "la carte" (o sa platesc drepturi de copyright, Monicule!)zice sa nu dai copilului zahar, ca nu are rost. daca e chiar nevoie se foloseste un sirop de zahar 5% (adica se fierb 100ml apa cu 20g zahar pina - asta e solutia 5%) si se foloseste la indulcit.
nr. 3: tot "la carte" zice ca nu prea e recomandat sa doarma copilul pe perna pina la 1 an si jumatate. dar se refera la dormitul cu capul in pernutza, pe ele e destul de ok sa doarma. (adica doar ridicat).
Simona, la medicover trebuie sa se faca, vezi pe medicover.ro
pupicei ca azi facem 6 saptamini...si merg sa ii fac un tort....sa avem ce minca!!!
maaria spune:
Buna dimineata la prinz si de la noi!
azi facem doua saptamani, suntem maricei ce mai:). Crestem vazand cu ochii, au inceput si colicii, dar ii tinem in frau inca! speram in nopti mai linistite.
In alta ordine de idei azi schimb prefixul (sa-mi iau de-o grija pt urmatorii 10 ani, hehehe) asa ca sunteti invitatele mele la o sampanie virtuala (de data asta!!) si o felie de tort (la fel de virtuala!)
Pupici
Maria si BB Stefan Luca (26 august 2004)
si pozicile noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcmaaria/my_photos
Dorsilia spune:
LA MULTI ANI MARIA SI NUMAI BINE TIE SI PUIUTULUI MANCACIOS!
LIA SI PUIUTUL DE 6 SAPTAMANI IN CURAND
cristalina spune:
Maria, la multi ani si numai bucurii!
Dorsilie, nu are neica nimic, numa ii ies analizele prost. El e infloritor, dar la toate laboratoarele la care s-a dus "sa se caute" tot asa au iesit...
Simona, vezi ca unii's mai puturosi din fire. Buburuza asa a fost din maternitate si asa a ramas!
Mananca pe saturate de la tzitze numai cand dau pe afara, in rest trebuie rugata ca adoarme rapid cu ele intre dinti.
Dar oricum ei obosesc repede cand sunt micuti, asa ca poate ca dupa ce trece icterul o sa fie mai mancacios...:)))
Monica si bebelusa (02.07.2004)
BLUE ANGEL spune:
La multi ani Maria !Tot ce-ti doresti sa ti implineasca si ...Petrecere faina !
offf Monica , oare cand va veni acea zi .. dau de baut ..lapte !sa-i treaca galbejeala si sa suga si el cu spor ... de-abia astept ! pana atunci sper sa nu-mi pierd laptele de suparare si ingrijorare !
merci de incurajare oricum !
Roxy asa stiam si eu .. dar sora mea spune ca afost la un laborator Rombel si i-au spus ca se face numai la Bucuresti analiza asta ..eu nu pot sa cred asta !
o sa ma mai interesez
pupici si o seara fara colici
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, MARIA!!!
Noi reusim cu greu sa mai scriem ceva, dl. Matei ne-a umplut la propriu si la figurat viata, abia mai am timp sa mananc ceva...dar e un scump de baietel si mami ii iarta orice.
Am pus si cateva poze, sper sa le puteti vedea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Pupici!!!
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
BLUE ANGEL spune:
cateva poze si de la noi cu ghemotocul nostru ...
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu