Bebelusi de Aug-Sept 2003 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
loredanaiascu spune:
Buna buna buna fetelor cochetelor si pupicei de la Lisa pentru puiutii mici.
Ne-am intors si noi din concediu, uffff, si asa rau imi pare, as fi vrut sa mai stau putinnnnn ca tare bine a mai fost. Acum despachetez la bagaje si Lisa cica ma ajuta si ea, eu le impachetez si ea le despacheteaza :)))).
Sa va povestesc cum a fost la nunta. A fost superb, cea mai frumoasa zi din viata mea, bineanteles dupa ziua in care a venit pe lume Lizuca. Am avut niste emotii groaznice, a fost caldura mare si acum nu imi vine sa cred ca a trecut asa de repede. Ma uit in poze si mi-as dori sa nu fi trecut asa repede, ma apuca melancolia .:)))
Lisei ia placut tare mult la bunica si bunicul. Trist este faptul ca, cu o zi incainte de nunta, adica vineri a inceput sa faca febra, intre 39 si 40 , asa ca in ziua nuntii a stat in camera cu febra, am suferit cumplit din cauza asta, avem doar cateva poze cu ea.
Multumim celor ce si-au adus aminte de noi la implinirea celor 11 luni: Mihaela_s si Dana_ene , va pupam dulce.
Pozele de la nunta le puteti vedea aici :
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83
Ma duc la despachetat bagaje, va pupam
http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83
iuliana76 spune:
La multi ani Alexandrilor si Alexandrelor. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Multa sanatate bolnaviorilor, m-ati ingandurat rau de tot, va doresc sa fiti tari, sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceste probleme.
Iuliana
simanoro spune:
Salutare mamici, puiuti si tatici.
Am revenit astazi la serviciu dupa 2 luni de absenta si sper sa raman pentru mult timp. In primul rand vreau sa va multumim pentru urarile de la multi ani, tuturor. Am rugat pe cineva sa printeze subiectele pentru mine, asa ca v-am citit..
Uram tuturor bebeilor care au implinit anul multa sanatate si sa fie fericiti si sanatosi alaturi de cei iubiti.
Freia, Dana, imi pare rau pentru necazuri. Va tinem pumnii si ne rugam pentru insanatosirea grabnica a bebitelor.
Stefi si Dani sunt bine. Nu merg; raman cateva secunde singurei in picioare sau fac 1 pas si jumatate, apoi realizeaza ca nu e normal ce fac si renunta, trantind fundulete de pamant. Dinti 8 si 8, fara maselute. Se iubesc foarte mult si se pupacesc cat e ziua de mare. Dani a avut o diaree severa - cam in acelasi timp cu Erik (si, culmea, tot dupa branza cu dovlecel) -4 zile, cate 12 - 16 scaune pe zi - prin urmare, daca aveti intrebari despre regimul diareic, bombardati-ma.
La mare nu am fost:(, ca nu am avut insotitor.. Doua luni am stat in casa, de-s nauca... Numai duminica mergeam la mamaie...
O sa pun poze, am vazut ca-s restanta.
Va pupim si va iubim! Ne-ati lipsit!
PS: Nu am icon-uri...
roisin spune:
Simona si Loredana, bine ati revenit!
Loredana, ai fost o mireasa tare frumoasa, felicitari inca o data!
Simona, partial te inteleg, e groaznic sa stai numai in casa, insa eu am o singura nazbatie, tu ai doua, cred ca ti-a fost mult mai greu. Ma bucur ca ai revenit, m-am tot intrebat ce mai faceti...
Apropo de intrebari, Raluca si Sisi n-au mai scris de un car de ani. Barem Sisi si-a castigat porecla "cine mai e si Sisi asta" , insa Raluca scria chiar frecvent... sper sa fie bine amandoua cu tot cu puii cei mici.
Freia, daca n-a mai facut Capsuna kk inseamna ca nu e de la burtica... sau poate deja e pe trecute... eu puteam sa jur ca e toxinfectie, am patit-o de doua ori nasol de tot, cu febra mare inainte de orice alt simptom (da' mare, peste 39, scadea cu paracetamol si apoi crestea la loc). Ultima data am luat fix doua pastile de ampicilina, ca alaptam, insa mi-a trecut destul de repede.
Sper sa veniti cu vesti bune de la pediatru...
Pitica mea deja merge binisor, isi face singura curaj si pleaca prin casa, de obicei se plimba pe distante scurte, cu opriri pe la mobile sau pereti, insa am surprins-o traversand sufrageria pe latura mare (cam 5m) fara oprire... e haioasa rau, nu pot sa cred cat s-a dezvoltat intr-un singur an. De zis zice pe limba ei diverse, mama, tata, apa, nana, uite sunt cuvinte clare, si imita tot ce aude la noi. Azi la masa am intrebat-o "nu mai vrei?". S-a uitat atent la mine, a dat din cap, a zis clar "niu" (e a treia oara cand ma refuza verbal) si pe urma a incercat sa imite: "nu ma vei?". Maimuta.
Pe caine il striga "dat" sau asa ceva, si tare ma tem ca a invatat asta de la mine care tip toata ziua la el: "culcat!". Cand se duce spre bietul patruped, numai ce-o vezi ridicand o mana in sus si rastindu-se: "DAT!".
Sambata am dus-o la nunta putin, ne-a cocosat si pe mine, si pe tac-su, si pe nasi, ca nu voia sa stea deloc iar la plimbare doar de mana. In schimb m-a surprins ca nu s-a speriat de nimeni si de nimic, si nici impresionata n-a fost de puhoiul de lume.
Ma duc la impachetat, spalat, calcat... deja pregatesc bagajele, de plecat plecam abia vineri, dar sunt atatea de luat ca incep sa le indes de astazi... mai aveam eu ceva de zis, dar am uitat si cum ma cheama.
La multi ani piticilor care isi serbeaza azi onomastica, sa fie sanatosi (iar Capsunica sa se faca repede bine) si sa-i bucure pe parinti!
Si in avans (maine cine stie cat timp o sa mai am...) un pupic luuuung pentru scumpul de Erik, sa creasca mare si voinicel, sa aiba mult noroc si numai bucurii!
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Rodica P spune:
Salutare la toata lumea am venit si noi din concediu.
Inainte de a va povesti cum a fost vrau urez sarbatoritilor care au implinit un an precum si mamicilor lor .
Marc-Antonio
Sara-Andreea
Alexandru Mihael
Asli
Ioana Maria Alexandra
Cezar Alexandru
Horia Stefan
Raluca Maria
Adrian
Petra
Horia si Martin
Sergiu
Ana Miruna
Radu Petru
La multi ani si celor mai mici care au implinit 11 luni.
Casa de piatra Loredana si multa fericire alaturi de fetita voastra. Foarte frumoase fotografiile si tu esti foarte frumoasa.
Va multumim tuturor ca v-ati gandit la noi si pentru urarile pe care le-ati facut de ziua lui Stefan.
In concediu am fost plecati mai intii fara Stefan la mare si apoi dupa ziua lui am fost impreuna la Baile Herculane.
Am avut parte de un concediu foarte frumos dupa o lunga perioada in care nu ne-am permis sa mergem in concediu si zic eu ca meritam .
Miine daca voi avea timp voi pune si poze.
Multa sanatate micutelor Ioana Maria si Oana sa va faceti bine repede.
Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10
Tango spune:
mai mamici, este un subiect deschis la mamicile de iunie iulie...unele mamici au impresia ca sunt excluse din grup, ca nu li se raspunde si sa stiti ca m-am simti cu insecta pe joben...io raspund tare selectiv, da' nu pentru ca nu m-ar interesa ce spuneti ci din cauza unui biet neuron prapadit care atunci cand incepe sa raspunda nu mai stie ce a vrut sa zica nici despre fii-sa. Acestea ziind fise=fiind zise intrai doar sa va spun ca-mi sunteti dragi toate, toate si puii vostri si mai si...
acus ma duc sa culc puiul ca are febra, da' dupa doctoroaia de aici nu are puiu nimic, chiar daca este ca o carpa...
pupam sarbatoritii toti si va poftim sa va mai uitati si la pozutele noastre noi
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos
iuliana spune:
Tango, hai pupici de la noi...eu stiu ca tu scrii selectiv si numa' pentru anumite persoane, dar te iertam...hai ca am glumit.
Despre noi ce sa mai spunem decit ca Emma e o smecheroaica. Si-a facut obiceiul sa se trezeasca la 6 dimineata dupa lapte, azi pe la 5.45 ca facuse asa mult pipi de s eudase si am luat-o cu noi in pat. Recunoaste f bine patul nostru, ca intr-o seara a inceput sa plinga (era vreo 11) si am luat-o in pat cu noi...sa vedeti ce chiuiala si bucurie pe ea cind a vazut patul...am ramas masca. E clar ca se simte f. bine, ca se linistete imediat si nu mai zice nici pis. Daca ar fi dupa tati, Emma ar dormi cu noi in pat. Si mie imi place asa de mult sa dorm cu ea, sa o simt linga mine, dar ma trezesc paralizata cu circei in miini.
Ieri ne-a lasat masca din nou. Dupa baita facuta de tati, a venit rindul curatatului urechilor si dupa o bucata de timp s-a vazut Emma in oglinda si a zis bebi (de la baby, ca eu toata ziua cind vad un copil ii zic ca e baby). Am ramas amindoi ca la dentist. Intelege din ce in ce mai multe comenzi, toata ziua se agita, adoarme ziua la mine in brate...doar pun muzica si ea adoarme si asta de cind tati nu daduse salteaua o treapta mai jos si mie mi-a fost frica sa nu sara gardul. Bine macar ca nu vrea hitinata.
Ieri am vrut sa mergem si noi la zoo, dar a fost asa de cald afara de nu puteam sa respiram, asa ca ne-am petrecut ziua in famelie acasa si am vizionat sf. olimpiadei.
Uram sanatate Capsunicei si Oanei si pentru sarbatoritul Erik. Daca am sarit pe cineva, sa ne fie cu iertare.
Uram bun venit si fetelor care au venit din vacanta.
Tango, asa ziceam si eu cind vedeam copii tavalindu-se pe jos...ca al meu nu o sa faca asa. acum tocmai imi trage o repriza de tavaleala ca nu o las la tastatura.
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
Freia spune:
am fost la dr si tot rinofaringita acuta i-a pus diagnistic pe retzeta, dar are viroza intestinala. tratament medicamentos schimbat, de la cefalexin facuse bubele, e o reactie la medicament, a zis ca nu il tolereaza fimea, nurofen la 6 ore alternat cu eferalgan. Ceai de menta, piure de orez cu morcov, telina si pastarnac. Fara cartof. Si HN25 de la Milupa. L-a mancat fimea mai abitir ca Bebelacu (am voie sa ii pun bebelac in HN 1 masura la 180 de apa). kk a facut 1 data, mai inchegat.
Am observat ca i-a trecut si limba incarcata, bubitzele de la pasa incep si ele sa treaca.
Febra are in continuare, dar mentinem la 38 si ceva. Tot e bine.
pupici,
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
danat spune:
Freia, mai asculta si de HB-uri....cetz ziceam io azi noapte pe ciat de HN-ul ala mah?!!! Bine ca ti-a confirmat si dr-ul, acum e pe calea cea buna...mai rareste-o cu pufuletii ca fermenteaza...
Roisin spor la bagaje si multi pupici pe ceafa Mirunei plimbaretze si smekeroaice, mi-a placut mult faza cu cainele. E sefa tuturor, ce, credeai ca numai a voastra?
Dana-ene, ce-i cu Oana, unde esti si tu?!
Loredana CASA DE PIATRA si sa va iubiti multi, multi ani de-acum incolo, cel putin ca-n prima zi! Frumoase pozele si protagonistii principali!
Iuliana felicitatri pt progrese, e mare fetitza mai...scumpa si dulcica de ea! Si, cum e faza cu tavaleala?!??!
Simanoro ne bucuram ca gemenii sunt bine si ca se iubesc, asa-i frumos...sper ca si tu esti ok si in putere sa le faci fatza, mai ales cand or incepe s-o ia la fuga de-a binelea!
Mihaela-s, noi tocmai ne-am abonat la Astral pt internet si cablu si la Internet stiu ca platim abonament de 19 USD/luna (arhisuficient la ce fac eu cu computerul pe net) si 3,5 USD/ luna inchirierea modemului. Oricum asta inseamna cam jumate fatza de cat platim acum din cauze de lalaiala pina se incarca paginile prin dial-up.
Fetelor, sa va spun ce boroboatza a facut Radu azi: l-am pus in prenmergator cat ii pregateam mancarea lui si i-am dat drumul prin casa, blocand anumite zone mai periculoase, cum fac de obicei. A intrat in camera lui si aud deoadata niste urleteeeee de nu stiam cum sa ajung mai repede din bucatarie in camera lui si-l vad cu dulapiorul mic (care are cam 1,2 m inaltime si 60 cm latime) cazut peste el ! Trasese sertarul de sus cu putere de ajunsese dulapul sa se balanseze si intr-un final sa cada pe el. L-am controlat la mina pe care-i cazuse, umarul, capul, l-am luat in brate sa-l linistesc, s-a linistit surprinzator de repede, am vazut ca nici nu avea lacrimi, ci doar sperietura fusese mare, dar, peste 1 minut, am constatat ca ochiul din partea respectiva se inrosise si i se umflase arcada. Ce se intamplase: manerul sertarului (care-i ascutit si curbat) il lovise la 1 cm de coada ochiului!!!!!! Am zis ca numai Dumnezeu l-a ferit de o nenorocire! Nu cred ca exagerez, mai ales ca ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu era in premergator si facea faza asta...sa zicem peste o luna-doua cand ar fi stiut sa mearga...eh, cred ca as fi fost linga el, pe cand asa, cu premergatorul, il mai las si singurel. De-acum s-a taiat distractia, inchid toate usile si nu are decat sa se multumeasca cu holul si bucataria, nu am ce-i face!
Hai ca va pup si mai vorbim!
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
dana_ene spune:
In primul rand va imbratisez pe toate, fiindca ati fost alaturi de mine !
Noi suntem bine acum. Oana a depasit cu bine faza cu temperatura mare. Ii dau in continuare tratamentul (Amoxicilina - 5 zile, Eferalgan si Peritol).
Mai are doar nasucul cu mucisori, dar si aia s-au rarit destul de mult. Doar daca scanceste i se umple iar nasucul si "prestez" cu serul.
Bubitzele de pe corp i-au disparut si ele. Banuiesc ca au fost provocate de vreun microb care a cedat si el la tratamentul cu antibiotic.
In seara asta am iesit si pe afara, dupa 4 zile de stat in casa. Oana a fost asa de fericita, manca-o-ar mama pe ea, ca a cantat tot timpul. A fost atractia tuturor celor pe langa care am trecut .
--------------
Freia, pupam dulce pe Capsunica, imi imaginez ca treci printr-o perioada tare grea. Of ! Vorba aceea: "numai mama sa nu fii !"
O sa stau cu gandul la voi si astept cu nerabdare sa ne spui ca sunteti bine.
--------------
Loredana, am vazut pozele de la nunta. SUPERB !!!!!!!
Ai fost o mireasa f.f.f.f.f.f. frumoasa, o adevarata splendoare. Reusita nunta, felicitari !
Si sa nu uit sa spun ca Lizuca (draga mea ) a fost o minune de printzesa.
--------------
Simona, bine ai revenit !
Abia astept sa mai citesc despre puii tai.
--------------
Doamne, fetelor, am citit mesajele in repezeala. Dar... recuperez eu...
--------------
Am fost azi si i-am comandat Oanei tortul si turta la cofetarie, pentru sambata. Va trebui sa ma gandesc si la petrecere, caci se apropie.
--------------
Tango, am vazut pozele ! Daria s-a facut o domnisoara delicata si frumoasa foc !
Si, chiar daca scrii mai rar, noi te iubim, stai linistita .
--------------
Pe noi Oana ne-a disperat cu mersul pe jos. Bate casa in lung si-n lat, tot timpul trebuie sa aiba ceva in mana (pentru echilibru), apoi arunca obiectul pe jos (special !) si se apleaca sa-l ridice.
E tare haioasa.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro