Pestoaicele sunt pe aici? (2)
Raspunsuri - Pagina 7
CRISMIR spune:
Buna pestisorilor!
Eu am cam tras chiulul,dar gata,am terminat cu musafiri cu uraganele si deci vom fi mai active!
MARUTA,bine ai revenit,ce dor ne era de tine!...hmmmm,ai fost la Brasov,frumos din partea ta....ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu,si vad ca ai vazut multe locuri frumoase,ce fain!....vrem si noi sa vedem poze....poti sa-mi trimiti pe adresa:mirelas@gmx.net,daca nu e prea mare deranjul!
Fetelor,nimic nou in rest.
Doar ca sunt tare fericita azi,ca ai mei parinti tocmai au primit viza de 10 ani pt USA si vor venii la noi in urmatoarele 2 saptamani,abia astept,nu mai am rabdare!...vor sta 2 luni,nu i-am mai vazut de 3 ani,si imi e tare dor de ei...am avut emotii cu viza,dar a trecut si erau tare fericiti ca le-a pus!!
Cam astea ar fi vestile mele!
Voi pe unde mai inotati?
Sper ca toata lumea e bine si mititei vostrii sanatosi!
Maruta,bafta la concurs!...sa ne povestesti cum a fost!
Pupici la toti si sa ne auzim cu bine maine!
Mirela si bebele,36 sapt
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
CRISMIR spune:
Buna pestisorilor!
Eu am cam tras chiulul,dar gata,am terminat cu musafiri cu uraganele si deci vom fi mai active!
MARUTA,bine ai revenit,ce dor ne era de tine!...hmmmm,ai fost la Brasov,frumos din partea ta....ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu,si vad ca ai vazut multe locuri frumoase,ce fain!....vrem si noi sa vedem poze....poti sa-mi trimiti pe adresa:mirelas@gmx.net,daca nu e prea mare deranjul!
Fetelor,nimic nou in rest.
Doar ca sunt tare fericita azi,ca ai mei parinti tocmai au primit viza de 10 ani pt USA si vor venii la noi in urmatoarele 2 saptamani,abia astept,nu mai am rabdare!...vor sta 2 luni,nu i-am mai vazut de 3 ani,si imi e tare dor de ei...am avut emotii cu viza,dar a trecut si erau tare fericiti ca le-a pus!!
Cam astea ar fi vestile mele!
Voi pe unde mai inotati?
Sper ca toata lumea e bine si mititei vostrii sanatosi!
Maruta,bafta la concurs!...sa ne povestesti cum a fost!
Pupici la toti si sa ne auzim cu bine maine!
Mirela si bebele,36 sapt
Emilly spune:
Mirela fericito! o sa o ai pe mamica ta linga tine cind o sa aduci puiul acasa!ma bucur mult pentru tine, nici nu stii ce bine o sa -ti fie...
Am citit bine viza e pe 10 ani?
Maruta adresa de email e la profil si-mi poti treimite acolo poze.Cind o sa am poze noi o sa-ti trimitem negresit.
In rest problema zilei a fost cum sa le zic musafirilor sa se descalte la usa?Ilinca e toata ziua pe jos si incerc pe cit posibil sa fie curat, nu ca in farmacie dar totusi.M-am inarmat cu spray-uri de curatat mocheta, aspirator si bag la 2-3 zile curatenie in toata casa.
Mie mi-e cam jena sa le zic la usa sa se descalte lumea, daca ei nu se simt...ca doar vad peste tot pe jos jucarele si pe Ilinca intinsa peste ele, mai mult un nesimtit aseara, nu pot sa-i spun altfel, a intrat incaltat si mi s-a dus direct la paturica ei si-i admira jucarelele.
Dar o sa-mi fac spiciul si o sa le spun cu zimbetul pe buze ca din cauza de bb trebuie sa se descalte.
Cam astea ar fi problemele mele, in rest suntem bine, stirbe in continuare, miriite nu mai vrem fara mami in jur, un pic mofturoasa la mincare iar cu somnul ce sa mai zic?... se misca si se foieste toata noaptea de zici ca are ceva sub paturica.Minca-o-ar mama pe ea de ratusca!Apropo de ratusca, dimineata avem program de ascultat cintece pentru copii, eu cu net-ul ia cu cintecelele in special despre ratuste si pui.Gata va pup ca v-am ametit
Emilly si Ilinca
Maruta spune:
buna madreturilor ....
Crismir - cand ma gandesc ca mai ai putin si o sa-l ti pe bebe in brate .... mi se pare minunat ... ce bine ca vin parintii tai, astfel bucuria o sa fie si mai mare ... va pupicesc ... apropo nu am retinut ... ce o sa ai ? fetita sau baiat ?
Emily - sa sti ca mi se pare total aiurea moda asta cu intratul incaltat in casa ... ce naiba ca doar nu sunt pe bulevard ! Daca nu poti (din anumite motive) sa le spui sa se descalte confectioneaza tu niste sosonei si incalta-i pe acesti musafiri care pe dinafara arata super ... dar daca ii descalti iti muta nasul - sti ca in orice casa sau plat muzeu ... nu se intra incaltat "ca boul" ... ti se dau niste sosonei (ex. Peles) ...
Eu cred ca este in primul rand o lipsa de respect fata de cei care fac curat in casa ... cum la noi sa ai o femeie in casa este "ciudat" ... la americani cred ca-i o moda ... deci din moment ce ei nu fac curat ... ce naiba ...
Am eu un prieten care atunci cand vine la noi si se descalta ... imi vine sa-i spun "Dar nu e nevoie sa te descalti!" ... piciorele lui iti muta nasul din loc! Asa ca cea mai buna solutie sunt acesti "sosonei" ... cum la mine nu prea vin multi musafiri (ca doar stau cu soacra) nu am fost nevoita sa recurg la acest "artificiu".
Cand merg la prietena mea Andra a carui fetita are 9 luni, primul lucru de care am grija este sa ma spal bine pe maini si fata ... pentru ca imi place s-o tin pe Bianca in brate si ea isi lipeste caputul de fata mea ... ca sa nu mai vorbim de descaltat!
pupici draga Ilinca
Azi am uitat pozele acasa ... deci nu am ce scana ...
In acest concediu sotul meu a reusit sa strice aparatul foto; un Olimpus vechi de vreo 11 ani (dar foarte performant ... cand l-a luat tata din Germania a dat vreo 700 DM) ... din pacate nu se poate repara la noi (o sa incerc sa-l trimit la o prietena in Cehia) ... dar intre timp ... am hotarat ca ar fi cazul sa ne modernizam si sa ne luam unul digital ... firma am ales-o Canon ... dar nu stiu ce model ... Voi ce aparate aveti ? Sunteti multumite de ele ? Astept sfaturile voastre !
Cam vorbareata in dimineata asta!
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
CRISMIR spune:
Da,draga mea EMILLY,le-au pus viza pe 10 ani,mai nou asa pun americanii celor peste 50 de ani...dar stiu si cazuri tinere,care au primit vize asa...sunt tare fericita ca ma v-a ajuta mama, cand vin acasa cu micutul,abia astept!
Ce dulce trebuie sa fie micuta ta!...si deja e mare...sa-ti traiasca !....multi pupici de la mine!...dar de ce nu ai poze cu ea,aici pe DC?....ar trebui sa-ti faci un album sa va vedem si noi!
Pupici la toata lumea si pe mai tarziu!
Mirela si bebele,36 sapt.
CRISMIR spune:
MARUTA,tocmai ai postat si tu...hahaha...gand la gand cu bucurie!
Eu o sa am baietel,o sa-l cheme Robert-Cristian,ii punem doua nume pt ca nu ne-am putut hotari la unul,si ca sa nu ne certam,eu cu tati,am zis ca ii punem amandoua!
Cat despre aparat,eu am SONY,dar si CANNON e bun,din cate stiu eu...fain daca iti iei digital,sa sti ca e super usor sa bagi pe net si sa trimiti imediat poze cui vrei...eu sunt inebunita dupa poze si am aparate de fotografiat din amandoua,la inceput nu ma prea incanta ala digital,dar acum il ador,ca trimit imediat pozele cu el...[:d]...
Va pu,si ne mai auzim mai tarziu,ca la mine e2 nopatea si imi e somnic!
Mirela
fulguletz spune:
ma uit sa vad ce au mai scris pestoaicele si vad ca a aparut Maruta...bine ai revenit, vad ca ai petrecut bine in concediu...cate ai vazut...super...of..iar mi s-a facut dor de munte..Maruta, spune-mi si mie ce se intampla la un concurs de pisicute, ca habar nu am...
Emily, te inteleg f. bine cu faza cu descaltatul musafirilor...Si eu prefer sa se descalte dar desigur, nu le pot spune "dascaltati-va..!"...Stiu ca si nepotica mea se juca numai pe jos si ii mai cadea un biscuit etc si il lua si il baga in guritza plus toate jucariile...Ideea marutei e buna : pur si simplu iei si tu niste papuci de musafiri si le spui spiciul pregatit...
Maruta, unul din hobby-urile sotului meu sunt aparatele foto si fotografia ..Noi avem 6 sau 7 aparate foto acasa, plus teleobiectieve plus stative, etc...Ultimul aparat care l-a achzitonat a fost (dupa buget) un Canon ieftinel...nu stiu ce model, dar daca vrei ma uit...Cand vine sotul si daca nu uit o sa-l intreb si poate iti da cateva idei..
cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
Emilly spune:
Buna pestisorilor,
Mirela incerc sa-l salvez pe Robert....tu ai doua nume?daca da, nu te-a incurcat mai mult al doilea nume?pe mine m-a disperat cel de al doilea nume.La un moment dat aveam doua grupuri de cunoscuti unii ma strigau pe primul nume ceilalti pe al doilea.Cind sunam pe cineva trebuia sa ma gindesc ei ma stiu de Carmen sau de Bianca.M-a disperat totalmente situatia, as putea spune ca urasc faptul ca ma cheama si Carmen.Emilly e dupa numele mamei, Emilia.Mi-ar fi placut sa-i spun Ilincai Emiliana dar nu am vrut sa spuna apoi sotul de ce nu-i punem dupa numele mamei lui Iulia ca s-ar fi pronuntat bine pe aici Giulia, ar fi fost frumos...si oricum Ilinca mi-a placut cel mai tare si francezii sau englezii il pronunta exact poate un pic apasat 'i'-ul de la inceput.
Cu finuta mea mi-a mers si am salvat-o vroiau sa-i puna Arianna-si nu mai stiu cum in final vazindu-ma cit imi urasc situatia i-am 'convins' si au ramas doar cu Arianna.
Nu-ti mai zic ca in familia mea si a sotului toti au cite doua nume, faceam alergie si ma aprindeam de citeori cineva imi facea aluzie la lucrul asta si ii ziceam sotului tu vii cu numele de familie si eu cu prenumele.Nu mai zic cit de dificil e sa alegi un nume pentru copilul tau parca nici unul nu e potrivit mindretei tale.
Aici in Quebec inainte de nastere intreaba mama ce nume de familie va purta bb nu se subintelege ca va fi pe numele tatalui iar mama pe asigurarea medicala e trecuta automat cu numele de fata, nu va zic ce m-a incintat lucrul asta.Eu am suferit de-adreptul cind mi-am schimbat numele la casatorie, chiar nu as fi vrut iar apoi aterizind aici si vazind sistemul mi-am mai revenit si peste tot semnatura imi e cu numele de fata si in multe situatii imi folosesc numeme de fata.
V-am zapacit!
Mirela eventual fa tu un compromis daca sotul nu poate, cu toate ca mie mi se pare normal ca dorinta ta sa fie respectata .Sper sa nu te superi ca am indraznit sa-ti dau sfaturi
Poze nu am ca nu mi-am luat inca notite si nu stiu cum sa le transform pentru net, ce am avut nu stiu ce li s-a intimplat si nu se mai vedeau si am renuntat la ele.O sa iau masuri.
Maruta si noi tot un Olimpus un pic mai nou, deocamdata e ok dar vrem si noi unul digital.Ce-ti face pisicul?are emotii??
Pupici si o zi buna in continure!
Emilly si Ilinca
Maruta spune:
"Pisicul care urmareste luminita ..." titlu de film ? nuuuuu este ceea ce face pisicul meu, pentru ca Seby i-a cumparat laser si e inebunit ... se joaca de nu mai poate ... toata ziua cauta luminita ... de concurs habar nu are ... azi o sa incerc sa-i croiesc perdelutele de la cusca ...
Concursul de pisici nu e asa de fascinant ca cel de caini. Cainii ii plimbi in zgarda, alergi in ring, cainele trebuie sa aiba tinuta, zgarda se tine in anume pozitii ... capul sa fie sus ... eheeee ...
La pisici e simplu ... in toata sala sunt puse niste custi iar pisicii stau cumintei si asteapta sa le vina randul pentru ca arbitrii sa ne cheme ... Arbitrul il ia in brate si incepe sa-l studieze ... la al meu ca-i persan ... daca nasul e cat mai scurt, daca e asezat proportional in raport cu ochii si fata, blana etc... il pune si pe masa un pic ca sa mearga ... al meu daca nu suntem atenti fugem!
Apropo concursul se tine la Sala Palatului duminica 03 septembrie ... daca mai aflu si alte detalii (ora inceperii, pretul biletelor) si va spun ...
Fulguletz - bine ai venit si tu ... ca eu am venit de luni dar tu ???? ce face burticuta ? abia astept sa-mi spui ce spune sotul tau de aparate ...
acu fug repede ca raman pe aici ... pe maine
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
fulguletz spune:
Maruta, am intrebat sotu...Cica noi avem Canon A75 si el e multumit , tinand cont de raportul calitate pret.(in Germania costa pana in 250 euro)...Alte variante ar fi:
Casio Exilim EX-Z30 la 250 euro
Nikon D 70 costa 1200 euro cu lentile 18-70
Minolta Dynax D7 care a fost lansat azi si nu stie inca cat costa
asta mi-a dictat sotu asta ti-am scris..Daca mai vrei sa-l intreb ceva, cu placere! Sper ca ideile date de sotu(eventual cauti pe internet info si vezi ce te atrage mai mult) sa te ajute sa-ti faci asa o parere si pe urma decizi ce si cum...
daca as fi in Romania, as veni sa-ti vad pisoiul ...Asa m-a amuzat faza cu laserul...
in rest, burtica creste, Davidut din burtica incepe sa nu mai aiba loc sa se miste ca inainte...si nu mai am rabdare...I-am cumparat un dulapior pentru hainute si deja i le-am aranjat frumos si ma duc din doua in doua ore sa i le mai admir...si imi e tare drag de lucrusoarele ale mici si cu cat ma aproipii de termen cu atat ma apuca frica si imi trec prin cap chestii nasoale...of!...v-am innebunit!
Emily, da si io am doua nume dar nimeni nu il stie pe al doilea..dar le aduc eu aminte de Mihail si Gavril (numele doi al meu e Mihaela) cand e ziua mea..
cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox