Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina, sunt intradevar foarte nasoale furunculele...eu una nu am avut de asa ceva, dar vara mea primara a avut o perioada in care era plina, sapa de unu si aparea altu...ba chiar a avut si la p...a ...le trata cu felii de rosii si inca ceva, dar nu mai retin...eventual o intreb...a scapat definitvi de ele...

Fetelor, eu sunt cam tristuta...vreo 2-3 zile nu ne vom "auzi" ptr ca zugravim in sufragerie unde e si calcu si nu cred ca voi avea acces la el...nu stiu cum o sa rezist ptr ca sunt dependenta de voi......sa fiti cuminti, da???

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Da' nu poti, soro, sa muti calculatoru'? Io zic ca astea-s vrajeli!
Rusinee!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua mamci si bebelusi!Noi am fost plecati la tara mey,asa ca nu am putut intra pe net...acum e un soare afar de imi vine sa fac plaja,nu alta,ceea ce este fff dubios pentru Suedia!
Diseara incerc sa fac prezenta si eu,pina atunci,pupici!
Si sa nu uit:.tuturor sarbatoritilor,sa cresteti mari si cumintei!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Da' nu poti, soro, sa muti calculatoru'? Io zic ca astea-s vrajeli!
Rusinee!

Nu pot hanigirl, ca mi-a casa plina de mobila...eventual il mut in buda

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Lumeeee, noi am racit in bloc!! Cred ca ne-a adus sotu-miu o raceala pe care eu si Lara am "imprumutat-o" cu mare zel! Aseara i-am dat Larei o doza de Tylenol ca incepusera sa-i arda mainile si picioarele. Ii curg mucisorii si tuseste de mi se rupe sufletul dar macar e vesela si vioaie si n-a mai facut temperatura. Eu sunt cu batista dupa mine si ma ustura in gat si pe nas si am ragusit si etc....Nu va mai zic ca sa nu va deprim!!! Uffff, macar sa treaca mai repede!

CLAU, petrecere frumoasa cu zugraveala!!! Sa te intorci la noi (dintre mobile) cat mai repede posibil! Te asteptam cu drag!!

ELENA, vezi ca veni vara si in Suedia? Mai bine mai tarziu decat niciodata!:))

CRISTINA, imi pare rau sa aud ca ai probleme! Sa le treceti cu bine si tu si sotul!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

VEVE, eu si Lara am ciocnit cate o lingurita de suc de fructe in cinstea ta si a cumnatei mele (sora sotului), ca sunteti nascute in aceeasi zi!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

INAIOANA, am vazut si eu pozele Katjiei tocmai acum! Sa-ti traiasca puiul frumos!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nedda, mersi frumos pentru aprecieri! La fel si tie!Si fi pe faza ca maine pun altele noi-noutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Leano,n-am fost oameni zilele-astea fara tine!Musai tre' sa vii sa ne scoți din amorțeala!Noi ca noi,da' ficiorașii fara Amelie..
Nedda,mulțumim de ciocneala!Numa io,cumnata'ta si cu Beyonce ci ni mai sarbatorim pe 4!V.I.P.-uri adevaracioase!Te pui?!
Ino,da' di ci-o pui pe Nedda sa stea geana la poze,doar are tot fata....
Cristina,sanatate multa sotului tau!
XOXOXO

Irina,veve & croko

Mergi la inceput