Sus...in Scandinavia (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

no ca zic.. la castrat mai
si mai tare era faza ca profa oprea caseta dupa fiecare secventa si ne punea pe rad sa povestim ce am vazut, cine cu cine vorbea, ce vorbea.. chestii de astea.. cand am ajuns la faza asta a trecut peste ea . in plus ca am 2 colegi afemeiati rau iar dupa ce se terminase ora de curs eu bat apropouri prin clasa.

ca se vazi ce facem noi pe la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

no, ca doar putea sa-mi treaca si mie prin cap asa ceva ... da' asa e intotdeauna dupa ce ai raspunsul e simplu

Da' acum macar stii cum se spune pe daneza "castrat" (nu cred ca e mare diferenta, ca pe suedeza e kastrerad)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99
P.S. Cred ca lilanda l-a vazut, ca nu-i scapa nimic in materie de filme si carti

Iaca mi-a scapat Da' cu siguranta o sa-l vad la scoala!! :-)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

e cam drama dar merita vazut.. si vezi cum traiau in Dk pe la 1900..
a luat un Oscar in 1987 iar regizorul e Billie August..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

l-am vazut si eu de mult, e cu max von sidow, saracie mare pe vremea aia in dk hahahaha lucrau la grajduri si umblau cirpitzi in popou.

este un film de baza in istoria cinematografiei scandinave. sa vezi cind v-o pune sa vedetzi matador hahahahha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yllen spune:

Ce faceti, oameni buni? Dormiti la ora asta?
Sau poate experimentati noul stil de pupacit?
.Va rog, nu ma loviti prea tare!!!
PS Aveti grija la!!!!!!!
Na,ca iar am incasat-o!!!!!
Va pup(pe stil vechi bineinteles)

Mergi la inceput

asta noapte nu dormim , sintem in greva somnului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata lume,
Dormiti dupa o noapte grea sau cum? Poate sunteti la munci si imi ziceti ceva de dulce... eu nu stiu care e viata voastra pe aici. Poate imi povestiti si mie cate ceva despre asta sa vad si eu cum traieste romanul aici. Eu am predat una bucata copil la scoala, cealalta doarme asa ca sunt happy. Va astept la o vorba.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Pai, sa incep eu...acum sunt in pauza de masa (si azi ca de multe ori) mananc in fata calculatorului (stiu, nu e sanatos - da' tre' sa apuc sa mai citesc cate ceva pe forum)

.... despre cum traieste romanul pe aici... ce sa zic ... ca tot omu' ... eu, de pilda, chiar foarte linistit... casa - serviciu, serviciu-casa si printre picatele un gratar, un pahar de vin si de vorba.
Si imi place sa am cate ceva la care sa tanjesc ... ca acum - tanjesc dupa intalneala de la Bjevröd

Mergi la inceput

slaba miscarea azi hahahaha nici eu nu prea am timp
sper ca sintetzi bine mersi

Mergi la inceput