Mamici de martie-aprilie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari -lor!
Eu ma simt mai bine de cateva zile, adica mai am inca stari de greata dimineata si peste zi, dar sunt mai rare si dureaza mai putin.
Sambata am fost la ecograf si mi-am vazut bebele, are 3,5 cm la 10 saptamani si era tare jucaus, i-am ascultat si inimioara. Taticul a fost foarte emotionat si incantat ca l-a vazut pe micut.
Voi merge si eu saptamana asta din nou la medic, apoi de lunea viitoare plec in concediu. Abia astept sa-l plimb pe bebe.
In legatura cu alimentele, eu am incercat sa evit pateul, mezelurile, dar oricum fiindu-mi rau nu aveam pofta de ele, deci nu mi-a fost greu.
Va pup si va doresc multa sanatatet voua si micutilor

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza spune:

Draga an-k,

Sa nu te sperii prea tare ca ti-a curs sange din nas.si mie mi s-a intamplat cand eram prin luna a doua-treia.Nu mai imi aduc aminte exact.
Oricum citisem inainte de asta ca se poate intampla asa ceva in timpul sarcinii.Important este sa te menajezi, daca poti, sa lasi problemele, stresul, nervii deoparte...si sa te concentrezi numai la bb care creste si la tine.Asta e cel mai important.Stii cum e cu lista prioritatzilor...

Danutza si Raina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Mai fetelor spuneti-mi si mie de ce nu-s bune bauturile acidulate, eu numai apa minerala pot sa beau, si nu as vrea sa fac vreo boacana!
Si inca ceva am citit pe forum ca daca bei cate o cafea pe zi nu e nimic, ca nu dauneaza la bb, eu sincer va spun ca am mai baut, cate o cafeluta, nu in fiecre zi insa, am mai baut, si am baut si o data sau de doua ori cola. Haide-ti lamuriti-ma si pe mine!
Salam am mancat doar o data decand sunt insarcinata, oricum nu prea poftesc, pate la fel! Mie nici branza nu-mi place, doar cascavalul afumat, imi place tare!
Sa auzim numai de bine!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna fetelor, sper ca ati avut un weekend placut. la noi a plouat dar ne-am odihnit si am dormit o gramada.

infofun, nu am auzit ca apa minerala ar face rau. poate sa fie de la gaze dar nu stiu. despre cafea si eu stiu ca nu face rau o ceasca pe zi. eu beau decaf dar nu in fiecare zi.

sapt trecuta am primit de la clinica un dosar plin cu informatii si scria acolo si despre cafea si cola. daca bei in moderatie e ok. ce m-a uimit e ca scria acolo ca pepsi si cola sint foarte rele pt copii mici (pina in 7 ani). scria ca efecul unei doze de cola la copil e echivalent cu efectul unui litru de cafea instant pt un adult. nu am avut idee ca e chiar asa de rau.

eu vreau sa imi fac programare la un nutritionist la clinica si sa intreb clar ce si cind trebuie mincat. ma cam sperie ca trebuie sa ma ingras 20-25 kg in total (ingrijorare nu din motive estetice ci de sanatate) si vreau sa fiu sigura ca maninc ce trebuie.

aveti grija de voi. pupici,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Lorelai daca afli ceva interesant sa ne mai spui. Eu oricum nu o sa mai beau nici cafea nici cola, nici nu am baut constant, dar n-am sa mai beau deloc.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

danutza merci mult si sa stii ca eu deja ma simt mai bine ma duc la wc parca mai omeneste(doar de 2-3 ori pe noapte) si nici nu mai adorm pe unde apuc(ma lua somnul la televizor sau citind,cateodata simteam ca mi se inchid ochii si pe strada) e mai bine ca deja intram in a12-a saptamana-si nici sange din nas nu mi-a mai curs

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Fetelor, eu de ieri m-am apucat de luat iar Metoclopramid de doua ori pe zi pentru ca altfel nu mai puteam sa traiesc (greata si varsaturi non-stop). Am incercat sa renunt la pastilute pentru o perioada dar se pare ca nu am sanse.
Infofun, si eu tot numai apa minerala beau. Altceva nu pot. Am incercat ceaiuri, sucuri de fructe ... degeaba. Si mi-e sete continuu.
Abia astept sa-mi treaca greturile astea sa pot manca si eu ca un om normal .
Maine am programare la medic, sa vad pe cand o sa-mi faca o eco. Am facut doua acasa dar sunt curioasa sa vad ce-mi zic si astia aici.
si aveti grija de voi si de burtici

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (3 ani)
http://community.webshots.com/user/claudia_2803

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Merry Marry spune:

Buna dimineata, dragele mele! Revin dupa o lunga perioada deoarece am fost in concediu! M-am simtit si ma simt ingrozitor: greata aproape non-stop! Dar pentru bebe suport orice! Are 4 mm si 7 saptamani! I-am vazut si inimioara batand! Am plans de fericire!
Va doresc tuturor sarcina usoara, tot binele din lume, bebeifrumosi si sanatosi!
Merry si samburelul ei drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Merry Marry spune:

Buna dimineata, dragele mele! Revin dupa o lunga perioada deoarece am fost in concediu! M-am simtit si ma simt ingrozitor: greata aproape non-stop! Dar pentru bebe suport orice! Are 4 mm si 7 saptamani! I-am vazut si inimioara batand! Am plans de fericire!
Va doresc tuturor sarcina usoara, tot binele din lume, bebeifrumosi si sanatosi!
Merry si samburelul ei drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any si stefi spune:

Buna fetelor!
Imi pare bine sa constat ca nu mai sunteti asa stresate si suparate.
Fetelor eu sunt hipotensiva si fara cafea nu ma pot scula din pat pentru ca am ameteli si dureri mari de cap.De cand sunt insarcinata nu mai pot bea cafea si beau ness dimineata cand ma scol si capucino peste zi daca simt nevoia.Am intrebat doctorul si mi-a zis ca un ness este chiar indicat pentru tensiunea mea.Mi-a zis ca cafeaua si nessul sunt contraindicate pentru ca cresc tensiunea arteriala,dar pentru hipotensivi este indicat pentru ca sunt mai bune decat medicamentele pentru cardiaci.Produsele acidulate nu sunt recomandate pentru ca baloneaza,dar de altfel nu fac nici un rau.Sper ca v-am dat vesti bune.
Anca

Mergi la inceput