Cum vi se pare viata in Japonia(20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

quote:
Text Originally posted by Knicoleta

da susuki si nuti spune cat tecosta cand este actele . gata ati cere bani ia zice 7500 de yeni pagina siti traduce o gramada de pagini am trimis ofata la ia ialot pentru actele de casatorie 60000y ca iazis cavut de unblat pentru ia ca iadus actele la abasada asta este suzuki anostra mai si spune cai romanca deanostra

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Knicoleta,m-am uitat la pozele tale...frumos baietel..nici nu zici ca-i 50% jap....

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Sint din nou pe baricade, sanatoasa si voioasa...promit sa va povestesc despre Sendai si sa 'revigorez' si subiectul cu limba japoneza, dar de luni....

Profitati de toamna asta minunata, ca azi-miine vine iarna...

Week-end placut tuturor,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Bine v-am regasit,dragelor!Am revenit cu forte noi!
In ultimul timp am fost cam ocupata,ne pregatim de plecare,am rezervat deja bilete pentru luna octombrie/20.
Sunt foarte emotionata si abia astept sa ma vad acasa,pe de alta parte imi va fi dor de Japonia dar voi tine legatura cu voi si-mi alinati dorul.

Mirela,sa stapanesti sanatoasa masina!Iti doresc sa te fereasca Dumnezeu de accidente.
Numai bine!

Irimell,bine ai revenit ,draguta!
Te astept cu povestiri!
O toamna frumoasa si linistita!

Pe curand,v-am pupat!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Am un moment de respiro asa ca profit sa va multumesc foarte mult pt cuvintele frumoase! Si voua va uram sa aveti parte de numai bine si sa fiti sanatosi si fericiti!

Sorina, mai ai un pic si pleci. Ce repede a trecut timpul, dar ce minunat va fi cand iti vei intalni fetita si restul familiei!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Sorina,nu te mai intorci in Japonia?Ne va fi dor de tine!!!Tu locuiesti in Romania?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AYUMI

Sorina,nu te mai intorci in Japonia?Ne va fi dor de tine!!!Tu locuiesti in Romania?

Da,eu locuiesc in Romania,am venit doar pentru o perioada anume in Japonia si acum ca s-a terminat ne intoarcem.Nu stiu daca ne vom mai intoarce,inca nu avem nimic stabilit,deocamdata avem multe de facut in tara si apoi mai vedem ce va fi.
Si mie imi va fi dor de voi dar nu scapati cu una cu doua de mine,voi posta in continuare pe DC si "Viata in Japonia..".

Sorina.

Poze

Mergi la inceput

Asa este ,Eli,a trecut foarte repede timpul,nici nu-mi vine sa cred!
Nu prea ma gandesc la asta acum,ci numai la intoarcerea acasa si ca-mi voi reintalni familia dupa atata timp!

Ce mai face scumpul Stefanel?Doarme bine acum?

Sorina.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Soridraga, imi pare tare rau ca pleci...Dar daca nu a fost sa fie sa ne vedem in Japonia, poate ne vom vedea in Romania...Trece timpul asta ca nebunul, asa ca ne vom vedea curind. Pupici!

Numai bine si succes la cumparaturi,
Irimell

Mergi la inceput