M-a apucat nostalgia si am vrut sa revad mesajele postate cu ocazia nasterii...si am avut surpiza de a nu la mai gasi...de ce s-au sters, pentru ca in regulament spune astfel:
"1. Anunturile privind nasterile se vor pastra timp de 6 luni inainte de a fi sterse, timp mai mult decat suficient pentru a fi salvate pe propriul calculator de catre cei interesati",
si de la nasterea mea n-au trecut inca nici macar 5 luni...ori sunt eu si nu le gasesc oori intradevar au fost sterse mai devreme decat este scris in regulament...Sunt curioasa, totusi regulamentul ala e pus numai asa de ochii lumii sau...
Intreb si eu, nu vreau sa supar pe cineva!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Vorbesti de nasterea lui Raul?
Chiar imi pare rau, nu stiu cine a sters toate mesajele dinainte de 2 iunie, ca doar au mai fost nasteri si-n mai, aprilie sau martie... Intr-adevar, nu au trecut 6 luni. Trebuie sa fi fost o greseala...
Imi pare tare rau! Nu stiu ce s-a putut intimpla.
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Claudica,stiu ca nu te-ncalzeste,da' si mesajele pt.Laur lipsesc.Las' ca la bebe 2 le salvezi din timp!(zice batrana )
Irina,veve & croko
mesajele sunt aici - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27590
Claudia cred ca se referea la mesajele de la "felicitari si anunturi"...
Irina,veve & croko
Exact Veve!!!!! Ai perfecta dreptate! Oricum Admin, multam!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC