analize: raport performanta/pret

analize: raport performanta/pret | Autor: ardit

Link direct la acest mesaj

mey fetelor, eu sunt un pic prea prudenta cred. Vreau sa-mi fac analize si ezit inca intre laboratoare: pentru ca parerile sunt impartite chiar si aici pe DC.

caut laborator serios, tanar, cu experienta si rezultate.. bune, comparabile cu rezultatele obtinute in alte parti. Pretul se negociaza

pana acum am strans pareri (contradictorii) despre medsana, medicover si sanador

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Am avut experienta buna la Centrul Medical Unirea din str. Enescu: seriosi, prompti si m-au anuntat telefonic cand au fost gata analizele.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

arditule, si eu caut impreuna cu tine. Ma gandesc maine sa ma duc sa mai fac o data toxo la Medsana si o sa te anunt cand o sa ajung la birou.
Cred ca la inst. de virusologie se fac f.f.bine si serios analizele.Numai ca si acolo dureaza mult rezultatele.

Pup

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetele eu cand mi-am facut analizele acum doua trei luni deschisesem un subiect despre preturile analizelor poate ne ajuta Tia unde il putem gasi. Eu atunci cercetasem preturile la Medsana, Medicover, Centrul Medical Unirea si Sanador. Eu pana la urma le0am facut la Sanador analizele se fac bine si preturile nu sunt de dai pe spate ca la Medsana si nici eronate ca la Medicover.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cred ca asta e subiectul de care vorbeste Monica:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23981

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

da perfect, merci pentru link, mi-am tiparit si citesc acasa, nu eram pe atunci pe aici pe DC

totusi ma intereseaza in primul rand corectitudinea si acuratetea analizelor, si in al doilea rand pretul. Si, in plus, din martie poate mai exista si pareri noi

laurici, poate chiar este nevoie de atata timp, poate asta este un semn de seriozitate, mai stii! zic si eu.. , eu in frageda tinerete am lucrat intr-un laborator(de chimie), o analiza se poate face si la modul aproximativ (cu o metoda), si la modul precis (cu alta metoda) sau se poate face fas-fas de dragul de a castiga clienti si bani

maria, ai comparat analizele cumva si cu alt laborator?

monica, tu le-ai comparat, ai avut posibilitatea?

de fapt n-am mai avut rabdare pana acasa, am citit subjectul, concluzia a fost ca:
-cele mai ieftine lab.sunt inst.cantacuzino, inst.parhon, giulesti
-medii ca pret:medicover si sanador
-scumpe dar rapide:medsana si centrul medical unirea

dar corectitudinea?! (sunt de acord cu voi ca nu poti sa o vezi dacat comparativ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ardit,
n-am comparat analizele. Au iesit bune si nu m-a mai preocupat aspectul acesta.
Maria

Mergi la inceput

Ardit eu le-am comparat cu medsana si au fost OK ca corectitudine, difera unitatile de masura numai ca astepti putin mai mult decat la medsana la sanador. Desi eu le-am facut luni mi-a zis peste 7 zile si miercuri erau gata cand am sunat ptr altceva si am intrebat si de analize. Cand ai multe analize de facut te mai uiti si la pret pe langa corectitudine care trebuie sa primeze normal.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Monica-Elena, cum ti-ai dat seama ca analizele la Medicover sint eronate? Adica ti-au iesit proaste sau bune ( am mai auzit "voci" care ziceau ca la astia toate analizele ies bune)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor am si eu o intrebare:unde se fac analizele hormonale,in ce zilele si care sunt acestea.Va multumesc.

Mergi la inceput

Madyn eu nu am facut analize la medicover numai ca cea mai buna prietena le face acolo si mereu iasa naspa inclusiv triplu test la sarcina. Deci din auzite de la mai multe persoane. Eu am incercat medsana si Sanador pe pielea mea.
Alina analizele hormonale sunt in zilele 3,14 si 21. pe zile nu as putea sa iti spun acuma care sunt. In general sunt LH, FSH, prolactina, T3,T4, TSH. poate te mai ajuta fetele eu nu mi le aduc aminte pe dinafara.
Bafta!

Monica

Mergi la inceput