Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care serbeaza numele de MARIA astazi!

octy 33 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Try, eu fac parte categoric din tabara ta, sunt pt.nasterea vaginala!Ce ma mai incurajeaza e ca mama mea a avut trei nasteri pe cale naturala fara probleme. Sper sa am si eu norocul asta. In plus,nu sunt fricoasa de durere.Doar cu gandul cezarienei in scopul de a nu-l periclita pe bebe m-as impaca, dar n-as cere niciodata dinainte sa-mi taie burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

MONA si eu sunt adepta nasterii vaginale de aceea ma straduiesc sa-l intorc pe bebe cu capul in jos.daca nu va vrea sa revina la pozitia initiala nu-mi ramane decat sa-i respect dorinta si sa ma tai pe burta.

octy 33 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ola, fetelor!!!!
Eu am fost aseara la curs. A venit o asistenta foarte draguta, care ne-a spus ca vom avea patru sedinte, ar veni 4 zile de marti de la 17.00 la 18.00; ne asteptam sa dureze mai mult, dar ne-a explicat ca se preda benevol, nu le plateste nimeni pentru treaba asta, si cum uneori pleaca din timpul serviciului , nu pot sta mai mult de o ora..
In fine, pe scurt, ne-a permis, ca fiind prima ora, sa punem intrebari. Atat ne-a trebuit, cred ca n-a stiu bine ce face....si cred ca daca era dupa noi , nu plecam pana la 19.00!!!
Dar a avut rabdare, de fiecare data si ne raspundea - teoretic trebuia sa punem intrebari cam din primul capitol, dar noi nu mai tineam cont de subiectul cu pricina si intram in tot felul de detalii; recunosc ca s-a tinut cont de faptul ca se face cursul la Municipal, adica ne-a povestit cum e cu politica spitalului, ce ai voie sa aduci, dar mai ales ca dupa nastere , cand mama este pregatita , i se aduce copilul in camera...Nu pot reda cum a decurs discutia, asta poate treptat si din ce imi amintesc, pwentru ca au fost puse foarte multe intrebari, timp de o ora jum. Stiu ca sunteti curioase, dar sa stiti ca sunt lucruri pe care le stiam si eu, si Simona (care e o dulcica ...ce dulcica...o frumoasa )chiar si sotul meu a comentat...dar majoritatea intrebarilor s-au axat pe momentul travaliului si a perioadei d edupa nastere... Asistenta a incercat sa ne incurajeze, erau mamici cu burtici de 30 siceva sapt. care erau mai speriate...lasa ca ajung si eu acolo si-o sa vad cum e!!!!, si ne-a mirosit asistenta, consolandu-ne cu faptul ca e e ceva natural si ca in momentul in care iti vezi copilul uiti de durere, de tot....
Eu va pup, daca aveti intrebari si stiu sa va raspund, va rog....
A! Ni s-a spus ca de martea viitoare ne pune si caseta video cu evolkutia unei sarcini!!!
MICHE, m-am uitat dupa tine...dar nu te-am vazut...sau recunoscut!!!!!! Pe SImona, am recunoscut-o imediat, si ea pe mine la fel!!!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna dimineata, dragelor! De fapt..... nu prea buna. Azi noapte am dormit doar vreo 3-4 ore, din cauza noii si "inteleptei" hotarari de a se executa lucrari publice numai noaptea. La noi in zona se schimba liniile de tramvai, sau nu stiu ce alte linii, sa toata noaptea am turbat in zdranganit de fiare.
Try, si eu am sentimentul ca voi naste mai devreme, nu stiu de ce. Toata lumea se mira ce jos e plasata sarcina mea, si ma ganesc ca pe masura ce va creste Bia, va apasa pe col cu din ce in ce mai mare hotarare. Vorbesc prostii?
Tin sa-i multumesc burticii care a dat solutia impotriva carceilor, cea cu calcaiul in pamant (nu mai retin cine, imi cer mii de scuze)! Functioneaza !!

Ioana si Bianca pui
in sapt 26 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani! Marii, Mariute si Marioare!

cu David, 27 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna, onitza. Daca s-a vorbit la curs, zi-mi si mie te rog cat a zis asistenta ca dureaza travaliul ca citisem mai demult ca poate dura si mai mult de 12 ore. Acum (din ce am mai citit, inclusiv la fetele de sept-oct) am vazut ca nasterea a durat 3-4 ore. Te ajuta cu ceva daca bebele vine mai greu? Si dupa cat timp?

ioana, sa stii ca mie mi s-a ridicat mult sarcina de acum 3-4 sapt. Poate o sa ti se ridice si tie. Si nu ai voie sa te gandesti (de fapt nici tu si nici try) ca o sa nasteti mai devreme. Bebelusii trebuie sa stea cuminti in burtica si sa creasca pana in ultima zi. Si asa o sa si fie.

29+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!

Am reaparut si eu dupa cateva zile de absenta. Am rezolvat cu plecarea. Ma intorc acasa,singurica(eu si Eddy).Am bilet la KLM pe data de 26/09. Cam tarziu ,tinand cont c-o sa fiu aproape in sapt. a 33 dar nu am gasit bilet mai devreme.
Roxy,m-am interesat de dr. Anghel .O verisoara de-a mea a nasut cu el.Intradevar pare un dr. bun.
La multi ani tuturor Mariutelor!!!!!

in 29 saptamani ,DPN 21 Nov: EDDY
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ne-a spus ca travaliul dureaza pana la 10 ore, dar bineainteles depinde de organism; fetele care au nascut in trei ore au fost norocoase - ni s-a mai spus ca te lasa sa te dilati pana la 4, apoi administreaza prima doza de peridurala.
IOANA, ma bucur ca functioneaza si la tine faza cu calcaiul, prima data cand mi-a zis Mihai ca sa fac sa treaca carcelul, am zis ca face misto...dar nu....

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna burtici
Fetelor care isi serbeaza ziua de "Sf. Maria", le urez "La Multi Ani!!!" si toate cele bune
Daniela nu mai vorbi de taifun ,ca simnt caAseara pe la ora 5pm m-am apucat de spalat; erau o groaza, si cum azi si maine nu se spala riscam sa se stranga fffff multe pana vineriDoamne, am spalat de la 5 pm, pana la 11 noaptea; sotul meu ieri a venit ffff. tarziu; normal ca in acest timp am facut si mancare, dai lui Arisa sa manace(la inceput refuza total sa manance spunand ca-l asteapta pe tati ei, si du munca de lamurire de-mi venea sa ma urc pe pereti, Arisa nu stiu de cate ori a spus ca vrea la WC. si trebui sa stai langa ea caci altfel te stie tot cartierul de blocuri nu numai blocul in care stu, baga copila la baie si stai dupa toanele ei ca ba o ustura ochii, ba o mananca ciupiturile de tantari, ba face pisu; si uite asa s-au scurs sase ore in care eu am reusit sa spal totul, afara urland si suierand vantul de aveai impresia ca langa usa ta au sosit o haita de lupi, cici vantul intra prin toate inchieturile apartamentului; imi era teama sa mai ies si afara pe balcon(eu stransesem totul de pe balcon, dar alti vecini tare dobitocinici macar nu sau sinchisit, si-mi era teama sa nu aterizeze ceva obiecte straine la mine pe balcon sau sa-mi sparga geamurile; credeam ca efectiv blocul o s-o ia din loc;ma rugam la Dumnezeu decat sa-mi vad sotul mai repede sosit acasa; rufele normal ca le-am intins in casa; concluzia este ca nu mai vreau taifunuri; toata noaptea a batut vantul de-mi era teama sa nu se sparga geamurile
Bits daca sotul tau vine la 7pm acasa este fain, dar gandestete ca al meu vine pe la 10pm si eu trebui sa fac totul, iar dupa inca o nastere stau si ma gandesc daca ma voi descurca ;Bits esti o mamica superba; bebele tau ,orice ar fi el cand o sa fie mare are de ce sa se mandreasca , decat ca scalambatele lor, tu vei fi o adevarata ispita ptr. barbati; nu mai vorbi prostii ca te-ai ingrasat, ca nu se vede;lasa ca scapam noi cu bine si de nastere si totul are sa se reglementeze; sa stii ca ai dreptate ca burta mi s-a marit, si de-acum incolo tot se va mari;
Asemanarea Arisei cu mine pe de-oparte imi pare rau; mai bine semana cu ei, adica mai a japonezoaica, caci din cauza asta am numai belele cu ea, in grupurile de copii japonezi, toti spunanadu-i "straina",si si-asa am tras destule pana acum cu ea din cauza asta; viitorul este o mare temere ptr. mine
Fulguletz acolo unde ne-am plimbatera intra-devar parc national, animalele miscandu-se in plina libertate;a fost superb, dar curatarea hainelor tot pe capul meu a revenit, mai ales incaltamintea, de-mi vene s-o arunc la gunoi
Fetele care au fost la curs, sum a fost, povestiti-ne si noua, v-a placut
Onitza si Ioana v-ati mai rezolvat problemele de la serviciu; vreau sa fiu cu voi cand serba-ti sarbatoarea numelui de Sf. Ion, caci si eu sunt op Ioana
Feliss stari depresive am si eu, si-atunci sa te tii vere; incearca sa-ti descarci cat mai des sufletelul, oricui, si orice, chiar si noua, daca vrei normal; numai strange prea multe in suflet caci nu aduce decat rau si venin
Roxana odihna placuta; Bianca cred ca s-ar intelege tare bine cu Arisa mea; ar alcatui un cuplu perfectNU?
Olga vreau si eu racoare, caci azi dupa taifunul de ieri au fost 35 grade; si eu m-am aprovizionat de ciorapei
Try chestia cu "piciorusul"este o teama total diferita fata de cea cu nasterea; linkul primit de la Onitza mi-a facut placere sa-l vad ptr. ca mi-a adus aminte ce ma asteapta(cel cu nasterile naturale), dar celalalt cu cezarienele sincer sa fiu nu-mi place, dar stiu ce inseamna; am vazut multe lucruri de genul asta
Fetelor acum trebiu sa iau o mica pauza, ptr. ca Arisa face pe ea si vrea sa mergem la WC., singura nu se duce nici daca o bati
roxy56kg&29sapt. DPN29nov

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput