Pestoaicele sunt pe aici? (2)
Raspunsuri - Pagina 8
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
EMILLY,ai drepate si tu cu numele...eu am doua si al meu sot la fel...pe mine nu m-a deranjat niciodata ca am doua,si ca toata lumea imi zice doar pe unul din el(al doilea e Cristina)...insa la sotul mie imi place ca are doua,pt ca eu ii zic pe al doilea,si familia la fel,iar restul lumii il stie doar pe primul...hahaah...si mi e pare asa ceva mai deosebit,mai intim...mai ales cand mergem undeva si nu ne stie lumea si eu il strig cumva iar el se prezinta altfel...hahaha...e amuzant,toti sunt derutati...
Nu vreau sa aleg intre ele,mie imi place Robert iar sotului Cristian,dar si eu le prefer pe amandoua..sti ,ce ma gandesc eu,ca e mai bine sa aiba doua,ca poate elege care din ele ii place si asa sa se prezinte...hahaha...poate e o nebunie de a mea,dar asta e...raman la amandoua si sper sa nu ma urasca el prea mult cand o fi mare.
FULGULETZ,creste si la tine bebele,ca si la mine ,ma omoara cu suturile,de fapt se muta cu totul pe ficatul sau stomacul meu,si imi provoaca niste senzatii de voma,de mama mama...dar e scumpic,nu ma pot supara pe el....abia astept sa nasc,dar vad ca e cuminte acuma si nu am mai avut probleme...asa ca mai avem pana la 40 de sapt.
MARUTA,interesant cu pisicul tau...nu poti sa-i faci poze la concurs?...sa vedem si noi,ca nu putem venii!....
Fetelor,va pupicesc si va doresc numai bine,pe maine!
Mirela si bebele din burtica,36 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Emilly spune:
Mirela e interesant si cum spui tu cu numele.Nu m-am gindit.Pe mine m-a incurcat al doilea, chiar am avut necazuri ca am avut doua diplome in care pe una era un nume si pe cealalta celalalt nume...o nebunie, se pare ca sunt eu mai ciudata si am avut numai peripetii urite cu numele.In final nu conteaza cum il cheama, sa fie sanatos el si mami si tati
Numai bine!
Emilly si Ilinca
Maruta spune:
buna fetelor ... multumesc fulgulet o sa ma uit la A75 ... cred ca asta m-ar interesa ...
.... va spuneam aseara ca ma duc sa-i croiesc lui Ariss perdelutele pentru cusca ... bun ...
ajung acasa la mama si incepem sa masuram, sa desenam ... discutii multe, idei la fel ... in tot acest timp barbati'miu statea si se uita la TV ... dar cu un ochi la noi ... ma hotarasc sa tai ... barbati'miu da sa spuna ceva, eu ii inchid gura "Taci ca nu te pricepi!" si tai ....
.... mai ... a ras Sebi de s-a cracanat ... se tinea cu mainile de burta si nu-i venea sa creada ca nevasta'sa cu masa si matusi'sa .... au taiat materialul invers ... adica materialul avea o latile me 1.50 m si o lungime de 2 m ... noi trebuia sa taiem 2 m cu 70 cm ... ei bine desteptele de noi am taiat 70 cm cu 1.50 m ....
... m-am enervat cumplit pe el si i-am spus ca o sa iasa mai frumos ... intr-adevar am muncit de mi-au iesit capacele dar pana la urma a iesit "a naibii" perdeluta! ... si cand te gandesti cat de simplu trebuia sa fie ...
Cand am ajuns acas' la soacra'mea i-a povestit si ei ce pot face 3 femei cand se pun pe treaba ... numai Ariss n-a ras!
... bebitii vostri vad ca nu mai au loc in burtica ... aseara am visat ca sunt gravida si urma sa nasc si eram asa de fericita ... eh macar in vise!
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
Emilly spune:
Maruta alta data sa-l asculti si pe sot
....lasa, lasa ca visele vor deveni realitate, o sa vezi tu!
fulguletz burticos, stai sa vezi ca asta-i numai inceputul, David inca o sa mai creasca si-ai sa te minunezi ca tot o sa-si faca el loc pe-acolo, printre coaste, pe ficati...
Ce minunatii iti trec prin cap?, nu te gindi la lucruri rele, nu te gindi la nimic, o sa fie bine!frumoase hainute, asa-i?O sa te minunezi apoi ce mic a fost de i-au trebuit asa hainute mici.Sa nu-i iei multe ca asa repede creste...
Noi ne chinuim tare cu constipatia de vre-o 3 zile.Orice ar minca ratusca mea tot dopulete tari face kk.Incepe sa ma ingrijoreze.Am incercat cu prune, pe care le manica zilnic, iaurturi... nu stiu ce sa-i mai dau...nu prea bea lichide.O scot eu cumva la capat...
Va pupicesc pe toate!
Emilly si Ilinca
Rayuela spune:
mai fetelor gravidutzelor,asa eram si eu...imi aduc aminte..abia asteptam sa-mi tin puiul in brate...dar pot sa va dau un sfat.Incercati sa savurati fiecare minut al graviditatii,linistea dinaintea furtunii..ca luxul de a sta cu picioarele in tavan,tolanite la vreun film cu ditai castronul de chips in poala..nesimtirea aia dulce ,minunata,de a mai scapa un pirtz sub paturica..ca deh,gravidutzele sint mai nesimtite...aaa,cu luxul asta nu va mai intilniti asa repede!Si mai ales:DORMITI cit puteti de mult..ca o sa inceapa noptile albe curind!Va pup si bebei sanatosi si cuminti va doresc!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
mai fetelor gravidutzelor,asa eram si eu...imi aduc aminte..abia asteptam sa-mi tin puiul in brate...dar pot sa va dau un sfat.Incercati sa savurati fiecare minut al graviditatii,linistea dinaintea furtunii..ca luxul de a sta cu picioarele in tavan,tolanite la vreun film cu ditai castronul de chips in poala..nesimtirea aia dulce ,minunata,de a mai scapa un pirtz sub paturica..ca deh,gravidutzele sint mai nesimtite...aaa,cu luxul asta nu va mai intilniti asa repede!Si mai ales:DORMITI cit puteti de mult..ca o sa inceapa noptile albe curind!Va pup si bebei sanatosi si cuminti va doresc!
multam frumos de sfaturi si urari...si m-ai convins sa profit cat mai mult de asta cu toate ca uneori e cam greu si sa mananci chipsurile din castron
cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
fulguletz spune:
Rayela, acum am vazut ca tu esti in Suedia..si noi avem niste preteni buni in Stockholm si de cand am fost la ei am povestit tuturor ce frumoasa e Suedia. De fapt, noi am fost tare imresionati de arhipelag ...
Maruta, asteptam poze cu motanelul si cusca..si cu perdelutele..
Crismir, inca nu ma plang prea tare de faza cu ficatii(dupa cum zicea Emily, poate ceva mai incolo , cand va mai creszte) dar ma enerveaza ca ma dor coastele si pe ce parte stau tot nu-i bine...mai nou, mi s-au inflamat hemoroizii si ma lupt cu ei..deci nici macar in fund nu mai pot sta
cu David, 30 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
Maruta spune:
fulguletz - azi sau maine merg sa-mi cumpar un canon A 85 si o sa facem o multime de poze ...
va pupic pe toate si pe frumusetile voastre si ne auzim luni ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
CRISMIR spune:
Fetelor nu prea ma simt bine,asa ca mai mult v-am citit si am scris mai putin!
Azi am fost la doctor de urgenta ca am niste dureri de rinichi de nu am putut dormii,si ce sa vedeti?!.....asta mai lipsea,ca nu avem destule,din cauza greutatii bebelui meu am probleme cu rinichiul drept(cica e normal in sarcina,la unele persoane se poate intampla),dar ce dureri am ,de plang,pur si simplu nu mai pot...mi-a dat niste calmante ca nu prea are ce sa-mi faca,dar nu ma ajuta prea mult(1-2 ore si apoi ma i-a iara),plus ca nu pot sta intinsa in pat ca atunci ma doare mai tare,iar daca stau pe scaun mi se intareste burtica si ma i-a cu contractii....nu mai stiu ce sa fac,plang de durere,as vrea sa pot naste maine,dar bebele e bine mersi acolo,si se pare ca nu are inca de gand sa iasa,iar eu nu mai pot!!!!!!!!!!!
Va pupices si va doresc week end placut!
Mirela si bebele,37 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Emilly spune:
Of Mirela imi pare rau sa aud ca ai probleme.Daca stai in cada cu apa calda sau daca pui caldura in zona rinichilor nu te ajuta?
Sanatate multa!uite ca deja esti in saptamina 37.Eu am nascut in saptamina 39.Poate se intimpla si la tine mai repede de 40 de saptamini ca sa nu te mai chinui.Stiu ca e din ce in ce mai greu acum si ca vrei sa scapi de sarcina.Hai ca nu mai e mult pupici multi si numai bine
Emilly si Ilinca