Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

ELENA, am aceeasi problema cu Lara. Nu stiu daca sa o las sa manance cat vrea ea!:)) De obicei o las. Sigur se opreste cand nu mai vrea. Am testat asta.

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Veve, i-auzi, ii dai deja "jumatate de ceasca de cafea"? Pai cred si eu ca nu mai doarme croko noaptea!
Oana, imi pare rau ca bb te chinuie asa; nu-ti pot da nici un ajutor, ca nu am avut problema asta si sper nici sa n-o am vreodata, Doamne fereste! Dar poate ca vor sa ii iasa dintisorii si de aia se framanta atata.
Elena, tare ai mai intristat-o pe Clau cu refuzul tau de a veni la discutii, toata seara a fost indispusa!
Corina, sanatate multa!!!!

Si acum: LA MULTI ANI, Codrin!!! Ce mare esti: 6 luni!!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie&august2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eleno, daca mai lipsesti mult
Si da-i cupilului sa pape, ce naiba!

Noi am fost azi la dr, si suntem foarte bine, nici prea-prea nici foarte-foarte: 7,200kg si 66 cm. Si tot azi i-am dat pentru prima data altceva la capitolul cereale ,inafara de faina de orez: Milubrei orez, porumb si banana, care i-au placut foarte mult. Mai papa si fructe si legume dar , asa...mai cu tira. Oricum, n-o bat prea tare la cap ca e mik, are tot timpul sa le pape pe toate. In rest..tzatze si iar tzatze, cred ca si cand o sa fie la scoala o sa ma duc in pauze sa-i dau

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai mamici mai,

Tare rau imi pare ca nu mai apuc sa intru in "conferinta" cu voi dar mi s-a cam bulibashit calculatorul meu si acum tre sa vad cum il repar. Mi s-a dus si placa de sunet, se incalzeste ca draq... of..
Mai intru de pe computadorul sotului si mai scriu cate un mesaj, doua da de abia astept sa-l repar pe al meu.
Aseara a fost si fratele meu de la Iasi in delegatie si am iesit cu el la terasa, m-am simtit putin mai bine, in schimb azi bebelacul a fost super-nervos si numai in brate voia, imi venea sa
Acum a adormit si sper sa ma odihnesc si eu putin in noaptea asta ca e jale...

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

La Multi Ani Codrin, David Theodore, David Bogdan si la toti ceilalti la care n-am apucat sa scriu! Sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, multa fericire, sanatate, credinta, iubire si speranta!

Oana, si mie mi se trezste papushica de cateva ori pe noapte de la o vreme, ea care nu se trezea deloc. Nici nu deschide ochii, doar gurita si plange cu lacramioare. Sta ca un pui de vrabiuta sa ii vina tatza-n gura, si atunci se linisteste, se baga toata langa mine si adoarme papacind. SLAVA DOMNULUI, eu adorm imediat, n-am probleme, insa de multe ori mi se intampla sa adorm chiar imediat, inainte s-o pun la loc in patutul ei, asa ca din a doua parte a noptii doarme langa mine, si ce-i mai rau, de multe ori cu tzitzi-n gura. E si mai agitata de vreo 2-3 sapt., adoarme mai tarziu si cum am zis se tot trezeste, dar in sfarsit i-am gasit motivele. Unul ar fi ca nu-i prieste ce mananc, am mancat f. multe fructe si am vazut ca nu-i priau deloc. Intr-o seara am mancat 2 felii de pepene si vai lume! A plans, s-a agitat, s-a foit, in final a facut kk, a mancat si s-a mai linistit! Al doilea motiv.............SLAVA DOMNULUI, ii iese un dintisor ...URAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Mi-a facut un cadou frumos de ziua mea (va invit la tort )!!! Tati l-a observat si asa e, intr-adevar, ii iese un incisiv jos, deja a iesit o parte, asteptam sa iasa tot. Cred ca o si mananca gingiile, ca se freaca si saliveaza in continuu. Asa ca vezi, poate motivele sunt si la tine, cine stie...

Si sa nu uit, azi am cantarit-o si are 8,43 kg, creste intr-una, DOAMNE-ajuta! Sapt. viitoare are control si vaccin, sa vedem si cat are lungime.

Oana, eu nu cred ca afecta vaccinul pofta de mancare, o fi o pasa de moment...DOAMNE-ajuta sa fie totul bine!

Corina , multa sanatate, DOAMNE-ajuta!

Pupici !

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

cipstyle LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatoasa si iubita,sa-ti creasca papusica mare si cuminte!
fetelor nu ma injurati,nu stiu daca apuc sa intru nici azi.Incerc mai tirziu,daca ma lasa micutza terorista.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

MESAJ DE LA ROXANA:

"Buna, mamici! Probabil de acum nici nu ma mai tineti minte...Dar nu conteaza, asta e! Am intrat sa va urez toate cele bune, multa sanatate voua si bebelusilor vostri, sa va traiasca si sa creasca mari si frumosi. Din pacate eu nu am putut vedea ce s-a intamplat pe aici, pentru ca mai intai mi-a fost stricat calculatorul iar apoi am fost plecata la tara. Azi e prima oara cand intru dupa mai mult de o luna, cred. Cert e ca am descoperit ca nu mai am acces pe forumul Desprecopii...Si acum plang ca o proasta! Oare pt ce? Ca am avut doar intentii bune? O sa incerc sa nu mai deranjez in nici un fel, desi tare mi-e dor de voi...
Andi al meu e bine, sanatos, a crescut, are 7.500 kg si 66 cm la 4 luni si o saptamana, doarme noaptea de la 6 la 9, papa piure de legume, mar cu biscuite, banana si cereale, pe 31 iulie l-am botezat si e mai cuminte ca oricand si ... e viata mea!
Chiar mi-e dor de voi, sa stiti!!! Dar asa stau lucrurile, am incalcat reguli stricte si suport consecintele, nu? Ce rau e sa vrei sa fie bine...
Si, nu in ultimul rand, vreau sa urez "La multi ani" tuturor sarbatoritilor pe care i-am "ratat" de cand nu am intrat si "Bine ati venit" noilor mamici din grup. O sa va placa mult aici, asa cum mi-a placut si mie. Fetele chiar sunt niste dulci. Si imi pare tare rau ca am fost data deoparte (desi ideea site-ului nu mi-a apartinut in exclusivitate si chiar am crezut ca fac o bucurie mamicilor)...dar viata merge inainte!

Numai bine si va pup!

Roxanacaz si Andrei Alexandru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Roxanica, toate mamicile te tin minte!
Fa bine si intra cu alt nick macar, ca sa mai vb si noi! Si nu mai pune la suflet tot felul de rautati...

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

ROXANA, nu te-am uitat! Te pupam si poate totusi o sa revii printre noi!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Fetelor iubitelor, v-am ratat si azi pe YM. Tocmai ce intrasem si eu sa ma dumiresc putin si sa vorbesc cu voi si s-a trezit Lara care dormea de trei ore. A trebuit sa las si calculator si tot si sa ma duc la ea ca incepuse sa planga. Nici nu stiu cum am apasat pe butoane si cate "ignore" am dat!:) Va pup si "va prind" eu o data la vorba mai lunga.:))

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput