Buna fetelor!Am citit mesajele voastre si m-am lamurit ce inseamna laparoscopia.Ieri am fost la dr Niculescu si m-a sfatuit ca urmatorul pas sa fie aceasta interventie.Am facut HSG - trompe permeabile 75%,histeroscopie-sinechii uterine,polipi.Parerea dr.la vederea HSG- "s-ar putea sa fie ceva cu trompele dar trebuie vazut".
Dar am o mare nelamurire....avand ciclul neregulat de cand ma stiu nu ar fi bine sa incerc intai sa fac analizele hormonale si apoi ca fiind ultima solutie sa fac laparoscopia.I-am spus dr. de ciclu neregulat dar nu am avut curaj sa-i spun de analize...sa ma apuc eu sa imi dau cu pararea.Sincer imi f.frica.
Voi ce sfat imi dati?
da, si eu am fost la niculescu acum ceva timp si i-am spus ca am ciclu neregulat si mi-a dat trimitere pentru HSG . Se pare ca pune accent mai mult pe aspecte fizice sa le zic asa decat pe hormoni.
Adica la mine era o idee normala pentru ca aveam si analizele la mine , progesteronul mic era cauza (in rest era bine) , si oricum HSG nu se compara cu laparoscopia . Poate ar trebui sa mai ceri o parere .
Multumesc psj pt raspuns....sunt un pic dezorientata nu stiu ce sa mai fac incotro sa ma mai duc...la ce dr.Dar oricum am sa fac dozajele hormonale poate am probleme cu hormonii si apoi am sa ma duc la dr. De laparoscopie sincer imi e frica.
Va multumesc!