Sus...in Scandinavia (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Rayuela spune:
neatza mai nordici zgubilitici!
Adeluta,si noi numaram zilele,deja Cata si-a scos migea ca cica tragem si un fotbal..hehe..Suedia -Danemarca,facem un 2-2?
Si pentru narancea abdulah yasser arafat ,continuarea corului fetelor talibane:
M-o mintit ca e emir maaaai..
Si-el era sofer de tir maaaai
Pupaturi rele
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Iaca apar si io pe-aici ca azi fu un sooooare de nu-i adevarat! Firesc de-am sters-o de acasa si am vizitat un castel de prin sec. XVI (ala de la Egeskov, narancea) frooomos tare, atit de frumos ca japonezii s-au ginditi si ei sa faca o copie fidela si-au plasat-o prin Hokaido...au si-un bar Odense...hehe...
Narancea iti arat miine cu ce masina mergem la suiedeze!!!
La contestul de fotbail pot contribui si io cu doi jucatori: cu mine si cu Ilie. Pe Niels nu ma bazez la chestia asta, dar Ilie e campion la fotbal, a fost si capitan de echipa, are si tricou cu nr. 10 si-am si-un film cu el (difuzat, bre). Ce "Matador", narancea???
Yllen are stofa de scandinava, bag sama...de corinai nici nu mai vorbesc....
Hai ca acusi o punem
pozulici
narancea spune:
pai intreaba-l bre pe barbatiu de filmul serial matador, parca n-ai fi maritata cu danez......... zi-i ca tzi-l doresti cadou pe casete sa itzi ia toata seria, este exceptzional : actiune, intriga, pam pum ding ding .............. pe aripile vintului nu alta....
narancea spune:
rayu ela ............. rayu ela.........
imi dau eu zeama ca nu itzi plac musulmanii si pace....
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
pai intreaba-l bre pe barbatiu de filmul serial matador, parca n-ai fi maritata cu danez......... zi-i ca tzi-l doresti cadou pe casete sa itzi ia toata seria, este exceptzional : actiune, intriga, pam pum ding ding .............. pe aripile vintului nu alta....
Mey narancea, tu te tii cam mult da sticla aia si nu mai pricepi aci, fineturi de limba...io zisei in sensul ca "Matador" e nimic pe linga filmul cu Ilie al meu!!! Capisci?? :-)
pozulici
Rayuela spune:
naranceo spalat pe dinti ,pijamale si CULCAREAAA!!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
yllen spune:
Mey,da' voi chiar dormiti?????!!!!!!
Narancea,ce faci mamă? Lipsesti de la apel? Desteptaaareaaa! Ia drepti!
Lilando, va sa zica am luat examenul? M-am scos!
Oameni buni, salvati-ma! Nu stiti ceva bun ptr insomnii? Da' sa nu lase urme(vânatai)!! Dupa cum va stiu.....!!!!!!
Gata, am plecat! Ma duc sa mai prind una bucata vis!
Adela99 spune:
sau in lipsa de ... citeste aici despre insomnie
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31609
desi si la acest topic se pare ca au ajuns la concluzia ca solutia e cea recomandata de narancea plus