Mamici de septembrie-octombrie 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Cristina multi pupici si felicitari tie si micultului Marc!!!!!!!!!!!!!

Eu voi face sigur cezariana si cu siguranta anestezia va fi generala. Deci din punctul asta de vedere nu am nici o nelamurire. In schimb nu mai am rabdare deloc. Vreau sa se termine mai repede!

Pupici

Mel 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Cristina felcitari si multa sanatate baietelului tau!

Si eu o sa fac cezariana si doctorul meu nu prea mi-a dat de ales in legatura cu anestezia deoarece mi-a spus ca imi va face generala( probabil pt ca asa lucreaza sau stie el mai bine).
Am fost si eu vineri la medic sa programam cezariana ( cu toate ca DPN-ul este 29 septembrie) dar mai am de asteptat inca vreo doua saptamani-data maxima ar fi 14 septembrie- deoarece colul meu nu a suferit nici un fel de modificare...de fapt nu stiam pana acum ca trebuie sa ai colul deschis ca sa-ti faca cezariana, cica daca nu este nu au pe unde sa scurga lohiile dupa...

In rest am si eu cam aceleasi simptome ca si voi.
Abia astept sa se termine totul si sa-mi cunosc bebicul.

Va pupic si sa auzim de bine.

Cami-florinasi bebe-36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,

Eu o sa fac cezariana (pt ca o sa/mi leg si trompele) cu anestezie epidurala. Prima oara am facut anestezie generala dar acum vreau epidurala. Am vorbit si cu dr. si a zis ca este mai bine. Eu vreau tipul asta de anestezie ca sa nu mai simt durerile de la operatie imediat dupa.
Nu sunt neaparat un model , fiecare mamica in functie de dr. si daca poate sa/si aleaga este bine sa faca asa cum ii dicteaza instinctul. Spun asta pentru ca parerile sunt foarte impartite cind vine vorba despre acest subiect .
Indiferent de cum vom naste important este ca bb sa fie sanatos si noi sa ne putem bucura de el, si ...... sa trecem cit mai usor peste aceste momente.

Luni dupa amiaza o sa vorbesc cu dr. sa vad cind ma duc la control va fi al 5 lea control in 2 saptamini.

Va pup, Monica 37 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Asa cum v-am mai spus ,eu fac cezarina (mai am una) si cu anestezie generala (fara nici un dubiu)

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Eu am optat pentru nasterea normala eventual cu PDA daca durerile vor fi insuportabile !
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Cristina felicitari pt baietel sa fie sanatos si fericit si tu la fel

Eu am sa fac cezariana la cerere cu narcoza- generala-
mi-e frica altfel si asa simt ca e mai bine

Mel-g si eu sunt la fel de nerabdatoare si ma simt aiurea de tot in ultima vreme numai pot dormii numai pot sta nici cum, mi-e rau, imi vine sa dau la rate, nu am dat toa asarcina si am acum greturi....
am contractii, si ma doare jos, si ma inteapa, si am impresia ca imi vine ciclul.... ce mai ma simt sub orice critica

Sa vedeti ce am visat in cele 3 ore dormite ieri noapte: se facea ca eu eram pe strada la plimbare cu Nick si la un mom dat simt ceva cald intre picioare, ca prin minune ajung acasa si ma uit si aveam ceva care semana cu placenta, adica eu ma visam ca am placenta praevia, normal ca m-am trezit toata transpirata, m-am dus rapid la buda si totul era in regula, aveam dor presiune in josul burtii

of of of............

in rest mergem inainte

va pup

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mamicilor drage, ma bag si eu ca musca-n lapte da' sper sa nu ma injurati ca nu va retin mult...
Nu m-am putut abtine sa nu deschid acest subiect si sa citesc prin ce treceti, pe ultima suta de metri (asa, ca tot s-a terminat olimpiada ) dat fiind ca si eu sunt tot o mamica de septembrie, dar de 2003!
Cand am citit tot ce-ati scris am retrait sentimentele mele de-acum un an, nerabdarea cu care asteptam sa-mi tin puiul in brate, emotiile prin care treceam cand imi imaginam cum va fi nasterea, anestezia, statul cu bebe in maternitate... Ma enerva burtoiul mare si caldurile sufocante de august canicular, ma plictiseam si nu mai eram in stare sa merg nici macar 15 minute pe-afara fara sa simt nevoia acuta de a merge la pipi sau de a ma aseza...si toate au trecut, intr-o dupa-amiaza de septembrie, ca prin minune si mi-am vazut puiul tipand, apoi dormind in patut linga mine ...si din 2 cati plecasem la spital, ne-am intors, fericiti, 3!
Timpul trece apoi ca vantul cu bebe alaturi, si uite acum se face anul si suflam in lumanarica primului tort si taiem motul!

Dar deja m-am lungit enorm fata de cat vroiam cand m-am apucat sa va scriu...
Eu va doresc tuturor rabdare pina la termen, sa aveti nasteri usoare si frumoase (indiferent de felul de nastere aleasa de voi) si sa va tineti fericite in brate bebelasii pe care i-ati asteptat cu asa drag! Va pup pe toate, curajoaselor!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Felicitari Cristina pentru baietel ! Sa va traiasca si sa fiti fericiti !

Eu o sa nasc natural cu epidurala. Cel putina sa sper, sper sa nu fie nevoie de cezariana...
Am trecut o data prin experinta nasterii asa ca acum nu mi-e frica, am emotii dar am si rabdare. Ma simt grea si obosita, ma doare pelvisul non stop, ma trezesc noaptea, nu pot sa dorm bine, nici sa ma invirt in pat nu pot....DAR...nu ma grabesc caci stiu ca si asa mai este putin. Teoretic mai am 4 saptamini, incerc sa ma bucur de timpul ramas, sa pregatesc in liniste totul, inca nici nu mi-am facut bagajul de spital, nici macar nu am lucrusoarele lui bebe spalate...de asta o sa ma apuc cind intru in concediu, adica de saptamina viitoare.

Uneori simt ca nu mai am rabdare dar ma gindesc apoi ca si asa mai e putin si probabil e ultima dara cind mai trec prin aceste momente, asa ca incerc sa ma bucur cit pot de ele, chiar si pe ultima suta de metri !

Fetelor, bucurati-va cit puteti de aceste ultime clipe cu bebe in burtica !

36 sapt si

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Raportez si eu ca am senzatii de voma si calduri(transpir de mama mama),si cel mai rau ma enerveaza ca nu pot sta prea mult pe scaun,ca ma doare noada fundului de inebunesc,si spatele...iar in pat m-am plictisit,ufffffffffff....
Eu am optat sa nasc natural(daca doamne fereste nu se intampla nimic si nu ajung la cezariana ) si cu epidurala...sper ca totul sa fie bine pt toata lumea,si sa avem bebeii sanatosi,indiferent cum nastem.
Va pup si ne auzim maine!
Mirela si bebele,32 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata fetele!
In sfarsit am dormit si eu aproape toata noaptea, bine ca m-am dus de 2 ori la buda, dar am in rest am dormit fff bine.
Probabil am fost foarte obosita ne-am culcat pe la 11 dupa ce am reusit sa punem o mare parte din lucruri la loc si sa facem smotru dupa zugraveala.
Crismir, Ralucule raportez si eu stari de voma mai ales noaptea, dar si ziua, ce naiba or mai fi si astea.
Danat multumim pentru cuvintele frumoase, pentru incurajarile tale si uram baiatului tau La multi ani! si multa fericire, desi e un pic in avans urarea.
Va pup si va urez o saptamana cat mai frumoasa si lipsita de oboseala, calduri.
La 9,15 am intilnire cu dr, abia astept.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 35
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput