Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

La Multi Ani, Veve!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de picii tai! nasol ca tocmai de ziua ta iti venira bucuriile alea mari, ma gindesc si eu cu groaza cind va fi, ca scapai cinci luni, poate imi vin dupa aia ca pentru cinci luni!
La Multi ani, Anelisa, Olivia Adriana! sa cresteti mari si frumoase si sanatoase!
iata ca reveniram si noi pe plaiuri bucurestene, de la munte si de la tara, unde a fost super bine, Ana a crescut bine si s-a odihnit, saraca se speria cind am venit de zgomotul infernal de aici. Dar asta e, se va obisnui la loc! o sa incerc cit de curind sa va punem poze de la munte, trebuie sa le micsorez si nu stiu, trebuie sa apelez la sot, care bineinteles ca are asa multa treaba la calculator, ca de-abia ma lasa sa va spun cite ceva in fiecare seara! dar lasa ca pleaca el la munca si ne facem de cap!
noi am inceput in sfirsit, supica la prinz si pulpa la sucul de dimineata, in rest papam tot tzitzi, e asa bun!
ne mai vorbim, acum trebuie sa fugim la baita!
pupici si toate bune si celor noi veniti bine ati venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, VEVE!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de veverici si crokolici minunati!
Ieri nu am puput intra pe net ca am avut diverse treb'soare.
Soleil, te asteptam aici, sa nu fugi, ca gasim noi arcan sau superglue sa te prindem! Suntem toate cu parti bune si parti rele, dar nu trebuie sa punem la suflet tot. Sunt sigura ca nimeni nu vrea sa pleci!
Mirinda, bine ai revenit!
Piciulica, ce bine ca mai dai un semn! Cum te descurci cu munca si cu bebe?
Corina - uau, ce patanie! Ce-ti mai face deshtu'?
Oake - ce-ti face dolofanul?
Si pt toto sarbatoritii de azi!
Sa auzim de bine! Pupici pt mamici si bebici!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie&august2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani, Veve! Sa te bucuri de vevericii mici , sa fi fericita,iubita, bogata si sanatoasa toata viatza!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

In sfarsit am reusit si eu sa intru si sa vad ce mai faceti! Tare greu mi-a mai mers netul azi!
Noi suntem bine, azi nu ne-au mai chinuit dintisorii, ne-au dat o zi libera

Miri, bine ai revenit!!! Las' ca va obisnuiti voi pe meleagurile Bucurestiului!

Piciulica, bine ai revenit si tu! Cum impaci munca cu bebele? Te descurci???

Corina, ai ramas in curu gol??Vai ca asta e chiar faina!!!

Eleno, pe unde umbli???tu chiar vrei , bag de sama!!!!

Oake, cum fu la interviu??? Da si tu un semn de viata?

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Sarbatoritii din 4 sept.:
Olivia Karla
Adriana Claudia
Anelisa Elena

Sarbatoritii din 5 sept:
Daniel Ioan
Eduard

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ptiui ce ghinion!Cand am scris si io frumos,colosa,eroare la server!Rezumat:Multumesc,din nou,tuturor!La fel s-aveti si voi parte de ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta!
Pupam si noi sarbatoritii de azi si de maine (nu-i mai insir,ca si-a facut Claudica temele pt.toata gasca )!Sa cresteti mari,frumosi,sanatosi si norocosi si sa va faceti mamicile fericite!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Multumim frumos de urari si uram si noi un calduros La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, sa-i ajute Bunul DUMNEZEU!

Noi suntem tare agitate cu dintisorii, asa ne apuca seara niste mancarimi la gingiute, ca am roade orice. Si cand freaca mami gingiuta cu periuta speciala e asa de bineeeeeee, radiez de fericire !!!

Eu vineri tot ca Veve, "party de party", sotul mi-a fost operat si de-atunci e tot in spital, am ramas singura cu papushica. SLAVA DOMNULUI a fost totusi ok, a fost cumintica foc, mai putin seara cand o apuca dintisorii. Las' ca mai e un pic si mergem in tara, atunci cred ca va trebui sa-mi fac programare sa mai ajung la ea! Toti sunt topiti sa o vada, de-abia asteapta. Sper numai sa ajungem bine, DOAMNE-ajuta, si sa reziste la drum, mai ales pe avion...dar oricum ar fi, o dreg eu cu tzitzi,..sper!!

Pupici ca ma duc la treburi!

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Si uitam sa va spun, am fost iar la control la ginecolog, la unul considerat cel mai bun din zona, si se pare ca am candida. Voia sa-mi dea niste medicamente dar cand i-am spus ca alaptez mi-a dat doar o crema si ovule. Pe crema insa scrie ca e interzisa la sarcina, de alaptat nu scrie nimic. O fi ok sa o folosesc? In plus mai am si un chist pe ovarul drept de 2 cm, sper insa sa se resoarba singur, DOAMNE-ajuta, o fi si fiindca sunt chiar inainte de ...rusi! Oricum, sunt plina de nervi pe ginecologii de aici (inclusiv pe cel din timpul sarcinii), care mi-au spus pana acum ca totul e ok, desi eu simteam ca am probleme. Sunt slabi, ce sa mai!

Mergi la inceput

Cristina, imi pare rau ca ai probleme...eu zic sa iei totusi acele ovule, daca ti-au fost recomandate de ginecolog...ma gandesc ca stie el ce spune!!!! Ce are sotul tau? La ce s-a operat? Multa sanatate va doresc la toti! Cand veniti in Romanica???

Veve, ai vazut ce cuminte sunt eu! Imi fac temele asa cum trebuie

Poze familie

Mergi la inceput

Claudelu, cred ca o sa iau ovulele astea, ca alta alternativa n-am...decat sa nu le iau ... multam pt. urarea de insanatosire! Sotul meu a avut o furunculoza recurenta, nu stim inca cauza si nici tratamentul. Cred ca o sa mergem si in tara la un dermatolog bun (daca stiti pe cineva in Buc. astept sugestii, please!!!), caci aici....! Poate totusi am fi rezolvat ceva la Munchen, dar uite ca n-am ajuns. Aici suntem cam la tara . Cert e ca i-a aparut iar un furuncul pe locul unde mai fusese operat acum vreo 2 luni din acelasi motiv, probabil n-a curatat bine chirurgul ! DOAMNE-ajuta!

In tara urmeaza sa venim in jur de 15 sept.

Pupici!

Mergi la inceput