Vreau sa divortez
E prima oara cand scriu fraza asta si ma infior. De hotarat am hotarat de multe ori, insa speranta ca voi vedea luminita la capatul tunelului mi-a dat putere pana acuma. Azi m-a fulgerat mai acut ca pana acum ca s-ar putea sa nu vad luminita aia nenorocita vreodata, sau ca va fi prea mica si prea tarziu.
Dati-mi curajul si puterea de care am nevoie sa ma pot elibera.
scarmanus
Raspunsuri
Lauraa spune:
Foarte bine ca ai ajuns la o hotarare.Numai Dumnezeu stie cat te-ai chinuit sa rezolvi sitatia. Nu esti supra-om, iti inteleg hotararea.A venit timpul sa fii si tu fericita.
CorinaM spune:
Draga mea,
numai tu stii daca se mai poate salva ceva din casnicia ta. Numai tu stii ce sentimente te mai leaga de el. In cazul in care vezi ca nu mai este nimic, nu are rost sa o lungesti si sa fiti amandoi nefericiti. Am trecut prin cosmarul unui divort si ma bucur si ac um ca am avut curajul sa fac acest pas.
Hatararea iti apartine, nu poate nimeni sa-ti dea un sfat in problema divortului, in final va trebui sa decizi singura.
Cu drag
Corina ,
si mult curaj
CristinaT spune:
Buna, imi pare rau ca ai ajuns sa zici astfel de cuvinte, am trecut si eu prin asta dar la noi a functionat o discutie foarte foarte serioasa in care ne-am revizuit tot comportamentul si am vazut ca erau si greseli din partea mea, nu numai a lui. Imi pare rau ca nu stiu sa-ti zic altceva, iti doresc noroc si putere!
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Androix spune:
Draga Scarmanus,
Eu sunt de parere ca ai incercat tot ce era omeneste posibil pentru a face aceasta casnicie sa mearga. Nu ai motive de indoiala: chiar ai incercat mult mai mult decat as fi incercat eu daca as fi fost in locul tau.
Iti doresc mult curaj sa-ti duci hotararea la indeplinire si iti doresc sa fii impacata si fericita!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Katink spune:
Scarmanus,
imi pare foarte rau pentru voi, in special pentru tine.
Iti doresc din suflet sa iei decizia cea mai buna, ai suferit destul, meriti si tu o dragoste impartasita in adevaratul sens al cuvantului...
Iti stiu povestea de anul trecut, imi pare foarte rau, fie ca urmatoarele zile sa iti aduca multa liniste in suflet si mult, mult curaj!!!
Viata e prea scurta, nu are rost sa te mai amagesti, eu cred ca asa este el si nimic si nimeni - se pare - ca nu il va mai schimba!
Te pup si sunt alaturi de tine, chiar daca doar virtual,
Catalina
sperantza nu moare spune:
draga scarmanus,
ce pot sa-ti spun... cred ca ai ajuns la concluzia cea mai buna in cazul tau. stii foarte bine ca ai incercat totul si ca relatia dintre voi doi nu este ceea ce iti doresti tu de la viata. esti o persoana deosebita, ai un suflet deosebit! trebuie sa-ti vezi de viata ta in continuare, sa fii fericita. nu trebuie sa crezi ca este un esec in viata, ci ca este tot raul spre bine, altfel te vei distruge de tot.
sunt alaturi de tine
Sperantza nu moare
Podeanu spune:
Draga scarmanus,
ti-am citit toata durerea si m-am bucurat cind te-ai intors din Ro,mai plina de speranta si refacuta.
Daca ai luat hotarirea asta inseamna ca nu mai poti continua ca pina acum si numai D-zeu stie cita rabdare si perseverenta ai avut.Eu te-am admirat de la inceput.
Iti doresc sa ai puterea sa mergi pina la capat si apoi sa reusesti sa gasesti in timp util acea luminita de speranta.
Curaj si ai sa vezi ca va veni si pe strada ta soarele.
Cu mult drag.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
Alyssa spune:
S,
Nu te trezesti asa intr-o dimineata si zici : "Vreau sa divortez"...
Ai ajuns la acest gind dupa luni de suferinta, e incercari sa imbunatatesti situatia care iti creea tensiune, care te facea nefericita. Nu trebuie sa te inspaiminte...
Nu e un sfirsit divortul... E un inceput al unui alt capitol in viata ta...
Fii cu ochii sufletului deschisi, fii buna cu tine, fii intelegatoare cu tine si vei vedea ca nu e chiar atit de rau...
De obicei in mintea femeii care se gindeste la divort trec ginduri de genul "ce, parca o sa gasesc altu' mai bun", "dau pasarea de pe mina de pe cea de pe gard", ginduri care ne fac sa stam in situatia care nu e prielnica si e depresiva pentru noi... De ce? pentru ca deja stim mediul in care sintem, avem si zile rele dar asa si o zi doua mai bune care ne dau sperante... ca morcovul in fata magarului...
Daca esti hotarita, actioneaza si nu te mai uita inapoi!... Pune-te numarul unu in viata!!!
E o perioada de redescoperire, sa nu iti fie frica! In procesul ei te vei descoperi pe tine si asta nu e rau deloc!
AlinaPopa spune:
Draga Scarmanus,
Iti doresc multa putere sa realizezi ce iti doresti! Sper sa iti fie bine cat de curand, caci tu meriti cu prisosinta sa fii fericita! Si eu ti-am urmarit povestea si trebuie sa recunosc ca nu stiu daca as fi luptat atat de mult ca tine!
Te pup cu mult drag,
Alina
scarmanus spune:
Scumpele mele,
Va multumesc ca-mi sunteti alaturi. Gandul care ma tine hotarata sa merg pana la capat cu decizia mea este ca e inadmisibil ca intr-o casatorie sa te folosesti de toate resursele ca sa treci peste o perioada de criza ca cea a noastra si sa fie toate in van, ba mai mult sa te imbolnavesti de depresie din cauza unor vanitati, fobii, blocaje psihologice si nici sa nu accepti nici un ajutor din partea nimanui. De sacrificii sunt capabila, de compromisuri asisderea, dar trebuie sa existe o limita. Limita aceea este cand imi este afectata sanatatea fizica si mentala. Dupa pragul acesta nici o casatorie nu merita mentinuta numai in virtutea obisnuintei sau pentru ca nu ma bate, ma respecta, etc. Este un om bun cu multe calitati, dar daca la asta se reduce totul, la o relatie platonica, atunci sa fim doar prieteni, nu e nevoie sa fim sot si sotie.
Ma simt mai bine deja...
scarmanus