Cum vi se pare viata in Japonia(20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Sandra 20 Nu stiu ce preturi are aceasta D-na Suzuki Elena ,insa sa stii ca si eu am trimis actele prin EMS mamei mele si le-a tradus tot la D-na Miclos Simona .Intr-o zi au fost gata .Si traducerea certificatului de casatorie tot la ea mi l-am facut.Este o Doamna foarte serioasa si de treaba ,eu sunt multumita de ea.

Aaaa si as vrea sa mai adaug si eu ceva, mie mi sa spus de catre consul ca ar trebui si pasaportul tatalui (copie).Iar celelalte acte traduse in limba romana (Koseki Tohon si Shusei Shomeisho-declaratia de nastere)

Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Am nevoie de o informatie de la voi! Fetele care s-au casatorit in Romania, cat timp si-au asteptat viza de casatorie? Sau au plecat cu cea de "temporary visitor"? Cea din urma , daca esti casatorita (asa cum spuneam- in Ro) cat o astepti? Multumesc mult!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Eu m-am casatorit in tara si am primit viza de sotie in mai putin de o saptamina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Am nevoie de o informatie de la voi! Fetele care s-au casatorit in Romania, cat timp si-au asteptat viza de casatorie?

La 4 zile dupa depunerea actelor la Ambasada Japoniei,primit viza for single,journey to Japan as spouse or child of Japanese national.Period of stay:one year.Pretul la acea data:680.000 lei

si

Cred ca scriam in acelasi timp cu Eliana.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Bun dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

De fapt,am vrut sa spun:Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Multumesc mult de tot, tuturor, pt raspunsuri!As mai indrazni o singura intrebare , privitoare tot la timp(deh, e secolul vitezei): cat a durat toata "aventura" din momentul venirii in Ro a sotului si pana ati primit viza. Am vazut ca in Ro e treba cu analize medicale, cu programarea cununiei- multa , multa birocratie!! Si toate astea "cer" timp. Dar cat?Nu poate chiar orice om, mai ales daca e si angajat(salary-man), sa isi ia concediu cu nemiluita.Multumesc ca "salvati" cu raspunsurile voastre niste suflete pline de intrebari si framantari!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

raluca...la mine a durat un pic mai mult ca mi-am schimbat si buletinul si pasaportul(l-am facut la urgenta) dupa casatorie...sa zic in total cam 2 luni si ceva...dar el nu a stat atat pt ca nu putea...am depus actele de cununie, am facut cununia si a plecat(el a stat cam o luna)...nu stiu cum e in iasi dar in buc e balamuc mare si daca nu ai pile te plimba si mai mult..asa ca ea sa fie pregatita cu toate actele si cand vine el decat sa mearga la analiza si la depus acte(eu am facut tot cand a venit el,poate de asta a durat asa mult,nu am facut nimic inainte )...
Bafta!!!

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

RAluca la mine a durat 2 saptamini far schimbari de nume ,pasaport.Viza a durat 3 zile lucratoare.Toate actele
le-am facut prin pile.Cu toate ca am mai fost putin plimbata ca s-a gresit adresa ,mai da o data declaratie.DAR cel putin am rezolvat in 2 sapatamini.Trebuie sa faci o cerere la primar precum ca vrei sa fie la urgenta cu un motiv puternic si in rest te intelegi cu cei de acolo.Asa fara cercere la primar 10 zile dureaza incheierea casatoriei din cite stiam.BAfta!

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by sandra20

knicoleta,serios???eu nu stiu ce preturi are ptr ca mi sa dat nr ei de la ambasada si nu am intrebat ce preturi are.....mai e si taranca...brrrrr...ce voce are si cum se exprima......

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Bine zis .Din cauza ei am renuntat sa-i mai fac certificatul de nastere lui DAvid.
Si intradevar are niste preturi, mai si zice ca iti ia mai putin ca esti romanca de a ei.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

da susuki si nuti spune cat tecosta cand este actele . gata ati cere bani ia zice 7500 de yeni pagina siti traduce o gramada de pagini am trimis ofata la ia ialot pentru actele de casatorie 60000y ca iazis cavut de unblat pentru ia ca iadus actele la abasada asta este suzuki anostra mai si spune cai romanca deanostra

knicoleta

Mergi la inceput