Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, ma bucur ca ai gasit bona potrivita!!! Lasa ca o sa fie bine!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Tati ii face masajul lui Rares si eu ma dau pe forum.

Fug intr-o clipa.

Roxana, si eu ii dau lui Rares Nan 2 si face la fel de multa spuma. F. f. multa. Asta e. Ii place insa tare mult noul laptic.
Cum ai gasit-o pe noua bona? Ce inseamna ca e ok??? Intreb si eu ca sa-mi fac idee de ce ma va astepta.

Saphir, bravo si multa sanatate in continuare. Sa dea Domnul sa fie fetita pe care ti-o doresti atat de mult.

Monica, felicitari pt. examene!!! Esti tare de tot! Multa sanatate!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adriana, asadar spuma e de la laptic. Problema e ca trebuie sa ii fac mai mult de 210 ml, ptr ca asa din pricina spumei nu poate sa pape tot. Legat de bona, uite ca am ajuns la vorba ta si pana la urma cea de azi este gasita prin cunostinte.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am iesit pe la 5 sa ne plimbam dupa ploaie si a dormit Bubu ...de nu-l mai puteam trezi sa mergem in casa la baita.S-a balacit cu delfinasul, a papat si a 'povestit' 1 ora juma cu Vio...Obosit si nervos ca n-adoarme s-a pus pe urlat..da-i cu ceai, hai cu suzeta gata..de 10 minute e liniste...

Saphir...felicitari inca o data.Sa fie samburica fetita si sanatoasa

Roxana deci te-ai linistit si e totul bine...of si cu bonele astea...mie mi-e frica.Nu vreau sa ma gandesc la bona/baby sitter.Nu inca

Monica felicitari si sa te faci bine.Cu analizele ce-ai facut???

Apropo de scoli si examene eu nu stiu ce sa fac.sa merg din octombrie in continuare la univ, continui doctoratul sau nu??
L-as putea lua pe Phillip cu mine dar daca ma ia profesorul de toarta si zice:scuteste-ma?>Ca si-asa-i un ciufut si jumatate.Inca o parte 'nasoala' este cu banii de ce-i primesc eu pentru ingrijirea copilului si bursa.Ca la scadenta se-aduna prea multi si nu am voie in mod normal sa depasesc venit de 10.000 euro anual.Nu pot spune:opriti banii de carenta..daca merg si la univ o s platesc impozit anul ce urmator de-mi ies peri albi.In fine asta nu-i buba asa mare, dar nu stiu ce sa fac....
Lamuriti-ma si pe mine...of viata...

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

La multi ani Alexandre(i)lor! Va ureaza si Lia70 toate cele bune.
Roxana, da, i-am dat si cu zahar, pt. ca evident, am cautat Hero atit de mult si cind am gasit, nu m-am mai uitat pe compozitie, mi s-a parut normal ca daca bb n-au voie zahar, cerealele sa n-aiba zahar. Dar se pare ca logica mea difera de a lu' Hero, Bogdan m-a ciufulit ca de ce-i dau copilului zahar si vanilie, m-am gindit ca probabil e cantitate f. mica si pina la urma i-am dat. Dar apoi am cautat sa-i dau Hero fara zahar, astea cu griu au zaharoza, cred ca nu-i acelasi lucru cu zaharul.
Adriana, eu il pun pe Mircea in premergator de 1 saptamina, dar el se ridica de 3 saptamini in picioare in patut, e disperat, numai in picioare ar sta. Vezi ca daca il pui in premergator, trebuie sa-ti organizezi casa cu 1 metru mai sus de nivelul lui
Cred ca lui Mircea ii ies dintisorii de sus, azi noapte m-a trezit de 2 ori si el nu ma trezeste noaptea decit daca are motive serioase. Azi dimineata am vazut ca are sus 2 dungute albe. Ar fi si cazul, s-a nascut aproape primul si a ramas codas la dintisori

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna dimineata!Azi o s-o las mai putin cu forumul(sper!)ca mai am atata treaba...Plus de asta mai am un examen pe 08 septembrie,si tare ma tem ca e cazul sa incep sa invat(asta doar daca vreau sa-l iau cu brio!).
Andruska?Stie cineva ceva de ea?Petrecere,petrecere,dar n-a mai dat pe forum de vreo 2 zile si ma gandeam daca o fi totul ok.
Roxanamultumim de aprecieri.Stai fara grija ca si la Alex o sa roiasca pretendentii...La cat e de frumoasa!!!Si in ce priveste incuscritul...ei sa se placa!La cum a reactionat cand se juca Philip cu el,tare ma tem ca ii da si lui Alex vreo doua,sa-l tina minte.Sau poate ca daca vede ca e domnisoara e si el mai zambaret si mai prietenos.Hai sa ne mai intalnim ca daca iese ceva,sigur vom avea nepoti mai frumosi decat sunt ei acum.Poate,poate...Asteptam sa ne vedem!
Saphirmulta sanatate si o sarcina usoara.Si daca tu simti ca-i fetita,apai fetita e!Nu stiu daca v-am spus dar la prima echo,mie mi-au spus ca am fetita,a.i.Andreiutul meu a purtat pt o luna numele de Ana.dar eu stiam sigur ca e baietel,ca asta mi-am dorit.Si el a iesit exact cum l-a dorit mamica lui:forma ochilor de la mine,mutrita lui tati(in special nasul si gura),ochi albastri de la bunicii mei si genele lungi ale unei prietene de care ma tot minunam eu.Mai rad cu A din cand in cand si ii spun ca daca e sa mai fac o fetita trebuie sa o doresc la fel de tare pe cat l-am dorit pe el,ca sa iasa la fel de frumoasa!
Aseara am primit un mail care m-a umplut de bucurie,o prietena de-a mea din Brazilia,vine cu bb-ul sapt viitoare in Romania,si in sfarsit,dupa 2 ani,reusim sa ne vedem!Dar face aproape o zi pe drum si cu un copil de 5 luni...Asta da curaj!Dar abia astept sa-i vad!
O zi faina in continuare si din cand in cand,mai bag si eu un ochi.Ca n-am sa pot sa ma abtin!
si fug la treaba.
Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Am uitat sa zic aseara. Si laptele meu (praf) face spuma f. multa si ii pun 4-5 pic de Sab Simplex si amestec. Dispare toata spuma.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Fetelor haideti ca am aparut si eu dupa indelungi petreceri si chefuiri !!!!

Ideea este ca Daniel a lucrat ieri de acasa iar mai pe seara eu am fost la intalneala de fete, iar de astazi ne-au venit mesterii sa ne faca balconul asa ca o sa am o saptamana super iar sambata sunt nasha asa ca o sa fiu cu creierii zdrente .

tuturor sarbatoritilor si Alexandrilor

Imelda
ca ai intrebat de mine .

Noi suntem bine: papam, vrem sa stam numai in picioare, se duce dupa obiecte, daca il tin de subrat ar merge non stop insa nu prea sta in funduletz decat in carutz. Pe pat nu poate sta singurel, deh daca are atatea tone cred si eu. Dar lasa ca invatam noi de toate si atunci sa vezi .

Eu fug cu Matei afara ca aici este un zgomot de numa numa .

Pupici si o zi minunata

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna, fetele. Abia acum am mai reusit sa intru pe forum... In primul rind multumesc tuturor carora mi-au urat La multi ani pentru Diana Alexia. De asemenea, va urez si eu La multi ani tuturor sarbatoritilor. Eu sunt intr-o agitatie continua, am inceput serviciul si fug sa o alaptez pe bebe si cind ma intorc ies cu ea afara si cind ma intorc ii pregatesc masa si imediat vad ca se face ora de baie, apoi cea de culcare, etc, si uite cum mai am pentru mine timp doar dupa ora 22, pina pe la 12-1, iar la 4,30 se scoala bebe si apoi la 7 dimineata. Iar mai nou aproape din ora in ora in timpul noptii.. Asa ca timp de intrat pe forum, cam lipsa la apel...Noroc ca mai gasesc timp din cind in cind la serviciu sa va citesc pe fuga, dar nu apuc sa mai scriu, ca am de lucru...In rest, bebe a facut 6 luni si abia de 1 saptamina accepta mai multa diversificare (ca tzitzi e baza) si prefera iaurtul si piersica, iar mai nou cereale de la Milubrei. Cu laptele praf nu se omoara, dar eu incerc in continuare..Ce e cel mai nasol e ca nu-i prea place supa.. Nu stiu cum sa i-o mai fac sa o accepte.. Dar cred ca v-am retinut destul si cu prostiile mele, va pup si multa sanatate bebeilor vostri, care sunt niste scumpi...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Uite ca am aparut si noi pe ziua de azi.

Saptamana asta e tati in concediu si ne-am programat sa rezolvam o gramada de probleme pt. ca ne putem inlocui unul pe altul la statul cu bb.

M-am enervat cumplit cu alocatia pt. ca ne-a venit exact cand eram plecati de acasa si acum tr. sa ma duc la dracu in praznic sa o iau. Vreau neaparat sa deschid un cont pt. asta, dar si operatiunea asta este cumplit de anevoioasa. Sper sa o rezolvam maine.

Rares a mancat f.f. bine aseara, asa ca azi noapte s-a sculat doar o data la 3, a papat din nou f. mult si apoi s-a mai trezit la 8. Asa ca am dormit si eu bine.
Ieri i-am cumparat doua mingiute moi, viu colorate si e tare incantat de ele.

Andruska, ne vedem diseara, da? Spor la treaba cu balconul si sa se termine cat mai repede. Ioana, poti veni si tu la o plimbare prin Poli pe la 6-7 seara?

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput