"Perlele" copiilor nostri
Raspunsuri - Pagina 11
claza spune:
Ilinca - Mami, tu esti puternica?
Mami (care are 70 kg si pentru care subiectul e oarecum delicat) - Nu sunt chiar asa de puternica....
Ilinca - Da' cand eram eu la tine in burtica erai puternica, nu? ... Ca doar aveai doua suflete!
(Desteapta mamii stie ca puterea vine de la suflet nu de la kile
)
_
iaca si noi
light spune:
-Vine tataia sa stea cu Liviu ca sa merg dupa cumparaturi.Zic, : sa stai cuminte cu tataia ca vin repede.Liviu: "in viteza vii?"(el e innebunit cu masinile lui si tot face asocieri)-se aude motorul de la chitara- despre cosul de fum de la locomotiva - este teava de esapament a locomotiveimama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
GabrielaG spune:
Matei, 2 ani si 7 luni:
Cum il cheama pe Mos Craciun?(El astepta sa-i spun numele de famile, eu raman interzisa, el imi raspunde:
"MOS CRACIUN FERICIT"
iren spune:
Bogdanelu meu, 2 ani juma, de-abia a-nceput sa vorbeasca, asa ca stilceste cuvintele, de mai mare dragul
Acu, tot se chinuie sa zica "masinä", da altceva in loc de "bäsina", nu iese, neam! ![]()
Si io, mama denaturata ce sint, il tot pun sa-mi spuna cu ce se joaca [:D
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by iren
Si io, mama denaturata ce sint, il tot pun sa-mi spuna cu ce se joaca
cu ce?
hihihi
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
light spune:
Liviu : Mamaie , eu ma duc la serviciMamaia: Si ce faci acoloLiviu: muncescMamaia: da? si ce mai faci?Liviu : muncesc ca sa iau bani sa cumpar caiete si papamama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
iileana spune:
Faze cu Tudor, pe la vreo 3 ani:
La intilnirea cu un domn de culoare, Tudor o intreaba (in soapta!!!!) pe mama:
- De ce e negru?
- Asa s-a nascut, etc,etc, raspunde mama
- Nu, nu, cine l-a vopsit asa?
Tudor vorbeste cu mama la telefon. La un moment dat, mama ii cere:
- Tudor, acum da-mi-l pe tata.
- Bine, dar sa stii ca nu cred ca incape in telefon!
adriana spune:
In masina (tati conducea)ii povesteam lui tati cum un domn nu prea dragut, mi-a facut o faza urata.. si la sfarsit il apostrofez pe domnu respectiv : "Boule"
Codrin foarte suparat zice: "Tata nu e bou"
Dar tati din fata: "Nu, nu sunt bou, Muuuuu!"
light spune:
Trecem pe langa spitalul Coltzea. Liviu:" Uite Delfinariu!"In fatza blocului o mamica cu 3 fetitze de 4,5 si respectiv 6 ani. Liviu le studiaza, si vorbeste cu ele. O fetita ii zice:"pe care dintre noi o alegi?" Liviu alege o fetitza, apoi alta si le ia pe toate la rand aratand cu degetul catre fiecare in parte. Cand ajungem acasa il intreb: ia zi Liviule, ce fetita ti-a placut, pe care ai ales-o?Liviu:"Pe una dintre ele"mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)