Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (53)
Raspunsuri - Pagina 4

simonacip spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Fetele,am luat rezultatele la analize.Multe sunt OK,dr sunt cateva iesite din valorile normale.nr leucocite 12.39 (normal 4-10),neutrofil 8.7 (normal 2-8),limfocit 17.6 (normal 20-55),monocit 1.16 (normal 0-1) si reticulocite 2.03 (normal 0.2-2).La concluzii scrie asa :LEUCOCITOZA CU NEUTROFILIE ; MONOCITOZA.
Nu stiu ce inseamna asta dar mie nu-mi suna bine deloc.Am incercat sa caut pe net dar am ajuns la "leucemie" si n-am insistat ca sa nu ma panichez si mai tare.
Va rog,stie cineva ce inseamna asta?Cat e de grav?
Ma duc diseara la dr,dar am intrat asa intr-o stare de neliniste....nu mai am rabdare...
In rest sunt OK : calciu,magneziu,glicemia....dar ce naiba e aia LEUCOCITOZA??????
Jasmine28 saptamani
In primul rind Buna dimineata
Jasmine, stai linistita, si mie mi-au iesit multe leucocite la analize, VSH-ul mare, colesterolul marit, si putina anemie. Dr mea mi-a spus ca totul e ok, sunt valori normale in sarcina. deci, cum te-a sfatuit si roserb si diana, stai linistita si ai sa vezi ca vei avea si confirmare dr.
Simona, 31 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

simonacip spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Buna fetelor,
am fost la control, dr care-i tinea locul dr-lui meu m-a controlat putin diferit....adica nu m-a mai urcat pe masa aceea unde pui picioarele sus, etc....ci pur si simplu m-a palpat putin pe burta, a zis ca uterul este ok si cam atat...dar celalalt imi facea control vaginal si vedea daca colul este deschis sau inchis....nu stiu ce sa zic, nu se mai face control vaginal de la o anumita saptamana sau asta nu prea si-a dat interesul nefiind pacienta lui? voi ce ziceti?
monica
Monica, stai linistita, nu toti dr au acelasi mod de a-si face meseria. De ex, nici dr mea nu ma controleaza vaginal. A facut-o o singura data la inceputul sarcinii, cind mi-a facut si testul papanicolau. In rest palpare si ecografie. Unii dr. considera ca nu e bine sa umblii acolo mereu, doar in cazul in care sunt problemute.
Simona, 31 sapt.

olga_stan spune:
neata dragele mele!
azi am fost sa imi fac analizele care se fac in trimestrul III de sarcina. nu mi-a dat multe, cateva! o parte le-am facut la un laborator si una singura la D.S.P. (dir. de sanatate publica). va dati seama m-au intepat de 2 ori, dar nu asta era baiul ci faptul ca trebuia sa stau nemancata!! eu care cum fac ochisori, primul lucru deschid frigiderul!!! am rezistat eroic foamei, dar apoi am scapat in niste langose cu ciocolata!!hm,hmmm ce bune au fost le-am inghitit practic.
de doua zile sunt tare dezamagita de oameni, ieri in maxi taxi toata lumea statea jos, numai eu in picioare si nimeni nu s-a sinchisit sa fie galant. azi la fel. nu mai vb. de statul la coada la analize, desi scria clar ca gravidele au prioritate nu se clinteau din fata usii nici sa-i pici cu ceara. chiar daca comentai ca ar trebui sa lase gravidele in fata, oameni mai in varsta se faceau ca nu aud iar altii ca ploua si nici chip sa iti faca loc sa treci, noroc ca m-am trezit de dimineata, m-am dus cu o ora mai devreme si am apucat un loc rezonabil !! NESIMTIRE MARE LA NOI IN ROMANIA!
felis, sincera sa fiu cand am vazut pozele cu tine am zis ce burticuta cu fetita!! dar am vazut in lista ca figurezi cu baietel si at. am zis sa nu fac vreo gafa!!!
si eu am listat odiseea sarcinii in 40 de saptamani ca sa ii arat si lui sotul meu acasa, eu am listat-o demult si mai tot ce ma interesa de pe acest sait.
ionela.roxana, m-ai uimit cu spiritul tau de aventura!!! cat curaj si incapatanare!! poze ai facut?! mai ales cand erati uzi loarca toti!!
olga 30 ani si bebe 28 saptamani de la u.m.

olga_stan spune:
fetelor, uitati-va pe saitul recomandat de onitza, este fain, nici nu mai trebuie sa urmaresti emisunea de pe prima, vedeti aici cum decurge o sarcina. va faceti o idee!!
olga

ionela roxana spune:
Feliss ti-am vazut fotografiile cu burtica;esti o frumoasa mamica in devenire
, dar nici taticul nu-i mai prejos;cele de la nunta sunt superbe, miresica parca ar fi o papusica
Monica sa stii ca pe mine numai la inceput m-acontrolat jos, sa spunem poate de vre-o trei ori(de data asta m-am dus mai devreme decat randul trecut, din cauza ca aveam problema cu o masea si nu stiam ce sa fac, sa iau med. sau nu, dar randul trecut m-a controlat doar de doua ori jos si gata); com pe voi fetelor va controleaza mereu jos; Monica ce bine de tine ca ai avut cu cine-l lasa pe Alex cand megeai la control; cu Alex impreuna la control cum a fost
Onitza nu-ti mai pune atata machiaj; si asa este o mamica frumoasa, de care sotul nu are de ce sa se planga; lasa-ti fata sa respire, mai ales acum cat esti graviduta
Ioana bine ai revenit printre noi, spor la munca, dar nu te agita prea mult
; Bianca se simnte bine
Fetelor drum bun la cursul de maternitate si spor la invatat; eu de data asta nu am mai mers la curs, ca nu am cu cine sa o las pe Arisa
, iar cu mine sa o iau ar insemna sa pedepsesc pe toata lumea sa nu poata invata nimic, iar eu sa ma fac de rusine in fata tuturor, caci Arisa nu-i copilul care sa stea linistit
; sa va spune-ti impresiile
Try chestia cu piciorusul din foto. m-a speriat rau de tot, iar sotului meu cand a vazut-o i s-a facut rau nu alta, cica l-au recut fiorii
Fetelor voua vi se face pofta de la cafeaua cruda; eu una numai cand ii simnt mirosul, si daca nu pun pe limba un praf de cafea simnt ca lesin; cand miros introduc nasul in cutia cu cafea de ai impresia ca ma droghez; oare de la ce sa fie aceasta manifestare
si la cealalta sarcina tot asa am patit;de felul meu imi place cafeaua, dar in conditii normale(cand nu sunt insarcinata), nu o mananc cruda
roxy&
29 sapt.DPN29nov.
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

onitza spune:
IONELA, mama cand era insarcinata cu mine, manca zatul de la cafea - ma gandesc de-aia am iesit eu asa bobuna!!!!!!
OK, am retinut, incerc sa nu ma mai machez deloc, decat in seara asta putin, cand ne intalnim - e ontalnire mai speciala! Apropo, vii la Municipal azi?
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

onitza spune:
Off, iar fac gafe!! Ionela apoi am citit mesajul intreg si mai ales am vazut ca esti in Japonia...
. Sorry, intentia a fost buna!!Dar povestim cum a fost, k?
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

ionela roxana spune:
Onitza saitul recomandat de tine mi-a placut la nebunie; sper sa nu va sperie prea tare;mie mi-a placut ptr. ca imi readuce aminte
Onitza esti o dulcica
; as vrea ue sa fiu cu voi, dar de-aici si pana in Romania,imi i-a destul timp
, nu de alta dar nu m-as incadra in timp, si alta la noi este taifun, cu un vant de ai senzatia ca zbori cu tot cu bloc
;oricum cu prima sosire in tara tare as dorii sa ne intalnim cu toatele
la un mare taifas
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

daniela_sb spune:
Buna dimineata, fetelor!
Onitza, m-am uitat si eu la bebelusii fetelor de sept-oct. Sunt niste scumpi cu totii...
Dupa ca am reusit sa rezist ceva vreme tentatiilor dulci de care s-a tot povestit, am facut si eu un tiramisu. A iesit atat de bun, incat aseara nu ma mai puteam opri din macat. Si azi-dimineata dupa ce m-am trezit primul lucru a fost o tura pe la frigider pentru cateva lingurite de tort.
In rest noi suntem bine, ne bucuram ca a mai scazut temperatura si putem dormi normal (ca ma trezeam pe la 2-3 noaptea uda toata). Si cred ca bb se bucura ca in sfarsit o sa ne hotaram ce nume o sa aiba.
Fetelor care mergeti la curs, nu uitati sa ne spuneti si noua noutatile si impresiile.
29+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

simonacip spune:
Onitza, acum citeva zile am vazut-o si eu pe micuta lui roandre. o minunatie de fetita.....intr-adevar
Simona, 31 sapt.