Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
Rayuela spune:
veveeeeeee,da chiar bre ca vroiam sa zic ca am cetit acilea in presa ca si cuana Beyonce e nascuta pe 4..ma da numa fete una si una,zau asea!.Pe Beyonce am vazut ca au scos-o astia pe VH-1 cea mai misto gagica din lume si io sint cam de acord cu ei!Asta ca eram io racita in ziua respectiva
claudico maica,ia compu la WC nu te jena,ca oricum nu ai camera,daca aveai era o smecherie,sa mai ridem si noi de tine nu numa tu de noi
Nedda,sanatate multa la familion!
Ina ai pus poze noi cu Katjush`??ca m-am uitat dar erau tot cele vechi,de cind era mai tinara
Miri,bine ai revenit!!
Roxana,tare mi-a fost dor de tine ,de umorul tau,sper ca revii curind printre noi!!!
Va pup pe toate!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
oake spune:
Hai sa va mai pove si eu cate ceva...
Deci ieri ziua cea mare.. ma duc la interviu...
La ora 5 dimineata se trezeste bebelacul cu dureri cumplite de gingie... el dureri, eu nervi, sotul sforaituri (ca asa-i el mai "insensibil" ). Cert e ca pe la ora 13 mi-era asa de rau ca am zis ca nu ma duc la nici un interviu. Aveam o senzatie continua de lesin.
La 2 ma bag in pat, la 2.30 ma trezesc, la 3 eram spalata, imbracata, machiata, la 3.30 eram la interviu! A mers totul bine zic eu, am dat si test de tradus.. imi spune tipu' ca cica tradu cat poti si tu in 30 de minute.. eu in 15 minute tradusesem tot!
Cu tipa am vorbit de copii, ca si ea are unu mic de vreo 4 ani 1/2, si de goblenuri, telenovele si alte cele.
Am venit acasa, nu mai aveam nici pe dreq... mi-am luat sot si copil si am iesit in parc.
Azi dimineata cam acelasi scenariu.. trezit la 5 dimineata... mai multe dureri dar mai putin nervi ca mi se rupea sufletul cand il vedeam ce tare il doara ... pe la 11 s-a calmat si am dormit amandoi pana pe la 1 dupa amiaza. Dupa care am mers in vizita la socri si mai acusica am aterizat si noi pe la casa noastra.
In seara asta l-am luat in caditza cu mine si l-am spalat.. ce innota bebelacu' mamei
Da nu stiu ce sa ma fac cu gingiutzele lui.. oare cat mai dureaza pana ii ies dintishorii??? Ca se vad f. bine dar nu mai strapung si ei odata si ne chinuie pe toti!!
Nu mai am visinata.. in schimb mi-o luat sotul Garone ca-mi place mie asa ca acu da cre ca nu mai rezist decat vreo 1/2 de ora.
Maine imi vine o prietena din Iasi in vizita si-s tare bucuroasa ca mai vad si eu o fatza prietenoasa. O sa stea peste noapte la noi deci probabil maine seara nu prea am sa fiu in zona... Da mai prind eu o "pijama party" cu voi ca tare-mi place.
Va pupic si pe voi si pe bebelaci!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
diana76 spune:
Dragele mele, io...sunt!!! Da, dupa luni de disparitie am mai aparut si eu... Mi-e un dor de voi ......nebun!! VAd ca ne-am mai si inmultit pe aici, bun venit celor pe care nu le-am cunoscut! La multi ani tututor pentru implinirea a 5 luni!! Dupa cate probabil stiti de la Claudelu care m-a sunat si e o scumpica, la fel si Ela, suntem f. bine, fetita e sanatoasa tun, suntem inca la Sinaia unde ne pireste din plin ca facem mii de plimbari in aer liber, chiar si pe munte...si e super. N-am avut nici o problema cu Maria, e frumoasa de pica si are o personalitate "eu si tac'su' la un loc". Nu sta aproape deloc singura, vrea mereu ceva nou, antrenant, nici in carut nu-i prea place ca vrea sa vada si sa stie tot!! vai fundul meu ca mai mult in marsupiu o car. Dintisorii inca nu i-au iesit si ma bucur ca e prea devreme totusi, cu colicii mai avem inca probleme si vreau sa va spun ca eu inca o alaptez la greu. Am inceput sa-i mai bag cate ceva doar de la 4 luni jumate: ciorbita...ca nu vrea supa, piure de morcovi, ca nu vrea mar cu biscuiti sau branzica de vaci...nu.... ea vrea direct mancare de oameni mari! Toata lumea se mira de ea, ca e maricica cam cat un copil de 7-8 luni, si are niste ochi de ii baga in boala pe toti pe care ii priveste. De plans plange zdravan si stie sa-si impuna punctul de vedere...CAm atat.....va iubim si imi e tare , tare dor de voi!
Diana
Ela76 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI! Sa ne mai dea mamicile lor cate un semn de viata, ca mie chiar mi-e dor de ele.
Diana, ce bucurie sa te revedem si sa auzim cat de bine o duce Maria in aerul curat de munte! Tu nu mai vii prin Bucuresti?
Nedda, tot racita?
Oake, deja in baita cu tine? L-ai bagat pe bebe cu capul in apa? Ca sa fac oac!
Elena, tu te-ai suparat pe noi de nu vrei sa mai vii si tu la o conf.? Sau nu te lasa printesa?
Cristina, sanatate multa!
Clau, cum merge cu renovarea/moderizarea?
Pe Cristinutza mea cred ca o cam chinuie dintisorii astazi, ca o mai apuca din senin cate o jale si ea nu era asa. M-am uitat cu atentie si dintisorul de jos, din dreapta isi arata deja zimtii, desi nu a spart inca gingia. Daca o sa se accentueze starea ei de nervozitate ma gandesc sa ii dau cu gel calmant pe gingiuta.
Eu sunt mare viteaza acum, in sensul ca declar sus si tare ca diseara o pun pe bebe in carucior si mergem in Piata Constitutiei la concertul cu Sarah Brightman. Vom vedea pana atunci, depinde si de ce aglomeratie vom gasi acolo. Dar mi-ar placea sa reusim! (Asa ca, fetili, daca nu ma vedeti diseara, inseamna ca ma "concertez")
Si am mai adaugat vreo 10 poze la albumul nostru...
Pupici dulci tuturor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie-sept2004
Cristina mica
cipstyle spune:
Nedda, Veve, Ela , multumim frumos pt. urarile de sanatate! SLAVA DOMNULUI, sotul e deja mult mai bine si astazi il asteptam acasa . Mai ales Lizuca, care azi-dimineata la 5 avea mare chef de joaca , si mami nu-i impartasea dorinta .... Claudelu, astept retete de tratament (sau de prevenire mai degraba) de la verisoara ta, daca poti sa afli, multumiri !
Diana, bine ai revenit! Ma bucur ca Maria e bine, sanatoasa si frumoasa, DOAMNE-ajuta s-o tina tot asa! Ce misto e la Sinaia!!!!
Oake, succes cu angajarea, DOAMNE-ajuta!
Ma duc ca mai am niscaiva treburi!
Pupici!
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle
Nedda spune:
ELA, astazi suntem mai bine! Mai tragem de nas dar ne trece.:) Mi-a fost teama ca Lara o sa faca febra si trebuie s-o duc la doctor dar n-a facut . I-a curs si ei nasucul si a tusit putin si a stranutat dar ieri spre seara s-a inviorat si a dat semne ca isi revine.
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
DIANA, bine ai revenit! Dinspre partea mea, va urez sa mai stati la Sinaia ca tare-i bine!:)
OAKE, succes la interviuri! Sa gasesti servici bun si banos!
ELENA, multumim pentru urarile de sanatate! Sa stii ca noi am racit fiindca a fugit vara de-aici tocmai la tine in Suedia!
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
Acum sa va mai zic doua vorbe despre noi pana nu se trezeste puiul.
Lara face maine 5 luni. Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp de cand am adus-o pe lume. Parca mai ieri ma foiam daca sa ma duc la spital sa-mi induca nasterea sau sa mai stau. Pana la urma m-am dus impinsa de la spate de doctorita care nu m-a mai lasat sa stau si sa astept. (Oricum implinisem 42 de saptamani de sarcina!) Doamne, ce repede trece timpul!!!!
Cred ca de-acum incolo o sa ma apuce nostalgia in fiecare 6-7 ale lunii in curs.:))
In alta ordine de idei, ne pregatim sa ne mutam. Si nu oricum, ci dintr-un stat in altul. Planuim sa facem o excursie de o saptamana cu masina pana la destinatie (Illinois) si deja am emotii. Nu stiu cum o sa fie drumul pentru Lara. Sper insa sa nu avem probleme mai ales ca n-o sa mergem mai mult de 4-5 ore pe zi, tocmai ca sa nu oboseasca puiul.
VEVE, tare mi-e necaz ca ne departam de voi (geografic) si nici macar n-am apucat sa ne facem vreo vizita. Dar poate cine stie, cand mai cresc copiii o punem de vreun Disneyland impreuna!:)
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
Si o intrebare: cum spalati vesela bebelusilor? Eu n-am sterilizat nimic niciodata fiindca Lara nu bea nimic cu biberonul. Dar de cand ii dau cereale sau piure de legume folosim un castronas miiiiic si o lingurita miiiiica.:) Apoi mai sunt si jucariile din plastic pe care le scapa pe jos...
Daniela si papusa Lara
Rayuela spune:
Dragele mele,nici vorba de supapare,eu abia astept sa vin iar printre voi,ca mor de dorul vostru..mai ales ca ramasesem la Costel si Sandel,Problema este ca seara nu prea am acces pe computer,pentru ca am un prieten care sta la noi si are nevoie sa vorbeasca cu iubita din Romania..si mi-e mila de ei bietii, si asa se chinuie cu distanta,macar atita bucurie au sa stea sa se vada la web cam.Oricum ,o sa intru cit pot de curind!!Amor amor amor..uf!
Va pupic pe toate ,pe curind!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie