Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Roxana nu ne parasi....Ce mare s-a facut Andi

Haide fa-tzi alt nik daca nu mai merge celalt si hai la noi inapoi ca tare dor ne este de tine. Si asa cum ai zis tu, nu a fost numai idea ta asa ca mai multe ar trebui date afara daca e s-o luam pe asa, printre care si eu, nu?

Cristina La multi Ani cu bucurie si fericire alaturi de printesa ta

Fetelor nu am mai stat ca am plecat fugutza la doftore, panaritiu se duce incet incet dar se pare ca nu mai mergem la lac daca nu trece umflatura. Doame ajuta sa treaca ca nu vreu un Wd si un Weekend lung in casa

Am primit Diane 35 ca anticonceptionale de duminica incep sa le i-au. Azi au venit rusi dar mi-a zis nea doftore sa le iau de duminica astfel o nu o sa am niciodata surpriza sa fiu cu rusi in weekend

se pare ca sunt pe cale sa fac o cistita, oare de la ce? tre sa merg sa refac analizele cand am timp.

Bobotzul meu e din ce in ce mai nazdravanel numai seara e tare suparat pana adoarme nu stiu de ce, ca nici mancarea nu si-o mai papa, maine incerc sa-i dau cerealele mai devreme si sa-i dau lapte simplu sa vedem daca asta-i cauza. De adormit adoarme dar suspinaind si e tare agitata.

Dintisor nik, ii asteptam si noi la cotitura dar nik inca

Fetelor dar mai scriet si pe aici decand va intalniti pe YM nu mai scrie-tzi pe forumv-atzi lenevit...

Pupa mare de la noi la BB si la mamici

Corina si Stephanie- 18.04.04

Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina catalina spune:

Buna din nou
Multumim tuturor celor care ne-au urat La multi ani!

Dupa cate am vazut, se pare ca ... Codrinut baiat finut este cel mai marisor de aici, asa ca va anuntam ca stam deja bine in fundulet in propriul nostru fotoliu, si Doamne fereste sa se mai apropie cineva de el.
Uram si noi La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si la toti BB mari si mici de pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Roxana, imi pare nespus de rau ca ti s-a suspendat accesul pe acest forum, eu abia acum aflu asta, si sincer ma simt vinovata . N-am crezut ca se va ajunge atat de departe si ca mesajul meu si cearta de-atunci va avea asemenea consecinte. Daca taceam, filozof ramaneam …..
Si tu, si Claudelu, si Elena, si toate celelalte imi sunteti dragi, ba mai mult de-atat, mi-ati fost si mie si altora prietene (fie doar si virtuale) luni bune si in niste momente dificile si frumoase in acelasi timp.
Si vorba Corinei, multe ar trebui sa avem suspendat accesul pentru acel site, inclusiv eu, pentru ca, chiar daca nu m-am implicat in conceperea lui, am trimis poze si date despre noi, am postat mesaje pe forum si chiar daca mesajul care a declansat totul a fost unul in care criticam forumul, nu de putine ori v-am felicitat pentru ce-ati facut acolo. Insa m-a deranjat ceva legat de forum, am spus-o cu voce tare, a degenerat intr-un adevarat scandal ajuns la urechea adminilor si consecintele le suporti din pacate tu. Din pacate nu mai putem da timpul inapoi si n-are nici un sens sa dezgropam mortii, dar poti sa-ti faci un nou ID si te-asteptam cu drag in randurile noastre. Poate ca administratorul acestui site te-a vrut de-o parte, dar noi nu te-am uitat si te vrem inapoi .

La multi ani Codrin, David Theodore, David Bogdan!!! Sa crestei mari si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Eu m-am deprimat rau,o vreau pe Roxana inapoi
Chiar nu se poate face nimic????
Nici eu nu consider ca Roxana trebuie sa suporte consecintele singura,ori ne dau afara pe toate ori pe niciuna!
Veve,ajuta-ne!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si eu sunt de-a dreptul indignata pentru ceea ce i s-a facut Roxanei...in fine, eu am trimis la nenea admin un PM in speranta de a se rezolva ceva...mai bine ma excludeau pe mini si nu pi Roxi!!!Ea chair a incercat sa faca un lucru bun si frumos atat pentru noi cat si pentru copilasii nostri!!!
Poate daca ne-am uni vom utea sa o aducem inapoi pe Rox!!! Haideti sa ii scriem fiecare cate un PM la admin, sau poate facem un mesaj comun!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

David Theodore
David Bogdan

Roxana, in primul rand, bine ai revenit printre noi, chiar dac prin intermediul meu!!! Daca e nevoie eu te tin prezenta chiar si asa, dar sper din suflet sa se rezolve!!! Mama mama, ce mare s-a facut printisorul tau!!!Mare si scump!!Cand o sa putem vedea poze cu el???

Elena, din nou lipsa la apel!!! Lasa mai ca eu oricum te iubesc

Corina, lasa mai distractiile ca prea ti-ai luat-o in cap!!!vezi si doctorul a observat!!! Lasand gluma la o parte iti doresc insanatosire grabnica!!! Cum vine treaba asta, ca daca le iei (anticonceptionalele) de duminica nu esti pe ciclu in week-end...eu n-am mai auzit!!!

Cristina, felicitari pentru dintisor!!! Anelisa, deci a intrat in clubul "iepurasilor" !!!...Si Raul al meu incepe sa se trezeasca noaptea, ziua vrea doar in brate, baleste tot, ma musca de barbie...ce mai e un adevarat chin cu el acum...trece si asta..sper doar sa ii iasa repede dintisorii si nu se mai chinuie atat...!!

Crina, ce baiat mare e Codrin...sa stea singurel in fundut...abia astept sa stea si Raul...ca deja ma spatele rupte... lui Codrin!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Claudia buna idee!SAu scriem o scrisoare comuna si semneaza cine vrea?pot scrie si eu,nu-i problema,dar mai bine zic eu sa ne unim precum muschetarii:Una pentru toate,Toate pentru una!!
Aseara am adormit ca o valiza linga fi-mea..scuze scuze scuze

poze Amelie

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUEEEEEEEEEELLLLLLLLLLEEEEEEEEUUUUUUUUUUUU, al meu pitic a devenit un mic tiran...eu cu mancarea pe foc si el UUURRRLLLLAA de mama focului!!! De dormit nu vrea sa doarma, de mancat nici atat ...Ce sa ma mai fac cu el???... a trebuit sa iau manarea de pe aragaz ca nu pot sa-l las' sa urle singur, sa urlam impreuna!!!

Fetelor, care va aliati cu noi??? Elena, incerci tu sa compuni "scrisoarea"?

Poze familie

Mergi la inceput

Clau eu propun ca Raul sa o ia pe Amelie in luna de miere sa se duca sa urle amindoiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
O sa incerc sa scriu ,daca ma lasa miss Fandosita!

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru urari , DOAMNE-ajuta pentru noi si pentru puiutii nostri!

Roxi, te vrem inapoi !

Lizuca mea e tare maraita, cred ca o doare gingiuta, azi-noapte a plans de s-a spetit. Ni se mai vede un dintisor, tot jos, URAAA, acum chiar ca suntem iepuras !

Ma duc ca vrea ceva...cred ca papa...desi de ieri a inceput sa muste

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput