ce sa fie oare?
dragi dc-iste si dc-isti, ajutati-ma sa o punem pe o colega la punct, in privinta curateniei. e de o nesimtire crasa, nu-si curata toaleta dupa ce o foloseste. i-am spus mai cu binisorul, am lipit afise. cand i-am spus sa-si curete "locul faptei" stiti ce mi-a raspuns ca femeia de servici ce pazeste? sa faca curat... face saraca femeie, dar are program de la 12. si pana atunci noi ne facem nevoile prin alte parti. si stim sigur ca ea este pentru ca a fost in concediu o saptamana si totul a fost curat.
deci, ce sa ii mai facem?
astept vesti...curate.
va pupic
gen si
maius
Raspunsuri
anangel_lexi spune:
Dragaq gen, in cazuri din astea parerea mea e sa raspunzi cu aceeasi moneda. Vino tu sau unul din colegi mai devreme, folositi toaleta pe care o foloseste ea inaintea ei si...calcati-va pe suflet si n-o curatati. Poate asa se va simti...
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
smillaraaq spune:
Mai bine fa cumva sa te invite pe la ea si foloseste toaleta in acelasi mod in care "se desfasoara" si dumneaei la servici. Afara de cazul in care are femeie de servici si acasa, nu cred ca va fi prea incantata! ![]()
Sau incuiati toaleta la servici si nu-i dati cheie pana nu se civilizeaza.
Stiu ca-s solutii extreme si aiuristice, dar chiar nu-mi vine in minte ce ati putea face in mod real ... in afara de mustrarea ceausista a faptasei intr-o sedinta de departament ... sechele, sechele :)
geut spune:
Iti spun cum l-am civilizat noi pe un coleg care putea rau a transpiratie: i-am trimis o felicitare pe net, cu un urs mare si nasol si i-am scris ca suntem obligati sa-l suportam pe el, nu si mirosul lui. Si ca, daca e nevoie, ii cumparam sapun. De-atunci n-a mai putit niciodata.
copilutzu spune:
incercati sa ii ascundeti hartia igenica ![]()
![]()
sa se stearga cu ........ce o nimeri daca se crede in cocina.Si mai cautati sa ii dati o porecla de purcea.....poate atunci se simte....

andreea76 spune:
Sa speram ca puteti face ceva, eu insa sunt mai pesimista. Noi avem o colega, cadru universitar, care nu miroase, ci PUTE a transpiratie iarna, vara de mori.
I s-a spus cu subtilitate, nimic, i s-a spus verde in fata si a ridicat din umeri si n-a facut nimic. Din cand in cand isi mai da si cu parfum
.
Mult succes!
Andreea & David (07.07.2001)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by andreea76
Sa speram ca puteti face ceva, eu insa sunt mai pesimista. Noi avem o colega, cadru universitar, care nu miroase, ci PUTE a transpiratie iarna, vara de mori.
I s-a spus cu subtilitate, nimic, i s-a spus verde in fata si a ridicat din umeri si n-a facut nimic. Din cand in cand isi mai da si cu parfum.
Mult succes!
Andreea & David (07.07.2001)
Ufff si eu am avut o colega care nu se spala
si vorba ta pe linga asta folosea parfumuri din alea dulci. Si atunci sa te tzii nene, ce putzea de nu puteai respira. Colegii faceau fel de fel de apropouri, dar ce credetzi ca s-a schimbat, nu...
xenocid spune:
"Desprecopii.com reprezinta casa celei mai puternice si masive comunitati virtuale românesti unitå de dragostea si interesul pentru copii. Aici veti gasi informatie, spatiu, emotie, si consiliere pentru evenimentele ce marcheaza fertilitatea, preconceptia, sarcina, nasterea, dezvoltarea copilului si nu in ultimul rând sånatåtea familiei. Haideti alaturi de noi!"
Asta asa daca nu cumva ati uitat!
Alin
*Ex astris, Scientia*
ungureaa spune:
Da...insa acestea sint discutii generale despre orice subiect vrem, nu?
Adina si
Gabriel
gen68 spune:
daca adm. sau mod. considera acest subiect tabu, nu ma supar sa-l inchida. oricum, am primit ceva raspunsuri si cred ca o sa le punem in practica si cu emailul, si cu cheia. va multumesc la toti.
close(d) sau (t), whatever.
anda141 spune:
Da, cred ca singura solutie e sa incuiati toaleta, daca ziceti ca i-ati spus si nu ii pasa. Mai sunt si oameni de-astai si culmea....femei!
Urat!
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert