pagina psihologului?

pagina psihologului? | Autor: karmen

Link direct la acest mesaj

Mai e valabila propunerea lui Admin. de realizare a unei pagini separate dedicata psihologiei copilului: probleme, sugestii, articole, etc.? Ar fi un spatiu mai larg si o ocazie buna de organizare mai eficienta a informatiei. Am cateva idei dar astept un raspuns de la voi.

Carmen Ghilescu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Eu sustin cu voturile de la doua maini si doua picioare propunerea infiintarii unei astfel de pagini, caci va fi avea un succes rasunator. Mamica nu sunt (cel putin nu de copii, numa' de animale ), insa datorita profesiei pe care il am (profesoara) interactionez zilnic cu ei si implicit cu problemele pe care le ridica.
Daca nu mai zice nime' nimic eu incep cu intrebarile!

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Intrebari sunt destule, vezi subiectul "Psihologia copilului" de la "Parintii intreaba..." si te astept si pe tine cu eventuale intrebari. Dorinta mea este de a avea un spatiu de manevra mai larg, sa-mi pot eu organiza informatiile, ca se repeta unele chestiuni si as scuti mult timp prin publicarea unui articol pe site despre aceea chestiune. In plus, e mai greu de urmarit pentru cititor o anumita problema printre atatea intrebari. Daca considerati utila o astfel de initiativa n-ar strica incurajarile voastre.

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Astept propuneri si de asemenea psihologi care doresc sa colaboreze pe aceasta tema.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Karmen e o idee ft buna si astept cu interes materializarea ei.
Mult succes!!

Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

VOT: DA PAGINA SEPARATA PSIHOLOG!
mai ales ca a doua mea intrebare a ramas fara raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si eu sunt de acord cu o pagina a psihologului.
Mi se pare foarte importanta si utila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Gen68,
Imi pare rau ca nu ai primit raspuns, m-am pierdut prin atatea intrebari, am omis, MA VOI RAVANSA.

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_c spune:

Categoric DA, e nevoie. Sunt convinsa ca multa lume urmareste cu interes acest subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Karmen - este absolut necesara aceasta rubrica si ne cerem scuze in fata comunitatii pentru intizierea de care dam dovada. DAR ... vine si asta! Ne bucuram ca ne mai tragi de manecuta din cind in cand.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc Carmen Multumesc desprecopii

Eu urmaresc si voi urmari cu interes sfaturile si informatiile date de Carmen!

Laura
Poze noi

Mergi la inceput