"Perlele" copiilor nostri

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

ANDRA 3 ANI
Dupaa primele 3sapt de gradi. ,onorate cu plinsete si urlete,fara exceptie, tati se supara si-i spune pe un ton suparat;
Andra ,daca mai plingi sa stii ca eu nu mai vorbesc cu tine niciodata[grav!!]
Andra:bine tati ,de sapt. viitoare nu mai pling!
tati exasperat:Andra, de maine nu mai plingi,nu de saptamana viitoare!
Andra suparata si hotarata:MI SE PARE RAU,EU, DE SAPT. VIITOARE NU MAI PLANG!!!!

Mergi la inceput

POVESTE- ANDRA-3ANI
A fost o data o capra care avea 3 iezi.Intr-o zi, capra pleaca la cumparaturi si-i lasa pe iezi acasa.In urma ei ,lupul vine si-o mananca pe Scufita Rosie.....

Mergi la inceput

CEARTA
Mami si tati s-au pus la masa pt. a manca.Andra se joaca.Dupa ce mami o invita timp de 10 min ,pe tonul cel mai calm din lume,sa vina si ea la masa>>Andra, nici macar nu a intors capul.Mami se infurie si urla:ANDRA, MAI E NEVOIE SA-TI MAI SPUN O SINGURA DATA SA VII LA MASA????
Andra, intoarce capul spre mami si foarte linistita raspunde:CE? CE ZICI TU MAI MAMI?DACA MAI E NEVOIE SA VIN LA MASA???NU!NU MAI E NEVOIE!....

Mergi la inceput

CONVORBIRE TELEFONICA-ANDRA-4,5 ANI
Andra:mamaita, sa stii ca LAZY [pisica ] a innebunit ,imi sare in cap...
bunica:bate-o,mamaita,n-o lasa!
Andra:ei,cum s-o bat?!CA E PISICA MEA,mai bine o arunc pe geam[et.4] sau o dau altcuiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Bunicu', pe balcon, la etajul 6, facea din mana catre noi
Codrin, foarte ingrijorat: "Du-te in casa bunicule, c-o sa cazi!"

LA sfarsitul petrecerii de la bunica, Codrin ofteaza si zice: "Ce frumoasa e bunica !"

Uitandu-se la o masina care avea geamurile fumurii: "Uite, masina asta nu are oki! "

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Liviu canta: " Mos Craciun aduce vara drob de sare in spinare/ Lapte-n tzatze, frunze-n buze"mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Matei - 2 ani si 1 luna - urmareste desene animate cu Buggs Bunny.

BUNI: Uite, iepurasul se duce in padure.. si ce gaseste el in padure?
MATEI: Casuta Piticilor !!! (Alba ca Zpada)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nepotica mea acum in varsta de 16 ani, pe la 2-3 ani prindea si ea din zbor expresii de pe la reclamele tv.M-am dus cu ea la o vcina care a intrebat-o:- Vai ce frumos mirosi! Cu ce ti-a dat mamica?- Cu tampax ,veni raspunsul promptmama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Nepotica mea acum in varsta de 16 ani, pe la 2-3 ani prindea si ea din zbor expresii de pe la reclamele tv.
M-am dus cu ea la o vcina care a intrebat-o:
- Vai ce frumos mirosi! Cu ce ti-a dat mamica?
- Cu tampax ,veni raspunsul prompt

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mami si tati n-au treaba si-i explica Anei (3 ani si 4 luni) cum ii faceau masaj cu ulei de bb cind era mica.

Ana: "Mami, da' de ce m-ati dat cu ulei ca eu nu eram de mincare?????"

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput