Bilute de la homeopat
Fetelor, mi-a adus maica-mea din Romania un tratament cu niste bilutze ciudatzele cica de la cel mai bun medic homeopat din Romania, Daniela Coros. Cica tratamentul e facut special pentru mine, pentru a-mi trata simultan toate afectiunile de care sufar. Mama ma bate la cap sa le iau. Eu habar nu am ce sunt. Sa le iau? Sa nu le iau? Nici macar nu stiu ce e homeopatia. Si nu prea am incredere in chestii babesti si nestiintifice. Voi ce-mi sugerati, ca eu una nu am incredere.
Raspunsuri
lexi spune:
remediile homeopate se dau numai dupa intalnirea pacientului cu homeopatul si descoaserea lui de la inceputuri si pana in prezent, cateodata si din viitor :); asa ca, eu zic sa nu le iei decat daca mama ta stie totul despre tine si informatiile/visurile/aspiratiile/angoasele/cosmarurile/modul tau de viata si alimentare/somn/etc ii sunt cunoscute in cele mai mici amanunte.
cum le zice la bilute?
elena_ltd spune:
Vektros, eu am experiente pozitive cu remediile homeopatice si mai nou le dau si copiilor mei. Bilutele homeopatice nu-s leacuri babesti, sunt remedii naturiste concentrate in diferite proportii, iar medicul homeopat e neaparat medic, unii buni practicanti la viata lor ai medicinei alopate.
Sfatul meu este sa faci tratamentul, e important sa fii consecventa si sa respecti restrictiile gen: inainte si dupa administrare sa ai macar jumatate de ora in care nu ai mancat, baut, nu te-ai spalat pe dinti etc, sa le tii sa se topeasca neaparat sub limba (altfel trec prin ficat si adio efecte), sa te feresti de excesul de cafea, ceiuri, inclusiv de plante si neaparat consecventa. rezultatele nu se vad instantaneu dar bag mana in foc ca le vei vedea.
Eu te incurajez sa le incerci si daca remediile sunt cele potrivite tie si afectiunilor tale, efecte vei vedea.
Si, da, tratamentele homeopate sunt individualizate pentru fiecare pacient, sunt multe criterii de alegere a tratamentului, de la afectiuni pana la temperament, de la culoarea unghiilor pana la bataile inimii. ![]()
Nu-s deloc remedii nestiintifice, sunt stiintific dozate si administrate, si ca sa inchei pledoaria, iti spun ca fii-miu a ramas cu o sensibilitate uriasa la rinichi dupa administrarea stiintifica a Gentamicinei iar acum i-o tratez homeopat.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
roxana1974 spune:
Vektros, sustin opinia Elenei si iti spun in plus urmatoarele: mama ta cand a mers la acel homeopat cu siguranta i-a dat despre tine suficiente detalii in cat sa-ti poata recomanda acele remedii. Mai mult, remediile homeopate pe langa faptul ca nu au nici o contraindicatie, nu fac rau, chiar daca le iei degeaba, adica fara sa ai nici o afectiune. M-am interesat si am aflat ca nici macar o supradoza nu te afecteaza in mod semnificativ.
Am cunostinte care au apelat la homeopat in momentul in care nu mai aveau nici o speranta, vorbesc serios, homeopatia poate salva vieti, poate trata cazuri exceptionale. Eu nu am luat remedii decat pentru colicile copilului, dupa ce am incercat chiar toate picaturile, ceaiurile si medicamentele existente pe piata in Ro pt colici. In 3 zile i-au trecut, in conditiile in care saracul copil urla cu orele de-i ieseau ochii din cap. In final, e alegerea ta.
Numai bine!
DARAEL spune:
Fata frumoasa, in primul rand, tin sa spun ca homeopatia nu este deloc o treaba „babeasca”. Iar ca stiinta, in prezent este recunoscuta ca metoda de terapie in multe tari tocmai prin faptul ca rezultatele au putut fi demonstrate stiintific. Cat despre cei care o practica, sa stii ca trebuie multa stradanie si un bagaj de cunostiinte medicale, si nu numai, foarte mare pentru a deveni un homeopat bun.
Ca principii, fara a incerca aici sa dau o definitie sau sa tin o prelegere, homeopatia este o metoda de tratament in care se administreaza pacientului „un principiu” (in general o planta sau un mineral) care determina aceleasi simptome ca si afectiunea de care sufera pacientul. Acest „principiu” se administreaza la o concentratie specifica, total nedaunatoare, de mjulte ori de milioane de ori mai mica decat cea necesara pentru un efect toxic sau nedorit.
Si atunci, cum functioneaza ?
Simplu: stimuland reactia de aparare / vindecare / reparare / adaptare a organismului la acel „principiu”. In final, se vindeca si acea afectiune initiala.
Ca exemplu, daca te musca un sarpe, mori din cauza otravii.
Dar daca ai luat o perioada cantitati infinitezimale de otrava zilnic, cand esti muscat de acelasi sarpe, esti „adaptata” la otrava si aceasta nu te afecteaza, sau efectele sunt minore. Si scapi cu viata !
Revenind la bilute – in general aceasta este forma de prezentare a medicatiei homeopate. Iar in privinta indicatiei, daca mama ta a descris suficient de bine ce probleme ai, ele nu iti vor dauna ci te vor ajuta sa ti se amelioreze / vindece macar o parte din ce te supara.
Parerea mea este sa iei ce ti s-a dat si daca vrei ceva in plus, iti spun o „tehnica secreta” de vindecare: cand ai timp, poti sa spui o mica rugaciune de ajutor ca sa te vindeci si de multumire ca esti ajutata (chiar daca atunci nu vezi / simti nimic). Este ceva simplu, usor de facut si face minuni. Pacat ca, fiind ceva asa de simplu, si poate chiar din acest motiv, lumea cam uita.
Multa sanatate,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004) 
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
lacri spune:
si sotul meu face tratament homeopat si am fost si eu cu Fabian pt. ca este cam nervos .sa stii ca sunt rezultate bune in amandoua cazuri.
din cate stiu eu aceste bilute nu au efecte negative si "sloganul" acestei medicini este ceva de genul "cui pe cui se scoate".
eu una am prins incredere in aceasta medicina si as sfatui pe toata lumea sa incerce.acum depinde de tine ...............vezi tu care argumente sunt mai convingatoare ,cele pro sau cele contra.
Fabian si mami Lacramioara
Pusa spune:
Si eu am facut tratamnet homeopat pentru o rinita vasomotorie si am fost multumita.
Stiu ca sunt interdictii clare:
- NU pasta de dinti mentolata
- NU cafea, coca, ceai negru
- NU bauturi sau ceaiuri puternic aromate
- NU uleiuri volatile
- NU antibiotice
- NU medicamente in general (exista exceptii)
Eu am facut tratamentul o luna si apoi l-am repetat (cu alte preparate) fiindca am luat niste medicamente care nu erau permise.
Sfatul meu este sa contactezi cumva doctorita (telefonic, mail) si sa vorbesti personal cu ea; vei avea nevoie de asta si in timpul tratamentului daca te imbolnavesti de altceva.
Este pacat sa te chinui o luna cu restructiile, mai ales daca bei cafea si pe urma sa dai totul peste cap cu o greseala. Mie mi-a zis medicul "Orice problema ai, ma suni" si asa am facut... a doua oara.
I-am facut tratament si fetitei (5,5 ani) fara sa o duc la medic, dar bineinteles ca stiam totul despre ea, am fost impreuna cu sotul meu (si ne-am completat in pareri) si am dus fotografii.
Daca mai vrei amnunte scrie-mi un PM.
Sanatate multa,
Pusa
gen68 spune:
eu sunt foarte multumita de homeopatie.
daca vrei si ai timp sa citesti mai mult, intra aici:
http://www.homeopatie.kestii.ro/homeopat.htm
http://www.drlockie.com/rem_pics/pictures.htm
lexi spune:
tratamentul homeopat poate fi si de unica folosinta
, adica se ia o singura data si, in cazul asta, spalatul pe dinti cu pasta mentolata, bautul lui dupa ce apune soarele si altele de genul asta, nu-si au rostul.
ce-ai facut cu bilutele alea pana la urma, vektros? te-am hotarat noi aici intr-un fel sau altul?