analize: raport performanta/pret

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Analizele hormonale de ziua 3 si 21 intra pe lista analizelor gratuite?adica daca imi fac programare le p[ot face gratuit cu trimitere de la dr de familie?Stiti ceva in acest sens?

Gabi si Moni de 2 ani si 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Eu am fost mai demult la Giulesti cu trimitere de la dr. de familie si mi-au spus ca nu sunt gratuite.
Acum nu stiu, dar nu cred sa se fi schimbat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Mura, despre ce dr. de la Giulesti este vorba? Nu de alta, dar eu ma duc la Marinescu, si sper sa nu fie acelasi despre care vorbesti tu. Eu si-asa nu prea am incredere-n doctori... mhhhh!

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, pentru a-ti face analizele la Cantacuzino iti trebuie carnetul de asigurat sau trimitere de la mediul de familie sau poti pur si simplu sa mergi acolo? Eu am lista cu analizele recomandate de ginecologul meu, imi mai trebuie altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

vin cu ceva informatii noi, referitoare, din pacate, doar la pret(pretul este dat in mii lei):

////////////////////////medicover/////medsana/////sanador
-clamidia ser///////////340///////////630/////////720
-clamidia vag///////////340///////////490/////////450
-ureaplasma+mycoplasma//350///////////890////////1120
(din secretie)
-toxoplasma(igg+igm)////570///////////900/////////640
-rubella////////////////NU////////////900/////////740
-test papanicolau///////430///////////590////////1000
-cultura col////////////310///////////660/////////275+?
-cultura uretrala///////310///////////660/////////275+?
-secretie vaginala///////80///////////490/////////?
-secretie uretra/////////80///////////490/////////?
-taxa recoltare/////////160///////////NU//////////200

la sanador dupa ce am chestionat-o pe fetuca aia, s-a oprit la cultura col si mi-a spus ca ce i-am zis intra si in examenul complet pentru care se da 1940mii lei si le cuprinde pe toate si ca facute separat fac mai mult(in tabel sunt preturile de la facute separat)

ar fi interesant sa completati si voi tabelul, nu numai cu preturile de la alte centre de analiza, dar si cu alte analize/investigatii

iach, a iesit o varza, nu tabel, am incercat sa-i dau o forma mai de inteles, ia sa vedem....
ei?! ce ziceti?! ma perfectionez!

Mergi la inceput