Cont pt. alocatie, cum procedez???

Cont pt. alocatie, cum procedez??? | Autor: ad_risnov

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema mica...dar tare complicat de rezolvat.

Luna aceasta am fost plecati de acasa exact in perioada cand se aducea alocatia. Nu am mai gasit-o nici la posta, asa ca acum tr. sa depunem nu stiu ce cerere undeva pe Mosilor, bla, bla, bla, bla....
Mi se pare tare complicat si nimeni nu m-a dumirit cum tr. procedat, mai ales functionara de la posta care era de-o acreala!!!

Banuiesc ca au mai patit-o si altii si pe acestia ii rog mult de tot sa-mi explice si mie cum tr. sa procedez in continuare pt. a deschide un cont in care sa se verse acei amarati de 210.000 lei.
Precizez ca stam in Bucuresti, in sect. 6.

Va multumesc din suflet!!!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna!
Trebuie sa mergi la sediul ala pe Mosilor si sa le spui ca vrei sa primesti alocatia in cont, iti vor da niste formulare cu care te duci la banca si vei deschide cont, apoi va trebui sa te intorci cu
formularele pe Mosilor. Sper ca ai inteles ceva...Eu am rezolvat treaba asta prin mai parca, sper sa nu se fi schimbat ceva si sa-ti spun prostii.

Bafta multa!

Catrinel si Daria Maria
http://community.webshots.com/user/daria_maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Te duci pe Parintele Galeriu-asa-i zice acum-...undeva in spate la Restaurantul Odobesti ...la Protectia Copilului...ti se vor da niste formulare cu care te duci la o banca si-ti deschizi cont...apoi cu extrasul de cont si cu hartia de la protectia copilului stampilata si semnata de banca te intorci la protectia copilului....Asta este singura solutie...este alergatura dar altfel nu rezolvi....noi am dus formularele saptamana trecuta si asteptam sa ne bage in cont banii...inclusiv pe cei din urma:)

Numai bine va dorim:)

Dana si bb Ioana (24.09.2003)

http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Tot pe Parintele Galeriu, te duci cu copie dupa certificatul de nastere, buletinul tau - daca e pe numele tau alocatia si copie dupa buletinul tau, precum si un cupon de alocatie si ii ceri doamnei respective sa-ti trimita din nou alocatia pe luna respectiva. O sa-ti vina dupa 2-3 luni, probabil in cont, daca apuci sa-l deschizi.

Programul de lucru e parca luni, miercuri si joi 9-13

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Daca ai deja un cont in lei mai trebuie deschis altul?!!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Multumesc mult pt. informatii.

Sper sa ma descurc in hatisurile stupidei birocratii.

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

da, asa am procedat si eu (am fost sapt.trecuta).
numa ca in loc sa ma duc prima oara acolo, am dat telefon si am rugat-o sa-mi spuna la ce banci pot deschide un cont pt. alocatie, in zona in care stau (de fapt sector). cu chiu cu vai mi-au spus. si am fost la BCR, am deschis cont (da, trebuie un cont curent (cel cu dobanda cea mai mica) deschis, deci altfel decat cel pe care il ai tu Adina Iulia), apoi cu copia nr. de cont (de la banca primesti o hartie cu nr. de cont) am fost pe str. Parintele Galeriu, am dat hartiuta cu copia, mi-a cerut certificatul copilei (original sau copie) si gata. din oct. mi se vor vira banii acolo plus restantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Terry, imi poti da si mie nr. lor de telefon?

Se poate deschide contul la orice BCR?

Stiti cumva sigur programul de lucru cu publicul de la Protectia Copilului?

Multumesc mult pt. raspunsuri!

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am cont pt alocatie la BCR sector 6 de pe bv Timisoara, deci acolo sigur se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

cu mare placere.Directia pt. Dialog, Familie si Solidaritate SocialaStr. Parintele Galeriu (fosta Venerei) nr. 6 sector 2
program: Luni, Miercuri, Joi 9-15
Tel.: 212.16.49; 212.31.07Si eu am deschis la Bcr sector 4.
poti cere la informatii nr. de tel al bancii cu care ai dori sa lucrezi, sa suni acolo sa intrebi daca ai nevoie pt. inceput de o hartie de la Directia...(la BancPost se cere o hartie de la ei, fara ea nu iti deschid contul, deci depinde de banca cu care vei lucra)

Mergi la inceput