sugestie de nou forum / subiect
Ce ziceti,
nu crede-ti ca ar fi frumos daca ar fi un forum separat pentru iubitorii de animale?
Avem forumuri pentru subiecte - generale, culinare, arta, un ochi rade unul vanat, prietenii dintodeauna. Cred ca ar trebuii plasat un nou numai pentru animalutele noastre domestice.
Pana acuma le-am vazut la generale, dar cred ca ar fi destule discutii pentru a separa subiectul.
Ce ziceti dragi moderatori si membrii DC???
Raspunsuri
lilanda spune:
Sanca, am deschis eu un subiect cu tema asta la Prieteni din totdeauna...se cheama "Prietenii omului".
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30712
N-ar fi rau sa existe insa si forum separat.
pozulici
iren spune:
quote:
Originally posted by Sanca
i-am gasit si nume:
Miau-miau si ham - ham
Mai bine-i ziceti zoomania, ca-i forumul plin de catei si pisicute ...
Iren dubla mamica , Bogdanelu nazdravanu si Julia rechinutza
Sanca spune:
Zoomania suna prea a animale salbatice.
Ce ar fi sa-i zicem - Animale de casa sau Animale domestice.
Noi ne facem atatea planuri pentru ce nume sa-i dam si noi nu stim daca moderatorii mai pot crea un mic dosar pentru noi.....
marius spune:
Topicul mentionat mai sus este bine plasat si suficient deocamdata pentru acest forum. Daca cererea va fi foarte mare pe aceasta linie vom cauta solutia cea mai potrivita.
Va multumim pentru propunere.
Marius (www.desprecopii.com)
ciuf spune:
Si noi ne alaturam celorlalte. Avem si noi un Mini Pincher si ar fi multe de spus despre el.
Poate-poate s-a rezolva ceva.
Multumesc
Ciuf
emoison spune:
Subscriu, cred ca e o idee buna, si sper ca se vor aduna destui doritori si scriitori de subiecte incit sa apara o sectiune aparte, pentru ca posesorii de pisici n-au chiar aceleasi subiecte de discutat cu posesorii de porcusori de Guineea, in afara, desigur, de afectiunea pe care le-o purtam "petzilor" (de la pet).
"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
louisea spune:
si eu sunt de acord!!! :)))
sa se faca o sectiune separata si apoi un topic pt fiecare animalut.
Louisea si Bandit
alina constantin spune:
De acord pt. un forum al iubitorilor de animale!
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
Maruta spune:
Si eu imi doresc un loc unde sa ne intalnim doar noi iubitorii de animale, desiguri ca suntem si iubitori de copii - altfel nu ne-am gasi aici ... de ce am spus asta ??? pentru in acest forum existe anumite persoane care considera dragostea noastra pentru animale, felul nostru de a ne exprima sentimentele, DEPLASATA ...nu vrea sa mentionez subiectul (nu are rost) dar ar fi intr-adevar minunat sa ne intalnim intr-un loc numai al nostru, al iubitorilor de animale ... cine nu poate sa ne inteleaga sa nu intre !!!
Cu respect,
Maruta
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu