Cind e bine sa ai un copil?

Cind e bine sa ai un copil? | Autor: Dori73

Link direct la acest mesaj

Buna,sun o noua membra si ma intreb:cind e bine sa ai un copilas?Oare exista un moment in care iti spui:acum voi concepe un copilas?Ce parare aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dori, bine ai venit! Si sa pleci cat mai repede la mamici!
Din pacate, nu de fiecare data cand ne propunem sa avem BB-ei , reusim din prima. Ce frumos ar fi sa spui: Azi vreau sa concep un copilas, iar peste 9 luni el sa se nasca!
De-asta suntem aici, dar sunt sigura ca atunci cand trebuie sa fie, el va fi. Ce e cel mai important e sa ne ajutam fiecare cu ce stim, sa invatam una de la cealalta si, mai ales, sa avem incredere ca va veni si momentul nostru cand vom fi mamici.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

a venit un moment in care am simtit ca vreau un bb, dar iata ca n-a fost asa usor cum am crezut.. inca luptam sa-l avem! eu cred ca acest moment se numeste "ceas biologic" si bate mai devreme sau mai tarziu in functie de fiecare..

bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu zic ca aunci cand vrea Dumnezeu sa ne dea un copilas il va da si nu trebuie sa-l refuzam indiferent prin ce trecem in acele momente!Nu conteaza cand este conceput,important este sa fie conceput!

Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna fetelor!Conteaza cind este concept.Va dau un exemplu:eu-am avut trei virusi/Toxoplasmoza,Listeria si Citomegalovirus/,cind am ramas insarcinata.Medicul m-a indreptat spre avort imediat.Eram in luna a 4-a.Mi-a dat citeva exemple despre cum se poate naste un copil cu numai unul din virusii astia.Voi riscati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

cred ca medicul ar fi trebuit sa-ti ceara sa faci analizele inainte de luna 4. parere personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Sigur ar trebui facute inainte de luna a 4 a. Mie mi s-au recomandat la inceputul lunii a treia. Dar pentru aspirante e de recomandat sa le faca si inainte de a ramane.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Imi pare rau pentru tine,sigur ca nici eu nu as risca.Parerea mea este ca intradevar trebuie sa fi pregatita sa ai un copil.

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Un proverb romanesc spune: "In viata trebuie sa sadesti un pom, sa faci o casa si sa faci un copil, altfel faci umbra degeaba pamantului".

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna fetelor!Sunt de acord cu voi.Analizele trebuiau facute inainte de a ramanine gravida.Dar,la Policlinica Elias,cind de inregistreza ca gravida,iti fac analize tipice -din singe,urina si atit.La dr.mea de atunci,eu i-am solicitat analizele astea de care aflasem de pe Net.Nu stiu cite femei gravide cunosc despre astfel de analize.Ar trebui sase faca ceva in sensul asta!

Mergi la inceput