Sus...in Scandinavia (7)
Raspunsuri - Pagina 6
narancea spune:
mmmmmmmmmmm zarumina si multzam fain de pupicolo
sa iti dea al de sus sanatate, ca tare bun a fost ...........
narancea spune:
si pentru rayu si curul fetelor talibane
daca umblatzi cu arabi
s-avetzi parte de chebabi
dar voi fete talibane
nu vretzi sa-ncercatzi banane ?
Katarina spune:
Gata,va parasesc,ca trebe sa-mi gasesc de joaca prin bucatarie.Maine, dupa orele de curs,ma viziteaza doua colege de scoala,una din Liban si cealalta din Kenya.Si cum vin in jurul pranzului...trebuie sa fiu pregatita cu ceva de-ale gurii.Ce ma roade,si ma roade bine,e ca nu stiu ce anume sa pregatesc sa le placa amandurora,ca de..in democratia suedeza as putea fi acuzata de discriminare pe criterii culinare.Partea neplacuta e ca cea din Liban mi-a mai tras o vizita de curtoazie,manifestand un dezinteres total fata de salata mea de Boeuf si crema de zahar ars,iar acum ma voi gandi de doua ori inainte de a curata vreun morcov( of,bata-ma vina,ca vaz ca tot la forme alungite imi fuge gandul).Mai,si-s talentata la bucatarie!
louisea spune:
a vazut careva filmul "Pelle Erobreren"?? e o coproductie daneza & suedeza. azi l-am terminat de vezonat la scoala. si tre sa scriu despre el... ati vazut ce pedeapsa a aplicat nevasta lu Kongstrup ca a inselato si mai ales cu nepoata lor?????????? aviz barbatilor
Adela99 spune:
Katarina, desi probabil e prea tarziu...iti impartasesc din cunostiintele mele culinare...
In ce priveste cei din Liban prefera legume si zarzavaturi.
Eu as pregati in boluri mici falafel, hoummus ( se gasesc peste tot in "aprozare") vinete felii prajite, conopida prajita, salata, ceapa, rosii si alaturi "pitabröd" pe care si le umple fiecare dupa gust.
Cred ca i-ar place si celei din Kenya, desi stiu ca lor le plac tocanitele si ... mamaliga
Alta data scrie mai repede si ne mai putem sfatui.
In fond, principalul e sa va simtiti bine impreuna , chiar daca doar la un ceai si un biscuite.
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by louisea
a vazut careva filmul "Pelle Erobreren"?? e o coproductie daneza & suedeza. azi l-am terminat de vezonat la scoala. si tre sa scriu despre el... ati vazut ce pedeapsa a aplicat nevasta lu Kongstrup ca a inselato si mai ales cu nepoata lor?????????? aviz barbatilor
Nu l-am vazut... da' povesteste-ne ... m-ai facut curioasa
P.S. Cred ca lilanda l-a vazut, ca nu-i scapa nimic in materie de filme si carti