Buna dragelor.. si dragilor,
am o intrebare si nestiind cui sa ma adresez, am zis ca poate ati intalnit voi un astfel de caz.
Azi dimineata mi-am sunat o foarte buna prietena sa vad ce ii fac fetele si cum o mai duc. Imi zice mama ei ca e la spital ca are ceva probleme. O sun pe mobil si imi spune ca e la neuro pentru ca de vreo 5 saptamani nu poate sa doarma deloc. Zice ca sta in pat si nu poate sa adoarma. O apuca o stare de amorteala pe la 4-5 dimineata, dar atat.
A inceput sa fie inspaimantata de chestia asta. Acum incepe sa ameteasca si si o doara capul de oboseala.
Va rog sa imi spuneti daca ati intalnit un astfel de caz si ce e de facut.
Si-a facut analizele care sunt ok.
Acum ii face investigatii darnu au gasit nimic de o saptamana.
Va pup si va doresc numai bine,
Denisa
Mersi, stii ceva medicamente ce o pot ajuta? A incercat si somnifere dar ... nimic. Iti dai seama ca devine foarte neplacut, incepe sa isi faca tot felul de griji.
Denisa
Mai Denisa,
eu zic sa-si ia o Saltea Serta .. sau sa incerce sa numere oi.
Aici e o reclama pentru o saltea Serta, cu o persoana care nu poate dormi, si tot numara oite. Dupa ce si-a luat salteaua Serta dormea pe duse.
Nu ar trebuii sa fac glume, dar numai gandindu-ma la ea saraca ma apuca cascatul.
Trebuie sa fie ceva pe sistem nervos daca nici somniferele nu o ajuta.
Sanatate
Denisa, imi pare rau, numai un medic homeopat poate sa-i prescrie ceva. Pot doar sa-ti dau adresa unui medic bun.