Bebelusi de iunie-iulie 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
Catan spune:
Elena multa sanatate puiului si insanatosire grabnica.Va asteptam cu vesti bune.Catan si trupa de pitici
http://community.webshots.com/user/catya106
Kehleyr spune:
Cu speranta ca Elena va reveni in curand cu vesti bune, sa va povestesc ultimele noastre progrese: DE IERI MERGEM OFICIAL. Pot sa spun ca la noi nu a fost ceva brusc, cum ma asteptam, adica gata, odata ce incepe dup-aia nu o mai poti opri. A fost mai degraba ceva treptat, a inceput in vacanta cu cate 4-5 metri de 3-4 ori pe zi (noroc cu iarba de acolo, ca si daca pica nu se lovea...), iar ieri mai mult a mers in doua picioare decat de-a busilea. Capata din ce in ce mai mult curaj, acum se avanta de la ea din camera pana in bucatarie, repede-repede ca o ratusca, parca i-ar fi frica sa nu cada. E draguta ca rade in timp ce merge singura, mandra de realizare, dar in acelasi timp se vede ca se teme putin. Ce ma bucura este ca atunci cand cade, cade fie in fund (si atenueaza pampers-ul ), fie in fata si se sprijina cu mainile...
Altfel, avem viata grea noaptea din cauza . Nu se vad inca iesind pacatosii de canini, dar numai ei pot fi. Azi-noapte l-a tinut pe taica-su treaz mai mult de o ora, cu urlete de nepotolit, chiar si dupa Nurofen . Eu noaptea nu sunt buna de nimic, asa c apica pe el saracul linistirea copilului . Sper macar sa iasa toti patru o data, daca trebuie sa trecem prin teroarea asta de 4 ori cred ca innebunesc
Cu introducerea laptelui de vaca am ajuns la proportia 1/3 lapte praf, 2/3 lapte de vaca in biberon si cred ca a inceput sa sesiseze ceva, pentru ca aseara nu a baut decat jumatate. Desi cand i-l dau cu cereale ii place... probabil pentru ca cerealele sunt dulci. O sa insist, m-am mai sfatuit cu prietenele si toate mi-au spus ca cu cat mai devreme, cu atat mai bine, pentru ca mai tarziu am sanse si mai mici sa il accepte.
Ma bucur foarte mult ca ii plac fructele, mi-am luat obiceiul sa ii iau si in parc gustarele de mar taiat si altele asemenea ca sa evit traditionalii biscuiti.
Ce-o mai fi cu Romana? Sper ca nu s-a suparat pe noi dupa discutiile de saptamana trecuta... sau sa nu aiba probleme cu mastita.
De Crisa mai stiti ceva? E tot in concediu??
Va pupam si ne auzim luni (maine si sambata sunt nasa )
nicol74 spune:
Buna mamicilor !
imi era dor de voi ...
Salutare Bibi, Andra, Carmen, Dana, Bychi, Amik !
Elena draga sanatate multa lui Micaita !
Romana, Crisa, Adi ma gandesc la voi si la bebei,
pe unde sunteti ?!
ce de progrese au facut bebeii vostri ... bravos.
Si Teo a fost bolnavioara, a inceput
cu febra vreo doua zile si apoi treptat s-a umplut de bubute
peste tot, dr. meu de familie era in concediu si mi-a zis sa merg cu ea in garda la Colentina. Asta dupa ce am sunat vreo doi pediatri,
care erau in concediu. Cum am auzit numai lucruri rele despre a merge cu copilul in urgenta la infectioase am decis sa stam acasa. A durat cam 10 zile cu totul, dar i-a trecut, nu i-am dat nimic decat regim alimentar. Cred ca a fost rujeola, sau ceva de genul asta, normal ca nu apucasem sa facem vaccinul. Dar asta e ....
Dr. mi-a zis ca e din cauza ca a intrat in contact cu multi copii.
Nu prea avem ce face, dimineata daca nu mergem la joaca la copii e scandal mare.
Apropo de progrese, stie f. bine ce vrea, de ex. dimineata dupa ce mananca merge la usa si incearca sa se agate de cleanta, daca nu i se deschide usa, scandal, afara in curte, incepe, li, li, lior o cheama pe fetita cu care se joaca ea. Stie unde locuiesc copiii cu care se joaca ea si incearca sa imite toate prostiile pe care le fac ei.
dar asta e, daca stam la tara, in parc de exemplu e mult mai circumspecta cu copiii !
cam atat despre noi si sper sa revenim mai des,
pupici dulci la mamici si bebici !
teo si mami nicol
Marox spune:
Elena_Ltd, multa, multa sanatate lui Mihaita!!! Acuma, daca ati iesit din spital, inseamna ca e bine, nu?
De asemenea Romanei ii doresc multa sanatate, am prins din zbor ca a avut si ea probleme.
Noi ne-am intors din vacanta. Am fost 2 saptamini in Romānia, la Bucuresti si la Tg Mures. Apropo, Carmenutza, am sunat de citeva ori la nr de mobil pe care mi l-ai dat si de fiecare data am picat pe robot. Cum nu era un mesaj de intimpinare personificat, n-am zis nimic.
Alex a suportat foarte, foarte bine zborul cu avionul. Desi ne-a fost teama de escala de la Viena, i-a prins tare bine, ca a putut sa se miste si sa-si consume energia. In avion n-avea loc, a trebuit sa-l tinem in brate. Noroc ca eram 2, altfel nu stiu ce-as fi facut singura cu el. Nu ca plingea, aiurea, nici n-a vomat, nici n-a dat semne ca l-ar durea urechile, dar mama ce se mai foia...
In Romānia am socat toti soferii de taxi ca voiam neaparat sa-i punem scaunelul. Eu m-am tinut tare pe pozitie si pina la urma l-au acceptat.
Cu mincarea n-am avut nici o problema. I-a placut foarte mult pepenele galben, big surprize, pt ca nici eu, nici sotul nu-l suportam. I-am luat lapte de crestere Parmalat si l-a baut pe nerasuflate, mai bine decit laptele de aici. Culmea e ca dupa ce ne-am intors a inceput sa aiba diaree, acuma, dupa o saptamina s-a mai aranjat, dar i-am scos cu totul lactatele din meniu.
Mama locuieste linga parcul Tineretului, l-am plimbat pe acolo in fiecare zi, m-am tot uitat dupa mamici cu pitici ca el si posibile membre DC, insa n-am avut succes :-(((.
Singura chestie mai nasola e ca l-au ciupit destul de nasol tintarii. La aeroport, la intoarcere, unchiul sotului, care ne-a asteptat, ne-a zis ca sigur e varicela, ca si nepotelele lui sint bolnave. Mi-am adus si eu aminte ca citisem un articol in ziarul local in care spuneau ca regiunea noastra e cea mai atinsa de epidemie. Consecinta: a doua zi dimineata, aproape cu noaptea in cap, s-a postat sotul la dispensar cu Alex...din fericire a fost alarma falsa! Doctorul a spus ca ce avea Alex era intr-adevar asemanator cu varicela la inceput, dar ca intr-un scurt interval de timp bubitzele cresc si-si schimba aspectul, in timp ce copilul le avea la fel de vreo saptamina.
Va pup,
bychi spune:
Am intrat sperand sa aflu ceva despre Elena si Mihaita ....
Marox, mi-ar fi placut sa ne putem cunoaste si imi pare rau ca nu ne-ai anuntat ca sigur ne-am fi intalnit, macar cateva.
Va pupam.
Bychi si bb Tiberiu
http://community.webshots.com/user/tibicu
madic spune:
Buna mamici.
Elena, sanatate multa lui Mihaita, asteptam vesti de la tine.
Sint cam nauca in dimineata asta, ca ne-a dat Mariuca n'spe treziri azi noapte si nu prea am chef de nimic. Sint si cam suparata, ca unde va povesteam eu saptamina trecuta ca maninca fata mea de stinge, aseara n-a vrut nici macar o gura de lapte din biberon, de-abia am pacalit-o cu canita sa bea nitel. Si m-am mai uitat si pe pozele Mayei si m-a apucat disperarea, ca fie-mea e pe jumatate cit ea...
V-am pupat.
Madi si Mariuca
http://community.webshots.com/user/ianina2003
romana spune:
ELENA_LTD: Sanatate copiilor si tie si putere multa sa treci peste ce s-a intimplat (desi eu nu am inteles ce a fost).
O perioada nu am putut intra pe internet ca a umblat Cristi la calculator si nu am observat ca a modificat ceva setari.
Noi sintem aproape bine.
Eu ma lupt cu astia doi sa nu le suprapun mesele ca e de jale.
Miine ii vaccinam pe amindoi. Pe Alin cu vaccinul de doua luni si pe Cristi cu cel optional ( rubeola, rujeola si oreion). Sper sa se termine cu bine.
Am zile bune si zile mai proaste cind imi vine sa plec in lume.
Mai nou s-a invatat si Cristi miriit si cind incepe sa plinga el il molipseste si pe Alin daca nu e adormit profund.
Sinul nu mi s-a vindecat comlet, sper sa nu trebuiasca sa mai taie ceva pe acolo ca nu stiu daca mai rezist la durere ( daca nu se poate altfel o sa rezist ca ce-oi face?).
Voi ati luat careva anticoceptionalul Exluton. Intr-o zi nu l-am luat la ora fixa. Mi-am amintit dupa 2 ore. Sper sa nu fie vreo problema, ca nu mai rezist fizic la un bebe3 acum. E prea devreme. De altfel eu nu mai vreau un bebe3 dar sotul zice ca daca e sa se intimple (ceea ce el isi doreste) asta e.
Cristi e un mare smecher. Unmbla prin toata casa si rascoleste peste tot. Cind gatesc trebuie sa duc punga de gunoi in baie ca sa nu rascoleasca si pe acolo deoarece are o mare pasiune in a scoate si a baga obiecte in pungi , cutii sau e o fi. Primeste multe jucarii de nu mai am loc sa umblu prin camera.
Alin e un grasan. Are deja 6 kg, nu stiu ce ma fac cu el la un an. AL cite kg o sa ajunga? Ii dau si de la sin dar si lapte praf deoarece uneori nu are rabdare sa suga la sin ori poate nu am eu suficient lapte in acel moment.
Am avut zile si nopti cumplite cu el . Plingea si nu-l mai puteam opri decit daca il tineam in pozitia avionului ( cu burta in jos) si plimbare prin camera, ca dca ma opream tipa. Tipa si cind il puneam la sin si cind ii bagam biberonul in gura. La un moment dat ne-am prins ca vrioa sa faca caca si nu putea asa ca l-am ajutat. De atunci sint mai atenta la dorintele de genul asta.
Va pup ca s-a trezit Cristi si trebuie sa-i dau sa manince.
Aveti grija de voi si de copilasi.
Romana si baietii
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
bibi spune:
Romana, pai dupa ce start a luat Alin, mai mult ca sigur ca o sa se inscrie la categoria greilor, adica o sa aibe in jur de 12-14 kg la un an.
Elena, zi ceva ca dam in fiert!
Si acum, aveti un umar pe care sa plang si eu?
Sunt in pragul unei depresii de zile mari. Cauza imediata mama mea.
Cauza initiala - Romania e o tara de rahat! Si daca spun asta de un milion de ori nu ma racoresc. Mai exact:
Am posibilitatea sa contractez o casa prin ANL. Pana aici fff bine. Abia de acum incolo incep necazurile. Trebuie sa contractez un imprumut de la banca. Nici asta n-ar fi o mare belea daca n-ar exista normele BNR, care norme nu recunosc veniturile provenite din dividende decat daca firma e mai veche de 2 ani, ceea ce mi se pare o mare, mare aberatie. In fine, ca sa suplinesc lipsa acestor venituri reale dar de care banca nu tine cont ajung la ideea unui depozit colateral si in momentul asta, pentru prima data in viata mea de adult, am cu adevarat nevoie de ajutorul parintilor mei. Si acum ma lovesc de mama, ca de zidul berlinului( da si ala a cazut pana la urma), caci banii necesari pentru constituirea depozitului ii apartin si desi ii tine in banca si culege o amarata de dobanda, pe care oricum m-am oferit sa i-o platesc eu, de cand am atins delicat subiectul, discutiile telefonice au devenitr un fel de comunicare stil telegraf. Nu mi-a zis fatis ca nu-mi da banii(care oricum sunt acoperiti de valoarea apartamentului in care locuim acum dar pe care din cauza de copil si minim de confort necesar, nu-l putem vinde ca se ne mutam cu chirie)dar nici mie nu-mi mai da inima ghes sa-i cer. O fi orgoliu, o fi buna crestere, habar n-am! Tot ce stiu e ca sunt un butoi cu pulbere in care sentimentele anti-mama cresc ca drojdia la dospit. Uffffff
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran