Bebelusi de Aug-Sept 2003 (33)

Bebelusi de Aug-Sept 2003 (33) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Continuare de la
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30781" target="_blank">Bebelusi de Aug-Sept 2003 (32)

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ietete ca iar sparg gheatza si sunt cea care incepe un nou volum de povesti despre si cu bebei

LA MULTI ANI gemenilor de peste mari si tari, Horia si Martin, sa fie sanatosi si norocosi!

Dana-ene imi pare rau ca iar a inceput Oana sa , dar nu inteleg ce legatura are starea asta a ei cu alergia?! Cat despre poze am admirat-o mult, cred ca-i argint viu, daca si-n poze e intr-o continua miscare. Si tie bafta la examen!

Flo cred ca-i buuuna reteta cu vita, da' cin' s-o presteze??!! Te oferi? Ca eu asa nu am nici un chef de stat la aragaz...nu stiu ce am de la o vreme...abia, abia ma-ndur de-o friptura si-o salata... ori Radu nu cred ca le accepta si chiar ar trebui sa-i mai schimb si lui alimentatia, ca se pare ca devine si baiatul meu cel dolofan mofturos la mancat...

Cristinamh nu-mi vine a crede cand vad cata energie si optimism ai Jos palaria! Auzi, cati anisori ziceai ca ai?!
Deja l-ai cocotzat pe fii-tu sus la cucuietzi, si jos probabil patutul pt Iris, nu? Dar te-ai gandit ce-o sa faca ANdrei cand va urla Iris noaptea?

Freia, offf prin cate mai treci si tu...oricum nu s-ar zice dupa cat de radioasa esti in pozele de la turta Sper sa ti se rezolve snur toate problemele cu scumpa ta mica, si sa dai de oameni cu suflet si buni profesionisti! Sanatate multa!!!

Iuliana76, ahahaaa, pai ce? Crezi ca nu i-am dat si eu lui Radu si castronul cu linguritza curate? Da' ce? Crezi ca a acceptat? Nuuuu! EL vrea sa se umple de mancarica sa o simta el in manutze, si apoi pe fatza, pe ochi, pe scaunul de masa, eheheee, dar pe unde nu e mancare? Oricum am lasat-o mai moale cu prosteala,ca deja vad ca-i scade interesul pt mancare si nu-mi convine deloc. Nu maninca nici jumate din ce manca inainte si nu stiu de ce...

Mih cu botezul se aude ca am incropit ceva ceva de imbcata cu pantofii stau cam prost, ca nu am o pereche sa arate beton ca pt locul unde ma duc, dar asta este! Mi-am cautat, credeam ca voi gasi ceva, dar la nr-ul meu imens (41 - imens pt Romania!) nu am gasit decat o pereche cu toc de 10 cm. Nu multumesc! Ma resemnez si ma duc cum pot, cum am, ca si-asa devalizam banca nationala si mai mult de 100 Euroi (tacamul e 45 Euroi) nu am de un'sa scot nici stoarsa! Si suta aia imprumutata....

Apropos de petreceri ca vaz ca va agitati...nu stiti de unde as putea sa fac rost de o butelie sau ceva de gen cu HELIU? Ca as vrea de ziua lui Raduc sa umflu baloanele si sa stea in sus, stit voi la ce ma refer... Aveti idee?
Decoratiuni pt casa, inafara de baloane mai stiti?!

Hai ca va pupam si ne mai auzim! Numai bine mamici si bebici!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

P.S. : Am uitat sa va pove o faza de azi: trebuia sa mec sa ne luam de la politie buletinele pe noua adresa. Ne-am dat peste cap sa-l luam si pe Radu, sa ajungem la timp ca programul e de fix 30j de min, dupa care iti trinteste usa ghiseului in nas, si stau eu la o coditza de vreo 6 persoane, iau buletinul si-l citesc....hehe, alt nr de apartament!!!! Asa ca l-am returnat pe loc, bineinteles politista foarte ofuscata ca mai dureaza o saptamina si ca trebe sa mai vin odata, s-o iau de la cap cu statul la ghiseu etc etc. Asa ca mare atentie la orice eliberare de acte, ca eu de cand cu vanzarea garsonierei, unde am tras dintr-o neconcordantza de nume de strada, sunt numai ochi la detaliile din acte. Romania tzara mea, ce-as pleca, ce-as mai pleca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI HORIA si MARTIN, va dorim cu ocazia primului anisor sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte de viata lunga si frumoasa, plina de bucurii!

freia: chiar ne era dor de voi, multa sanatate pentru Alexa si pupici de la David;

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Danateu zi ce vrei de incaltzat ca io am 41 , 41 jumate si am cateva perechi de pantofi cool, pt restaurante beton sau pt alte alea si fara super tocuri, unii nici nu au.

a, si nu am avut ciuperci la chisoare si nu am umblat fara dres cu ei.

daca vrei, zi sa le fac poze :)

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana76 cum mei pe vremea noastra nu erau frumoase rechizitele??? pai nu stateam 2 zile la coada pt 5 creioane chinezesti pe care le ascuteam dar nu le foloseam ca dispareau desenele??? vaaai, ce noroc a fost pe capul meu cand am descoperit ca directorul de la libraia din oras statea cub matusa mea, si-mi oprea pe sub mana cate un snop de creioane!!! mureau copiii de ciuda cand vedeau cum ascut la ele si apoi apaream cu unul nou-nout!
cat despre uniforma, tin sa te contrazic. la scoala eu o sa sustin sus si tare ca e necesara. nu cea standard, ca a noastra, ceva vesel, colorat, ca pentru copii, dar toti la fel!!!! asa scapa si ei dimineata de ocupatia de baza, "cu ce ma imbrac azi".

dana se poate si pagina cum zici tu, dar la majoritatea petrecerea de 1 an e identica cu cea de mot... si atunci ar veni problema ce poze punem... de mot sau cu lumanare... si iar complicat... si sa aduc aminte ca sunt si asa muuuuuuuuulte restante la albume.....VREAU !!!!

elena-teodora eu i-am facut azi ardei umplut cu carne de vita si supa cu galusti+carnita de pui.

freia hai ca m-a distrat chestia cu "cine tine tava"!!! bine ca am baiat, ca nasa nu-i casatorita.... de unde scoteam eu nas daca aveam fetita ca sa tina tava???

danat pentru inca o luna jumate, mai am si eu un sfet de veac... da' a trebuit sa calculez ultima data cand am fost la doctor si m-a intrebat... ca nu mai stiam! of of, neuronul meu....
mai uite ca la partea cu urlete nu m-am gandit!!! poate e o presimtire ca iris o sa fie cuminte!! si ce? pe andrei nu l-am tinut cu mine in pat cand plangea? daca ii cresc si lu' iris o pereche de cornite ce-are?!

tigresa ai primit arhiva cu mamici7??? si cine are salvate mamici 1, 2, 3, 4???? le vreau si eu!!!!

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si eu pe aici, si eu....dar sotiorul meu scump a acaparat internetul, pe motiv ca e si el doo zile p'acas, asa ca mi-am pus botic si am luat tv-ul la ochi...da uite ca m-a lasat si pe mine sa va cetesc si sa va scriu 2 randulete.

Cristina, amenajarea cu doua paturi suprapuse va trebui sa o facem si noi, dar m-am gandit ca abia la anul, cand Silvia va implini 2 ani. Pana atunci mi-e frica sa o las cu Diana in camera, se mai trezeste uneori noaptea si isi cauta biba(prietena Suzi) si ar plange cred eu daca ar fi fara noi. Tin minte ca atunci cand sora mea a crescut, pe la 2 ani-2 ani jumate a mutat-o mama cu mine in camera, ma rog, in acelasi pat ac asa erau posibilitatile.
Diana are acum un pat de o persoana, care e de copil, dar l-am masurat si are 2 metri si aproape 10 cm in lungime, iar in latime aproape 1 m.

Freia, multa sanatate Capsunicii, pupici multi de la noi.

Pai la noi petrecerea va fi foarte simpla, nu e mot, nu e turta, nu e tava, asa ca va fi doar un tortulet in familie, cadouri si balonase. Ma gandesc si eu cum sa ornez casa, nu as vrea sa mergem la restaurant, acolo nu ar fi asa intim ca si acasa, iar copila cum s-ar mai bucura de cadouri?? ori ca sa ne ghiftuim noi, oamenii cei mari , putem gasi n-shpe mii de ocazii. Eu abia astept sa o vad pe mandrulita imbracata festiv si vrand sa prinda lumanarea si sa o manance..

si sa creasca mari gemenii HORIA si MARTIN, iar parintii lor sa se bucure intreaga viata alturi de minunile lor.

Mihaela, Diana (22 nov 1996) si Silvia (10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

http://community.webshots.com/user/mihaelas_20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ca tot intreba Dana_ene ce mai facem....eu am o perioada tare grea cu Emma care imi da de furca la greu. Mai nou (adica de citeva zile) se arunca fata pe jos cind nu ii convine ceva si se tavaleste, apoi incepe sa se dea cu capul de jos, de pereti, pe unde apuca. Se uita intii la mine sa vada daca o vad si da cu capul...apoi incepe sa miriie. Daca nu ii dau atentie, e tare ofuscata si face botic ca nu e bagata in seama. La magazine a devenit dezastru. Nu exista sa pun mina pe ceva ca vrea si ea si incepe sa miriie tare rau si apoi sa se dea pe spate si cu capul de carut. Ma apuca toata rusinea, dar stiu ca e normal si asa isi arata ei frustrarile. O sa trecem noi si peste asta. Cred ca sint si cei 4 dinti care ii apar deodata.... caninii de sus si de jos. As' noapte pe la 5 a inceput sa plinga tare. Ieri am zis ca cedez nervos, nu mai puteam...de mincat nu vroia, ma tragea de fusta si picioare si vria numai in brate...eram la pamint cu creierii. Azi mi-am mai revenit ca am fost si am shop-at (na, ca am dat-o pe americaneste) si mi-am mai revenit putin. Bineinteles ca am facut cumparaturi pentru Emma si i-am luat hainite pentru toamna si un carucior pentru papusa ca ieri ne-am dus in parc si ea si Carolina se bateau pe unul din asta care era al altei fetite de un an si 3 luni. Era tare satisfacuta ca era plina de umerase, dar cum vedea ca pun mina pe ceva, cum incepea sa faca scandal ca o/il vrea. Asa ca puneam mina numai pe ceva pe care stiam ca o sa cumpar.

Am inceput si scoala si am si teme de facut, plus ca la calculator nu mai pot sta, nici macar daca e Emma in camera si nu in brate la mine. Daca e in brate e dezastru, se catara pur si simplu pe masa si trage de tastatura.......nu am liniste deloc. Cind doarme ea fac si eu curat si string dupa ea sau mai fac mincare si uite asa se duce ziua si seara cad lataaaa. In week-end am de invatat si mai trebuie sa facem si curatenie generala...doamne, ne tot dorim un week-end in care sa tolanim si noi un pic.

Nu prea am avut timp sa va citesc asa ca nu stiu ce sa va urez:)). Doar pe freia am citit-o si ii urez multa sanatate capsunicei si ...capul sus, o sa se rezolve.

Dana_ene, si tie la fel...sanatate Oanei!!!

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana si PUTEREEE !!!!!!!

Freia, uite ca nu stiam de chestia asta cu cine trebuie sa tina tava. Multumim de pont !

Sunt rapida azi, fiindca peste putin timp va trebui sa plec la examen .

Danat, gand la gand !
Asta vroiam si eu sa le intreb pe fete: unde, cum sa pot umfla baloane cu heliu ?????????

Va pup !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Spunem si noi LA MULTI ANI cu intarziere gemenilor Horia si Martin si Andreei Alexandra! Sa creasca mari, sa fie sanatosi, fericiti si norocosi!

FreiaMultumesc frumos de informatie! Am vazut multe jucarii frumoase acolo!

Dana_ene am vazut si eu pozele cu mandra ta E scumpa foc!

Iuliana inteleg perfect prin ce treci ca si Matei face la fel cand nu i se da un lucru pe care el il vrea. Urla, plange.. Dabia te intelegi cu el...Sper sa fie doar o faza...Ne pun nervii la incercare, sa vada cine e mai tare:)))))

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

eu sunt atat de prezenta pe net (sic) ca ma vad obligata sa urez LA MULTI ANI tuturor piticilor deodata, ca am ratat toate evenimentele.
MULTI ANI TRAIASCA SA FITIT IUBITI SI FERICITI SI SA AVETI BIBEROANE MULTE SI MARI SI DULCI!!!
stiti de ce iar n-am fost p'acilea? pai a fost mama aici pana acum si m-a stors de orice vlaga intelectuala
unde mai pui ca i-am vopsit si ei 'niste lemne' ( stie ea cui) niste masute si tavite, pe care era sa nu i le primeasca in avion.
vai ce frica mi-e mie de vaccinul asta. trebuie sa mergem maine, dar nu mergem ca tati pleaca azi prin tari straine iar si nu ma risc sa raman singura cu asli bolnavioara.
cristina, de indata ce pleaca tati, doarme si pitica,- nu mai trebuie sa pregatesc cina si alte alea-, trimit pozele. gata, promit in mod solemn!!!
poate reusesc sa raspund si eu unui mail ffff urgent de la prietena mea, de acum 2 sapt!!!!!
la petrecere au fost exact cei mai apropiati, strict, vreo 20 pers, a fost f fain, mai relaxat decat ma asteptam. numai ca am uitat complet de tavita, asa ca nu se stie ca o sa fie asli cand creste. poate uituca, ca ma-sa.
punem poze zilele astea, dam noi sfoara in tara.
prietenii nostrii cei mai apropiati, (au un copil de 2 ani) divorteaza. a fost o chestie care nu imi mai iese din cap de cate zile, dar stiam, puteam sa jur ca asta se va intampla foarte curand. oricum, e foarte deprimant.
sa vedeti ce chestie. am aici o prietena romanca (mai bine zis o protejata, ca e micuta si fragila...) care a nascut o fetita exact pe 18 aug, cand noi ne serbam, de 3400gr, exact ca asli! zice orhan ca o fi standard la romanani
valeuuuu, vine!!!! sariti, ascundeti butoanele ca vine spargatorul de calculatoare. tre sa plec, pup

http://community.webshots.com/user/yasmintarakci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

am putin timp la dispozitie asa ca voi fi foarte scurta,

danat - nu stiu daca erai tu ( mie asa mi s-a parut), dar parca te plimbai cu Radu si cu sotu' sambata trecuta in parcul Moghiorosi. Este foarte posibil sa ma insel ( si caruciorul semana) dar daca erai tu si mai te plimbi in parcul respectiv da-mi un semna sa ne intalnim si noi. Noi stam in zona asa ca suntem mereu prezente in parc.Multa'm pentru dieta ( nici nu am avut timp sa-ti multumesc) si sa sti ca si eu trebuie sa mai slabesc ( cam 3 kg ). Nu stiu ce sa zic, desi nu mananc mult nu mai slabesc ca inainte.
Cred da de la pastilele anticonceptionale!!!! s-ar putea sa renunt la ele, le-am inceput in noiembrie ( papa atunci nu am luat niciodata pastile anti) si cred ca o sa fac o pauza si sper sa nu sa lase cu !!!!!

dana ene- sanatate multa pentru Oana si mult, mult calm!!!
Voi cum stati cu pregatirile de turta? Noi inca nu am inceput, maine o sa ma duc sa dau comanda de tort iar restul le cumpar vineri ( pe 3 septembrie) cand mi-am luat liber de le munca.

cristinam - felicitari pentru optimismul tau!!!! estI tare fato si iti urez sa-ti iasa totul dupa plan. Dar te-ai gandit ce faci daca faci toto baiat?

roisin - felicitari pentru petrecerea Mirunei!!! A fost foarte frumoasa si cocheta si ne-au placut si pozele! Am inteles ca acum sunteti in concediu asa ca, va urez odihna placuta!

Roxana si Maria ( in curan 1 anisor)

Mergi la inceput