Cind e bine sa ai un copil?
Buna,sun o noua membra si ma intreb:cind e bine sa ai un copilas?Oare exista un moment in care iti spui:acum voi concepe un copilas?Ce parare aveti?
Raspunsuri
Medeea76 spune:
Dori, bine ai venit! Si sa pleci cat mai repede la mamici!
Din pacate, nu de fiecare data cand ne propunem sa avem BB-ei , reusim din prima. Ce frumos ar fi sa spui: Azi vreau sa concep un copilas, iar peste 9 luni el sa se nasca!
De-asta suntem aici, dar sunt sigura ca atunci cand trebuie sa fie, el va fi. Ce e cel mai important e sa ne ajutam fiecare cu ce stim, sa invatam una de la cealalta si, mai ales, sa avem incredere ca va veni si momentul nostru cand vom fi mamici.
Medeea
Tia spune:
a venit un moment in care am simtit ca vreau un bb, dar iata ca n-a fost asa usor cum am crezut.. inca luptam sa-l avem! eu cred ca acest moment se numeste "ceas biologic" si bate mai devreme sau mai tarziu in functie de fiecare..
bine ai venit printre noi
gabid spune:
Eu zic ca aunci cand vrea Dumnezeu sa ne dea un copilas il va da si nu trebuie sa-l refuzam indiferent prin ce trecem in acele momente!Nu conteaza cand este conceput,important este sa fie conceput!
Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.
Dori73 spune:
Buna fetelor!Conteaza cind este concept.Va dau un exemplu:eu-am avut trei virusi/Toxoplasmoza,Listeria si Citomegalovirus/,cind am ramas insarcinata.Medicul m-a indreptat spre avort imediat.Eram in luna a 4-a.Mi-a dat citeva exemple despre cum se poate naste un copil cu numai unul din virusii astia.Voi riscati?
Tia spune:
cred ca medicul ar fi trebuit sa-ti ceara sa faci analizele inainte de luna 4. parere personala
ana maria spune:
Sigur ar trebui facute inainte de luna a 4 a. Mie mi s-au recomandat la inceputul lunii a treia. Dar pentru aspirante e de recomandat sa le faca si inainte de a ramane.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
anky spune:
Imi pare rau pentru tine,sigur ca nici eu nu as risca.Parerea mea este ca intradevar trebuie sa fi pregatita sa ai un copil.
Anca siBianca
Monica-Elena spune:
Un proverb romanesc spune: "In viata trebuie sa sadesti un pom, sa faci o casa si sa faci un copil, altfel faci umbra degeaba pamantului".
Monica
Dori73 spune:
Buna fetelor!Sunt de acord cu voi.Analizele trebuiau facute inainte de a ramanine gravida.Dar,la Policlinica Elias,cind de inregistreza ca gravida,iti fac analize tipice -din singe,urina si atit.La dr.mea de atunci,eu i-am solicitat analizele astea de care aflasem de pe Net.Nu stiu cite femei gravide cunosc despre astfel de analize.Ar trebui sase faca ceva in sensul asta!