Bebelusi de iunie-iulie 2003 (27)
Raspunsuri - Pagina 2
amik spune:
chiar ca e bine ca v-ati intors!
alexandra mea a trecut de la carucioarele ei a cel de papusi,pe care cred ca il va rupe in curand.il trage aproape de canapea,ca sa se sprijine,si isi indeasa fundul mare cu pampers cu tot in el,apoi ridica picioarele ca sa putem impinge caruciorul.am murit de ras!
progresele ei sunt si ele multe.pe zi ce trece imi da mai mult impresia ca imi creste copilul,ca ma pot intelege cu ea.vorba vine,ca face taman contra!dar stie tot ce ii spun.ma enerveaza un picut ca nu vrea neam sa mearga de mana.vrea singura,vrea sa se urce pe bordurile vitrinelor,si la noi pe metalurgiei sunt muuulte magazine,o ia intotdeauna in sensul opus...in fine,faze de-astea.
ceea ce imi place nespuns este dragalasenia ei,zambetul pe care il imparte bucuroasa tuturor.foarte putine persoane ii sunt antipatice sau macar suspecte la inceput.in general este sociabila.
si capricioasa.mai nou si-a luat un obicei de a se matai de fiecare data cand vrea/nu vrea ceva...
azi a facut caca in pampers dar stand in cap.mai zilele trecute,de fapt noaptea pe la 4,a facut un strop de cacita,am dus-o la baie,am pus-o pe olita dar nu a vrut sa stea,eu mi-am facut de lucru pe acolo putin,ea la fel,stand pe vine,si cand sa o ridic-surprizaaaa!!!gramada sub ea!
zice mama,meme,tati,tatai,apa,etc...face toata ziua precum calul,danseaza cum aude muzica,orice fel,baga tot ce gaseste in masina de spalat-de la mancare la sticle!!!!-imi pune rufele la cosul de murdare,chiar daca de-abia sunt culese de pe sarma,ii plac bijuteriile si cand umblu la caseta e ca gaina in mijlocul ograzii!stie sa se mandreasca,se fataie cu pieptul inainte...deschide usile din casa,pleaca de langa mine si vine in sufragerie,da drumul la tv,la aer,schimba gradele si ne trezim intr-o calduraaa...pune tot-de la papucii mei la telefonul din casa in cutia ei cu jucarii.isi ascunde sosetelepe care nu le poate suferi deloc in picioare in pantofii lui razvan...si multe,multe alte lucruri probabil marunte sau poate mari pasi pe calea progresului!iaca,am zis-o!
va pupic acum!sotul meu si cu mine ne pregatim de odihna!
Alexandra mare si Alexandra mica...
www.jester.ro/alex/
madic spune:
Buna mamici,
Bine ati revenit, Carmen, Dana, Andra.
Vreau doar sa va salut, ca noi inca sintem in mutari la birou si e mare, mare balamuc.
BYCHI - sar'mina de informatie, cred ca dupa 1 sept. o sa merg cu al meu sot, ca el e suferindul.
Ne-am recuperat si noi copilul si ne miram cit de tare a evoluat in 3 saptamani, cit de multe intelege si cum reactioneaza taman pe dos la comenzi. Tati e cel mai fericit ca-i spune "adu-i lui tati telecomanda" si bb fuge repede si i-o duce, asa ca s-a scos! Nu stiu care va plingeati ca tati e preferatul - si la noi e la fel, pina da de greu si se milogeste de mine.
V-am pupat si incerc sa mai intru mai tirziu.
Madi si Mariuca
http://community.webshots.com/user/ianina2003
bychi spune:
Buna ziua mamici,
Bine ati venit de prin concedii!
Kehleyr, sa fie vorba despre primele manifestari ale complexului lui Oedip? Tibi, desi il iubeste pe tati si e innebunit sa-i faca tai-tai si sa-l pupe cand vine sau pleaca, ii duce toate jucariile pe care i le cere… nu suporta sa ne vada imbratisati sau ca ne pupam. Vine, il bate pe tati si imi sare in brate. Asta ar fi un exemplu dar sunt o gramada. Ma ia de gat si ma pupa, face orice numai sa nu stau cu tati impreuna.
Am mai pus cateva poze pe site: http://community.webshots.com/user/tibicu
Revenim
Bychi si bb Tiberiu
elena_ltd spune:
Fetelor,
noi inca traim, dar am fost in spital si au fost momente cand credeam ca se sfarseste totul. Nu am timp inca sa scriu si nici sa va citesc, dar cat de curand, cand e puiul mai bine si eu voi sta mai bine cu timpul si sufletul, va dau detalii. A fost cosmar si sper sa ajung sa postez un subiect amplu la spitale si medici, macar cine citeste sa fie in garda si cine poate schimba ceva sa o faca, malpraxisul inca e de domeniul SF daca incerci sa-l dovedesti. E teribil.
Va pup pe toate, am vazut ca ati revenit multe.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
bibi spune:
elena, sanatate multa si asteptam vesti bune de la tine
pupici pentru pitici
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
amik spune:
fetelor,matza meaa invatat sa raspunda la "cum te cheama?".spune "ada!".asa mi se spune si mie in familie pt ca atunci cand eram mica nu imi puteam pronunta numele...
Alexandra mare si Alexandra mica...
www.jester.ro/alex/
bychi spune:
Doamne, Elena ce s-a intamplat? Era cam suspecta tacerea ta dar am zis ca sunteti in concediu.
Sanatate multa si asteptam sa ne scrii ce s-a intamplat.
pupici
carmenutza spune:
Elena, toata sanatatea din lume pentru puiul mic....sa se faca bine cat mai repede.
Te asteptam repede inapoi.
Carmen si bb Maya Alexia