Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
anda141 spune:
Am uitat sa mentionam un eveniment important : in Carrefour azi, Albert s-a plimbat cu caruciorul masinuta pentru prima data . Nu va spun ce incantat a fost,pacat ca nici un carucior nu mai avea si volan, dar a chiuit si s-a distrat de se uita toata lumea la el!!
Nu cu mult timp in urma ma uitam la copiii din carucioarele alea si ma gandeam cand o sa creasca si el sa-l pun acolo si uite ca i-a venit si lui randul, acum sunt altii mai mici. Am vazut tot acolo un bebe asa mic, cred ca nu avea nici o luna, il tinea mami in brate. Hehe , al meu se plimba cu masina...sic!! Acum sta ca un smecher in leagan zambeste la mine si-l mai bufneste si rasul! Mai n-am vazut asa copil vesel!!
Hai, noapte buna, ca noi n-avem somn!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
Emilly spune:
La multi ani, Carina, Ilinca, Amos si Tiberiu!sa fiti sanatosi, veseli si frumosi si sa-i bucurati pe parintii vostri dragi!
DARAEL mii de multumiri, am urmat deja sfaturile amuletei si eu sper sa fie bine.
Fetele, mindretea mea de fetita face 7 luni, nu pot sa cred cum trece timpul.
de baut la toata lumea!!!....
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
DARAEL spune:
LA MULTI ANI,
Carina Flavia, Ilinca Amos-Daniel SI Tiberiu !!!
Ce zi frumoasa, cati sarbatoriti !
Roxana_G – ce bine ca o sa scapi si tu odata de grija bonei. Va fi extraordinar daca este asa de buna cum spui tu acum – iti tinem pumnii si spunem Doamne ajuta sa fie asa.
dady68 – si daca da „gaze”, care-i problema ? Numai in mare sa nu faca, ca o sa fuga guvizii !!! Sau pescarii ?
Emilly – nu ai pentru ce sa ne multumesti. Daca ai stii cat am vrut sa fie ceva si pentru coltuletul acela... dar asta e. Unele chestii se trateaza doar prin medicina clasica. Multi au zis ca renunta la metodele moderne de tratament, gresesc, caci fiecare metoda, atat medicina clasica (alopata), chirurgia, acupunctura sau homeopatia, au indicatiile lor specifice dar si limitele lor. A trata de exemplu o sarcina extrauterina sau o apendicita cu plante sau si mai trist, cu bioenergie (cum am vazut si eu ca au incercat unii „mari terapeuti”) este o gluma trista...
Acum fug, ca am pe cineva responsabil cu trompetaaaaaaaa...
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Ioana77 spune:
Carina Flavia, Ilinca Amos-Daniel si Tiberiu
Sa cresteti MARI si sa fiti SANATOSI!
Inca o zi de servici a inceput. Arturicii au ramas acasa cu bona, cam maraiti de somn; urma sa ii adoarma.
Ieri ne-a vizitat nasa lor; au fost cam maraiti pt ca a venit inainte de somnul lor de seara, dar a fost ok totusi.
CONCLUZIA: UFF somnul asta
Ieri am vrut sa le "gatesc" piure de fructe proaspete (m-am gandit eu ca daca pe la un an cand voi renunta la borcanele nu vor vrea fructe?!).
Dar a esuat experimentul. S-a blocat blenderul cu o bucata de fruct, Arturucii strigau de foame, asa ca am renuntat. Mai incerc si azi.
Gata, fuga la treaba.
Sa aveti o zi faina!
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
Misilicu spune:
Carina Flavia, Ilinca si Amos
Sa cresteti mari, frumosi, destepti si norocosi!
In sfarsit reusesc si eu sa citesc ce-ati mai scris. De doua saptamani nici macar sa intru pe forum n-am mai putut. Sunt asa de obosita.
Tiberiu inca ma mai trezeste de doua ori pe noapte. Am descoperit si de ce: ii este foame, se pare ca lapticul de la mami nu mai este suficient. Asa ca am trecut si pe lapte praf. Nu prea ii place, dar il pacalesc punandu-I cereale in el. In rest mancam foarte bine mesele de piure de fructe cu branzica si piureul de legume cu carnita/fara.
Roxana bine ai revenit (ti-o spun si eu putin cam tarziu). De cateva zile am incercat si noi cerealele de la Hero(7 cereale) Eu i le dau si cu iaurt si mi se pare ca se dizolva mai bine decat cele de la Milupa
Tania si noi am servit cerealele de la Milupa cu orez si porumb, dar n u mi s-a parut ca ar avea mai multe gaze decat de obicei.
Andra, felicitari pentru Andrei. Si Monica a fost de proba la gradinita pe care a urmat-o anul trecut si a fost tare dezamagita. Nici nu mai vrea sa auda de ea. Din septembrie o sa incercam o alta gradi. Sper sa-i placa si sa mearga acolo macar3 zile pe saptamana.
Voi le congelati bebeilor mancarica? Eu ma gandesc sa-I congelez lui Tiberiu piure de fructe. In iarna sigur n-o sa gasesc piersici, prune, pepene galben si pere.
Cand am fost la doctor mi-au spus ca pot sa-I dau lui Tiberiu si tofu. Nu prea stiu ce sa fac. Rau nu are cum sa-I faca, este din soia si are din plin calciu, magneziu si fibre foarte multe. Voi ce spuneti?
Maine mergem si noi la doctor sa vorbim despre vaccin. Am emotii, sper sa ne intelegem bine.
pentru toate mamicile
Mihaela-Tiberiu(26.02.2004)+Monica(28.10.1999)
dadi_t spune:
LA MULTI ANI,Carina Flavia, Ilinca Amos-Daniel si Tiberiu
SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII
Si acumdespre vaccin: imediat dupa vaccin i-am pus supozitor in funduletz si o felioara de cartof rece la locul cu pricina. Preventiv dupa 5 ore i-am mai pus un supozitor(pe la ora 20:00). Nu stiu din ce motive s-a trezit la 2:00 si s-a jucat efectiv, nu a vrut deloc sa pape. La 6:00 nu avea temperatura. In schimb la 9:00 mi-a facut 38,2. I-am pus un supozitor si 5 picaturi de algocalmin. Am vorbit la tel. cu dr. si mi-a spus sa-i mai dau peste 4 ore Panadol si mai vedem pana la 14:00 cand pleaca ea. In rest cu tot cu temperatura e vesela si se joaca. Ieri a fost un pic maraita.
Darael, am inteles modalitatea de accesare a internetului la voi, de aceea revin cu rugamintea cand vei putea, sa-mi raspunzi si mie referitor la rinita. Please!
Roxana ce face bb, e bine??
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
A trata de exemplu o sarcina extrauterina sau o apendicita cu plante sau si mai trist, cu bioenergie (cum am vazut si eu ca au incercat unii „mari terapeuti”) este o gluma trista...
Roxi, bravo! Bine ca te linistesti! Tocmai vroiam sa te sfatuiesc sa o iei pe mincinoasa, apoi am vazut ca s-a rezolvat! Gata, ce bine!
Nu stiu ce sa fac. Lui Moti ii place cel mai mult sucurile din burcanele, nu cele facute acasa. La fel si piureurile (am incercat Humana ApfelBrei - deci de mere si e data pe spate de ce mult ii place).
In schimb, daca fac ceva in casa, poate mai mananca, dar cu dispret. :)))Sa nu mai zic de morcovi pasati...nici n-a pus gura. La fel supica facuta in casa.
Eu i-as da numai borcanele, dar barbatu-meu a sarit in sus si-a zis ca de ce sa dam copilului tot felul de conservanti, etc, ma rog, are si el dreptate undeva.
CE SA FAC? La voi care e proportia intre "mancarica" proaspat facuta in casa si cea la borcan?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Misilicu spune:
Adina
La noi treba sta invers, lui bebe ii place mai mult piureul de legume facut de mine. Am incercat o multime de borcanase cu mancare pentru bebei si nu prea i-au placut. As fi vrut si eu sa manance mancarea de la borcanele pentru ca peste o saptamana plecam in concediu si nu stiu ce-o sa ma fac.
Piure de fructe la borcan nu i-am dat, aveau doar mar simplu si combinatia de ananas, lamaie si portocala.
Mihaela-Tiberiu(26.02.2004)+Monica(28.10.1999)
Roxana_G spune:
Carina Flavia, Ilinca, Amos-Daniel si Tiberiu!
Adina, si Alexandra papa numai facut de mine. Cel putin de borcanele Nestle nici nu se atinge. Ocazional a papat un borcan Hipp cu fructe si un Bebelac cu legume si carne.
Tania, mie mi se pare ca i-ai dat prea multe pentru febra. Parerea mea, nu da cu rosii! Mie mi-a zis sa ii dau numai o doza de Nurofen/Paracetamol preventiv cand ajung acasa si apoi numai daca creste peste 38 sa ii mai pun supozitor sau ceva. Eu i-am pus si la 37.8 peste noapte sa fiu sigura. De fapt avea 38.1. Novocalmin mi s-a zis mie sa ii dau numai peste 39. Azi Alex avea 38.3 (asta a fost maxima) si i-am mai dat o doza mica (jumatate) de Nurofen.
Mihaela, eu caut ceva cu 3 cereale de la Hero, dar banuiesc ca e la fel. O sa incerc sa vad cum se dizolva. Chestia e ca dupa baita nu prea mai are ea rabdare sa pape cu lingurita si nu ii place din biberon cu tetina cu gaura mare. Legat de fructe, nu ii congelez nimic, ca aici gasesti totusi din import si iarna. Ma mir ca la voi nu sunt.
Ioana, inteleg perfect cum e cu somnul. Singurele maraieli pe care le-am auzit in concediu de la Alex erau legate de faptul ca pe ici pe colo i-am mai modificat programul de somn. In plus Alex nu mai vrea deloc sa doarma afara, sta si 3 ore si se uita. Acolo dormea tun si la restaurant, aici a revenit la insomniile ei. Insa cum ajung acasa si o pun in pat, adoarme instantaneu fara sunete.
Ioana, uitasem de blender. Eu am din cel vertical, cred ca e ca al tau. Nu stiu exact, nu mai tin minte. Daca pasezi mere, sa stii ca si al meu merge mai greu. Asa ca bucatelele de mar trebuie taiate destul de micute si apesi vertical cu ceva forta. Doar ai vazut ce muschi am eu la maini! Daca le faci combinatii, pune deasupra un fruct mai moale, nu marul. De exemplu banana. Ptr ca asta devine mai moale, ca un suculet si ajuta sa pasezi mai bine marul. Uite eu pun piersica dedesubt, apoi mar si apoi banana.
Darael, si eu sper din tot sufletul ca se va rezolva cu bona. Parca deja ma simt mai linsitita si eu.
Monica, eu nici nu ma gandisem sa o pun pe Alex in masinuta aia, nu credeam ca va sta. Inca ma caram cu cosul de masina, dar incerc si eu data viitoare.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
saphir spune:
Carina Flavia, Ilinca, Tiberiu si Amos
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa ii bucurati pe parinti!!!
Mie nu imi vine sa cred ca au trecut deja 6 luni. L-am nascut tot intr-o zi de joi, la ora 15.45 il aveam in brate. Era un pui mic de om, uratel foc, cu capul tzuguiat ... dar era puiul meu. Dupa ce mi l-au lasat cam o ora, l-au luat pentru toate controalele si pana seara la 23 nu l-am mai vazut. La ora 18 cand m-am dat jos din pat, mi-am facut dush, m-am gatit si m-am dus sa imi iau pruncul...numai ca nu au vrut sa mi-l dea, au zis ca trebuie sa vina vizita si sa revin mai tarziu...si asa ma taraiam din ora in ora, la el, sa il vad...si de cate ori ma duceam si ma uitam la el, nu era nimic altceva in capul meu decat " e al meu....e pruncul meu"
...si prima ora cand l-am alaptat...nici nu ma cuvinte. Atat de minunate momete, care au trecut la fel de repede, dar pe care niciodata nu am sa le uit si nimic altceva nu poate sa le inlocuiasca...
...si ma uit acum la el, "cat de mare" e!
Va multumesc mamici de urari...si va doresc tot binele din lume, voua, familiei voastre si comorilor pe care le aveti, pentru ca eu cred ca nimic nu e mai sfant, mai important si mai pretios pe lumea asta, decat pruncii nostri.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre