Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Dragele mele
bine va regasesc ! am incercat sa tin pasul cu voi la citit dar nu reusesc , sunteti niste harnicute
Amalici a fost bolnavioara cam doua saptamani si nu am mai avut deloc internet, acum m-am intors la lucru si ma simt debordata de servici (nu e cazul sa ma plang ca eu o am pe mama care ma ajuta in trebi de casa)...Acum suntem bine dupa enterocolita si o raceala care a inceput la gat si a trecut si pe la urechi..ce mai de toate. Ma bucur ca va gasesc bine si cu bebelusi frumosi si sanatosi si va doresc numai bine .
o sa mai incerc sa intru si sa va scriu mai mult, iertati-ma ca sunt telegrafica dar m-am gandit la voi si va trimitem multi pupici.
Am pus si o poza de-a Amaliei la bebelusi la 7 luni. va pupam mult cu drag pe toate !

Hopa nu imi da voie sapun poze ca cica am depasit nu stiu ce nr de poze....ce este chestia asta ? incerc sa pun pe adresa noastra la 'codite'
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Noi ne-am plimbat si am si dormit pe afara vreo 3 ore, am venit am papat si acum din nou nani. Andrei la fel ca astazi a fost la gradi si i-a dus si in Botanica asa ca oboseala isi spune cuvantul.

Va pupam pe toate

Gazi ce frumusica este Amalia !!!

Adriana vb la telefon !!!

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Am reusit, in sfarsit, sa pun poze cu Rares in luna a 7-a.
Daca vreti sa le vedeti le gasiti in albumul lui Rares!!!

Gazi, multa sanatate!!! Ai o mandrete de fetita. Sa va traiasca!!!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza spune:

Si eu ma numar printre mamicile de februarie 2004.Raina s-a nascut pe 26 februarie 2004,ora 22:15, la Timisoara, Romania.

http://photos.yahoo/bosniacdaniela

Danutza & Raina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Uf...la noi iar au fost 2 bombe in 2 autobuze. Au murit 12 oameni, 84 sunt raniti, dintre care 7 foarte f. grav.
Prin telefon, o pustoaica de 17 ani, care a fost intr-unul dintre autobuze, povestea ce tragedie a fost

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Saphir, imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva. Chiar ma intreb uneori cum o fi sa traiesti intr-o tara in care bombele si exploziile sunt la ordinea zilei. Cred ca e cumplit.

Danutza, bine ati venit in mijlocul nostru!!! Poate ne povestesti mai multe despre voi.

Babee, ce e cu tine astazi? Iar te terorizeaza Bubu???
Apropo, ce mai stiti de fetele disparute de pe forum de multa vreme: Layla, Ramona, Georgy, Elena (n-am mai vazut-o de cand m-am intors)???
Chiar o sa incerc eu sa iau legatura cu Ramona. Stiu ca in sept. vroia sa se duca la serv.
Diana, transmite-i salutari Liei din partea mea. Poate vom reusi sa ne si vedem odata si odata, doar stam atat de aproape.

Fetelor, care e jucaria preferata de bebeii vostri? Eu i-am tot cumparat lui Rares diverse jucarii de care insa se plictiseste f.f. repede. Acum i-am dat doua bilute din acelea chinezesti, pt. relaxare, si e fascinat de ele. Cat l-o tine.
In rest e innebunit dupa o barza de lemn pe care am atarnat-o de corpul de iluminat din sufragerie. Daca tragi de un fir de ata, da din aripi. La asta ii place sa se uite non stop si mai nou vrea sa-l ridic sa traga el de ata.

Ce e linistea asta pe forum???

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna si de la noi fetele.Noi am fost ieri la pediatru si stam foarte bine.Avem 8.300gr si 67cm, miniona ca mama-sa...am intrebat de flor si ne-a zis ca putem sa incepem sa-i dam, de vitamine sau calciu nu e cazul, am mai intrebat de vaccinul Prevnav pe care cred ca o sa il cumparam si sa incepem sa il facem.Cica e recomandat in cazul in care ne gindum sa o dam la gradinita.

Adriana si pe mine ma chinuie aceeasi intrebare legat de jucariile fica-mii.Simt ca s-a cam plictisit de ele si m-am gindit sa-i mai ascund din ele si sa i le dau mai tirziu.Am vazut niste cuburi moi cu desene pe ele la vecina si am vazut ca i-au placut mult si ma gindesc sa i le cumpar si ei, si carti colorate cu muzicute si desene pentru bb speciale.

Saphir foarte trist ce ne spui tu...
Eu vreau insa sa o vad pe samburica mica!

Danutza bine ai venit printre noi.Povesteste-ne de giza ta mica.

fetelor stiu ca e un subiect des discutat pe forum, eu insa va intreb si pe voi, cum va adormiti voi bb in cursul zilei?
Seara avem deja ritualul nostru, dar ziua...e mai dificil.

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna seara tuturor!
Danutza, bine ai venit si vino cu mai multe amanunte despre tine si Raina-la noi asa se obisnuieste!
Ioana, cum am mai spus odata: esti o supermamica, dar si o superfemeie faiana. Demult n-am mai fost compatibila cu cineva asa...la prima vedere!Ma bucur ca te-am cunoscut!
Emilly, nu ppot da-ti spun nimic despre somnicul de dupa amiaza, pt. ca Bibi sta in patutul ei si se joaca singurica pana adoarme. Din cand oin cand o verific daca ii este foame sau e kk-cita.Bb model!-zise cioara.
Gazi, sper ca este bine Amalia! A slabit? Mititica....
Sunt tare obosita si suparata, ca urmare a inundatiilor de sambata ne opresc mereu curentul si apa. In seara asta se pare ca iar sarim peste baitza lui Bibi.
Pupici si o seara linistita, tuturor!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme pe care I-am ratat, celor de azi, Clara Maria si Dragos, si bineinteles Malinei, ca azi am implinit si noi 5 luni , hihihi, suntem deja domnisoare, chiar daca suntem cele mai mici de pe-aici! Si am primit cadou de la bunica o salopetica dragutza, pe care de bucurie am “udat-o” imediat….ce-I drept, cu ceva mai consistent decat apa , asa ca trebuie sa I-o bag deja la spalat.

Cineva se plangea ca-si scranteste degetele butonandu-mi nick-ul , intr-adevar, Mickyyy vine de la Mihaela, desi nu-mi mai zice nimeni asa de ani buni (chiar daca din clasa 1 pana intr-a 12 toti imi ziceau asa). Adriana e de fapt numele la care “raspund” in momentul de fata. Si sa nu uit, incepe cu A asa ca Adina, ma poti trece pe lista sinucigasilor. Azi moatza mea n-a papat decat tzitzi, o lingurita de piure de fructe si 2 de piure de legume. In ritmul asta o sa terminam diversificarea pe la vreo 18 ani .

Hai ca tot zic ca va intreb si uit, am o nepotica de 8 luni jumate iar mama ei continua sa-I dea aproape exclusiv san. Nici gand de diversificare, cum fetita-i mofturoasa, mama n-o forteaza, cica se satura cu lapte, la ce s-o chinuie!! In schimb ii da sa guste toate tampeniile din lume, bine macar ca doar sa guste, ca altfel ar fi avut deja stomacelul varza. Si revenind, tot ma chinui sa-I explic ca nu face bine, ca fata e mare si laptele chiar daca o satura nu-I mai ofera tot ce are ea nevoie, dar degeaba. Asa ca daca aveti stiinta de ce se poate intampla daca amana atat de mult diversificarea (alea mai rele dintre rele), ziceti-mi si mie ca poate poate reusesc s-o conving ca greseste.

Legat de ploaie, noi am prins asa o vreme naspa la botez la Braila ca la intoarcerea acasa (socrii mei stau la curte) a trebuit sa ne descaltam, erau portiuni in curte unde apa ajungea pana la jumatatea gambei. De fapt au mai lipsit vreo 5cm ca sa intre in casa. Ca sa nu mai zic ca noaptea am petrcut-o cu lanterna, curent ioc! Si s-a mai si ars televizorul de mirosea a ars in toata casa.

Ioana, sa-tzi traiasca flacaii(cu intarziere de cateva zile) si felicitari pentru saltul de la biberon la canita. Degetare de spalat pe dinti pentru bebelusi, am vazut si eu tot de la Calpol la Help net-ul de langa mine (de la Dristor).

Anda, sanatate multa si felicitari pentru examene si bafta in continuare.
Legat de alaptat, nu numai ca nu sarim nici o seara fara alaptat (suntem si mai mici), dar se si trezeste de 2-3 ori peste noapte sa pape….oare cand va veni si la mine fericitul moment sa dorm o noapte intreaga?! Promit sa dau de baut [acool] cand se va intampla fericitul eveniment

La multi ani Andruska, cu muuuulta intarziere, dar am fost plecata din Bucuresti si n-am ami intrat pe forum in ultima saptamana!!

Babee, felicitari pentru casuta…..mi-ai facut asa o pofta, abia astept sa reusim si noi sa plecam de-aici si sa ne mutam la casa noastra…..

Sar de la una la alta…..mai am o intrebare, fetele cu bona, cam care’s “salariile” pe care le dati?? Ca am cunoscut o doamna dragutica foc seara asta, recomandata, disponibila de maine, dar care a cam strambat din nas cand a auzit cam la cat ma gandisem eu sa-I dau. Si nu stiu daca e cazul sa-I dau mai mult sau sa mai caut.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele. In ceea ce priveste jucariile, iata metoda pe care o aplic eu, si pe care am citit-o pe undeva... Ii dau jucariile prin rotatie, pina se plictisesc de ele, ca ei le uita pe cele pe care nu le-au vazut de mult, si a functionat...Pina acum. ii dau cite 2-3 azi si miine, apoi altele, si tot asa...

Ana

Mergi la inceput