Mamici de martie-aprilie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 7

infofun spune:
Salut fetele. Iacata ca a mai trecut o zi! Eu m-am lamurit acum ca mi-ati mai spus, cum e cu apa minerala, pe mine nu ma baloneaza, iar cu cafeaua, eu am fost tot timpul cu tensiunea 10 sau 9 si cred ca nu e grav daca am mai gustat cate un pic.
Azi am mers cu autobuzul si m-am urcat in spate, si m-a cam zdruncinat, sper sa nu am nimic desi nu ma simt prea bine. De acum nu ma mai urc in spate niciodata.
Azi dimineata iar mi s-a facut un pic greata, insa eu cand simt ca-mi vine greata nu ma fortez, ca stiu ca am sa vars si nu vreau. Asa ca astept pana pe la 10 ca sigur mi se face foame.
Fetele io am intret in trei luni, dar burtic nu se cunoaste, se vede doar cand sunt dezbracata. La voi cum e?
Numai bine la toate si fie ca Bunul Dumnezeu sa ne aiba in grija si pe noi si pe bebelusi.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

erix spune:
Salut mamicilor! Cum va simtiti astazi? Eu, asa si asa, dupa ce am luptat eroic cu greturile de dimineata. Ma bucur sa vad ca sunteti bine si optimiste in ceea ce ne priveste.
La mine se vede burtica (joi am 12 sapt). E asa comica! Tati rade tot timpul de mine ca am o burtica tuguiata! Tin sa precizez ca burta mea a fost tot timpul lipita de spate:)
Cat despre pate am citit si eu ca nu e indicat in sarcina ca ar putea contine listeria. Stiti cumva daca cu pateul de post este aceeasi problema? Macar unul din doua, ca ma abtin tare greu de la pate. Nu vad de ce apa minerala nu ar fi indicata, daca voua va place si nu va baloneaza. Eu am o problema grava, nu ma pot abtine de la mezeluri, desi stiu ca nu sunt indicate.
Fara cafea m-am cam obisnuit de acum, ca nu mai beau deloc de cand am ramas insarcinata. Am auzit ca copilul va iesi foarte agitat si ma ingrozeste ideea ca va plnage zi lumina, pt ca eu am o problema cu somnul. As dormi si 24 din 24 daca s-ar putea. Aveti grija ce ness-ul. Am auzit ca e periculos pt bebe. Nu stiu exact, mai intrebati.
Imi cer scuze ca nu va pot ajuta cu mai multe sfaturi, dar sunt la prima sarcina si nu ma prea pricep.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

coral spune:
Salut la toate mamicile si burticutele,
Joi ma duc sa il vad pe bb, o sa fie 7 saptamini, abia astept sa il intilnesc.
La mine a inceput perioada vesela mi-e rau de la orice mincare sau suc. Preferabil este sa nu maninc. Am dat jos 2 kg si inca scad. Mai nou mi-e rau si daca ma apropii de raionul de carne, o fi vegetarian si eu nu stiu...
Eu am tensiune mica si doctorul mi-a recomndat sa beau cafea sau ness decaf.
Va pupicesc si numai ginduri bune.
There is a difference between knowing the path and walking the path.

raluk spune:
salutare tuturor mamicilor si la bebeii lor
nu am mai scris ca am avut tare mult de lucru si nu am avut timp nici sa respir
sper si eu sa scap de greata si vreau si eu sa pap ceva cu pofta iar.............
erix,esti din suceava?recomanda-mi si mie un medic pentru nastere de la sf ioan............si io am sa nasc cred la suceava
astept un raspuns de la tine
in rest numai bine.............io fac tratament si merge binisor.........dar toata ziua imi cad ochii in gura de somn........nu stiu ce am sa ma fac cu bebe mic.........
io am renuntat la cafea cu cofeina beau doar fara sau ness fara cofeina........
cam asta e
astept vesti si de la voi.........
raluca si bebe mic de 10 saptamani.......

an-k spune:
astazi mi-a venit asigurarea dar nu stiu de ce astia mi-au trims doar bonuri si nici un card aici toata lumea are card...:(. dar oricum maine mergem sa facem prima ecografie la 12sapt ca insfarsit a venit asigurarea asteptata de 2 sapt abia astept sa-l vad pe bb...mm primul meu bb...da!
erix si eu aveam burta lipita de spate dar s-a rotunjit ceva ca am luat cam 5 kg de nema sport-eu mergeam mult cu bicicleta.,manca re consistenta ca greturi n-am prea avut- mai mult pofte:(
car si la noi mamici de martie-aprilie 2005 devin
de cresc
nu ! sotiorul mancal-ar mama mi-a adus placinta cu caise si nu pot refuza
anca

anne-marry spune:
buna fetelor!
sunt anne-marry
eu sunt la mamici mai mari dar am intrat sa va intreb daca mai stiti ceva de florypop ... daca da, trimiteti-mi si mie va rog n mesaj privat ca asa il gasesc mia repede decat sa mai caut pe aici ca asa repede se umplu paginile la mamici ca nu mai stii pe unde sa cauti.
va multumesc mult de tot, iar dca flory intra si vede mesajul: SA IMI SCRII PUI CA MA SPERIIIII....te rog !
anne-marry 25sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

coral spune:
Buna Anne-Marry,
Se pare ca nimeni nu stie inca exact ce e cu Flory. Eu ma rog sa fie bine bebelusul ei si sper sa auzim numai de bine, refuz sa o sterg de pe listuta.
There is a difference between knowing the path and walking the path.

infofun spune:
Nici eu nu stiu nimic de Flory insa sper din suflet sa fie bine ea si bb!
Mai fetelor va rog sa-mi zice-ti si mie daca eu sunt prea slaba. Inainte de sarcina aveam 48 kg, acum la trei luni am aproape 50 kg, mie mi se pare normal, mai ales ca nici nu prea mananc ca nu am pofta de mancare deloc, mananc numai cand simt ca mi-e foame, nu pot altfel, ca mi se face greata. Soacra-mea m-a inebunit ca o sa fac un bb mic, si ca nu va creste, si ca o sa ma tina in spital o luna pana o sa fie bb mai mare, daca continui asa. Ca bb n-are de unde manca si etc. Zau ca m-a capiat de cap. La voi cum e?
Si burtica mea se vede mai mult seara si cand sunt dezbracata, insa imbracata nu se vede, o fi rau? Deja ma strang toate, insa am inteles ca la voi se vede mai bine burtica, la mine nu se vede asa!:(
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

marlen spune:
BUNA, se pare ca eu sunt cea mai proaspata viitoare mamica,UM 27.07 DPN 03.05.05 sper ca ma primiti si pe mine printre voi; va urmaresc cam de o sapatmana, si ma impresioneaza f.mult prin ce treceti; Mie mi se pare o vesnicie pana o sa ajung si eu la 12 sapt.
Deocamdata nu am greturi sau ameteli, dar de ieri am o durere de cap groaznica ; dimineata parea ca i-mi trecuse, dar acum a inceput iar... puteti sa-mi spuneti si mie daca pot lua ceva sa-mi treaca sau trebuie sa suport...oricum sunt dispusa sa suport orice pt.bb.
O zi buna tuturor

infofun spune:
quote:
Originally posted by marlen
BUNA, se pare ca eu sunt cea mai proaspata viitoare mamica,UM 27.07 DPN 03.05.05 sper ca ma primiti si pe mine printre voi; va urmaresc cam de o sapatmana, si ma impresioneaza f.mult prin ce treceti; Mie mi se pare o vesnicie pana o sa ajung si eu la 12 sapt.
Deocamdata nu am greturi sau ameteli, dar de ieri am o durere de cap groaznica ; dimineata parea ca i-mi trecuse, dar acum a inceput iar... puteti sa-mi spuneti si mie daca pot lua ceva sa-mi treaca sau trebuie sa suport...oricum sunt dispusa sa suport orice pt.bb.
O zi buna tuturor
Mai bine suporti! Nu e bine sa iei nimic, nici aspirina nici agocalmin...nimic! Si eu am avut asa o durere, cand am intrebat la farmacie mi-a zis clar ca trebuie sa suport! Asta e! In rest bine ai venit si bb sanatos si voios! Lasa ca or sa treaca toate, ai sa vezi!