Mamici de martie-aprilie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Si eu am avut probleme cu greturile si varsaturile (si inca mai am uneori, dar parca mai rar) desi sunt in saptamana 14. Mie ginecologul mi-a spus sa nu ma fortez sa mananc nimic, decat ceea ce-mi face placere. Mi-a spus ca oricum copilul ia din rezervele mele. Si eu am cam slabit vreo 3 kg de cand am ramas gravida. Cand am fost gravida cu baietelul meu (acum are 4 ani si 8 luni) am slabit 7kg in primele 4 luni pentru ca nu puteam manca mai nimic. L_am nascut la termen cu 3150g si perfect sanatos. Deci se pare ca faptul ca nu prea am mancat in primele 4 luni nu l-a afectat. Dar oricum difera de la caz la caz. Eu chiar daca ma straduiesc sa mananc ceva in ideea ca ii trebuie bebelusului peste putin timp dau afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Buna fetele. Eu am avut greturi dimineata pana acum vreo luna. De atuci nimic. Curios ca la prima sarcina nu am avut greturi varsaturi de loc. asa ca poate si acum e cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Buna fetelor,
Nu am mai postat de mult pentru ca nu am avut altceva de facut decat sa dorm. Mi-e groaznic de somn, iar in clipele in care sunt treaza, ma tot invart pe langa frigider si nu stiu ce sa mananc!! M-am "tinut" cateva zile cu struguri, sunt dulci acrisori si sunt singurii care nu-mi provoaca greata la simpla vedere. In rest toate alimentele imi provoaca reactii de voma.
Adriana, noi avem acelasi DPN -29 aprilie, citeam mesajul tau si ma "bucuram" ca toate senzatiile pe care le traiesti parca le-as descrie eu. La medic nu am ajuns inca, sunt in faza in care ma interesez in stanga si-n dreapta de medici buni, daruiti meseriei. Ma gandesc cu regret la medicul din Romania care mi-a urmarit prima sarcina si care m-a si operat.
Va pup, si va urez tuturor sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

neata fetele! Ce bine ca vorbiti de greturi eu deja nu le mai suport vomit tot ce mananc si nu imi mai prieste nimic.....nu stiu ce sa ma mai fac am si slabit si m-a speriat o asistenta ca nu e bine sa slabesc ca afecteaza la bb sunt disperata nu am trait in viata mea asa ceva ....am 8 saptamani si 2-3 zile si deja nu mai suport.....:(((((( si imi vine sa plang mereu si nu mai suport nimic....
si toata lumea imi spune ca e ceva normal o fi dar chiar asa????
M-am mai linistit dupa ce am citit ce ati scris si voi se intampla si la altii
Voi ce faceti cu serviciul? Cele cu greturi? Eu as vrea medical sa stau acasa desi nu e avantajos dar....
Sper sa imi raspunda cineva....
pupicei
Getulici
Erix nu am mai vb de mult tare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Salut fetele!
Astazi am fost la eco. Ecografic bebe are 13 saptamani si 6 zile, desi calendaristic de la UM are 12 sapatamani si 4 zile. Vineri voi face cerclaj (preventiv pt ca am avut uter septat-operat anul trecut). In rest, suntem bine, fara nici un pic de greatza

Numa' bine!

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzycatBB spune:

Pentru simonnet , eu am facut analizele la Cantacuzino acum 1 luna de zile si pentru diagnostic Clamydia, Toxoplasma, Listeria si Citomegalovirus , la toate si IgG si IgM au costat 2.800.000.lei. Dar ca si sfat pleaca cu ceva mai multi bani de acasa pentru ca preturile variaza. Eu am facut acum cateva luni respectiv in decembrie 2003 pentru Listeria si era 70.000 si acum costa 450.000lei. S-a scumpit cam mult ,nu?
Iti urez mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

fetele, mie nu mi-au facut aici decat rubeola sau cam asa ceva si toxoplasmoza, cand i-am intrebat despre listeria mi-au spus ca nu e importanta...
andruzzasi noi avem calendaristic 12sapt si 1zi iar ieri la eco mi-a zis 12sapt si 6zile
fetele cu greturieu zic sa nu va inpacientati daca slabiti, toate cu greturi slabesc la inceput cum spunea si ana bb ia din rezervele noastre, oricum e bine sa luptati cu greturile si un remediu nu mai stiu exact site-ul ar fi, spun ei acolo sa mancati ceva, cat de mic, cum va treziti inainte de-a va da jos din pat(pregatiti de seara) eu nu am incercat ca nu prea am avut greturi, www.e-gezondheid.be/" target="_blank">http://www.e-gezondheid.be/ l-am intrebat site-ul pe sot dar sa stiti ca e in olandeza :( vorbitoarele poate ne traduc si noua cate ceva nici eu nu vorbesc olandeza, mie mi-a tradus al meu oricum daca incercati chestia anti greturi spuneti-mi si mie daca e buna
multi la si la

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eu am cum am mai spus, voi i-ati ascultat inimioara lui? ca mie doar mi-a aratat-o cum bate era ceva care tot zvacnea dar ma intreb de ce nu am putut sa ascult? spunetimi ce se intampla- e prea devreme sa o aud, ceva nu era in ordine sau pur si simplu dr nu avea aparatura necesara?
si inca ceva cum e cu eco 3D ca eu nu am facut inca asa, oricum unde am fost eu era f cudat- eu stiam ca iti pune o solutie pe burtica si apoi cauta bb-le cu aparatul in exterior l-a mine s-a uitat si in ext si in int si aparatura nu parea performanta de loc, cred ca data viitoare cer trimitere in alta parte
sanatate multa

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

care e treaba cu varsta calculata in functie de UM si cea det. echografic? care are importanta >. In functie de care varsta te or
ientezi pt. a sti o eventuala data a nasterii?
Ahh .. si inca ceva voua v-a spus medicul data probabila a nasterii sau v-ati calculat-o voi? -se scad 3 luni de la data UM si se adauga 7 zile
PUPICI PT VOI SI BURTICI

PS: multumesc pt inf legate de costul analizelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Una si cu unul\una fac doi..cam in luna aprilie-mai 2005!
Ma primiti?
UM=11.07.2004
DPN=17.04.2004
Nu tu greturi, nu tu rau, nimic..doar 2 linii la testul de sarcina!.:

Mergi la inceput