balante (dez)echilibrate (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

GATA,am venit si ce sa vezi,am citit cam putine cadouri(la unele balante ,iar la altele deloc)!!!!!!!!chiar asa o fii?????

La munte zapada n-a fost,vineri a plouat,iar sambata si duminica a fost bine,am urcat pe munte,am lenevit si mancat pe saturate.
Deci mai e putin si vine SEZONUL BALANTELOR,deci punem de petreceri.
Eu una mi-as dori(ca tot schimb prefixul)o excursie in 2 in strainatate(deci beneficiaza si sotul de cadou)sau de o petrecere surpriza,o mica tzoala n-ar strica si flori cat cuprinde.
Daca mi-a scapat ceva am sa trec pe lista lu'Mos Craciun!
Hai ca mai e un pic si vine ziua noastra.
Sa aveti o saptamana buna si PLINA DE CADOURI!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si eu Balanta: 30 septembrie. Cam geloasa, deci punctul 15 nu se aplica.

in schimb o aplic in mod constant - nu cumva sa dea problemele peste mine . Altceva ... nu-mi place sa iau decizii, si sint de o comoditate cam exagerata .

Va pup,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by ticka

Alte doua horoscoape:

De evitat: Salamurile si produsele din carne afumate la rece, margarina, condimentele picante, sosurile, torturile si parjiturile cu crema

Printre toate lucrurile minunate scrise despre balante am gasit si ceva mai putin dragutz:
Horoscopul viciilor si inclinatiilor criminale Balantzele ocupa locul doi dupa Pesti la capitolul vicii, locul 1 (imaprtit cu Gemenii) in lista criminalilor deosebit de periculosi, locul 5 la capitolul killeri.

[navy][font=Comic Sans MS] Cristina & Sandica

Brrrr ! Chiar locul 1 in lista criminalilor deosebit de periculosi ???? Mai sa fie ?!

Aoleu ! Dar cum sa evitam torturile si prajiturile cu crema ......

------------------------

Ioana75 si CCarmen, v-am trecut in listutza de pe prima pagina ! Bun venit in grup !

Hai ca de maine incep petrecerile !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Trezirea!!!! Sa revenim in top. Eu vin cu un alt horoscop, sper sa fie pe placul celor care iubesc florile si plantele de apartament!

Pentru a crea o atmosfera placuta in casa, balantzele au nevoie de plante care sa aduca o nota de armonie si frumos. Plantele Balantzelor sunt raspunzatoare pentru armonia si intelegerea intre parteneri si dezvolta bunul gust. Acum ca am terminat cu bla-bla-ul trec direct la subiect. Plantele potrivite pentru Balantze sunt:
Azalea alba
Ananasul
Zygocactus truncatus - craciunelul
Capsicam - ardeiul iute decorativ
Chrysanthemum - crizantema de apartament
Codiaeum - crotonul
Fatsia Decne - Fatsia aralia
Hibiscus- trandafirul japonez
Hydrangea- Hortensia
Lilium - Crinii

La horoscopul cu plante si flori scrie ca daca vrei sa dezvolti o alta latura a caracterului, poti sa tii plante care tin de alta zodie. De exemplu plantele Racului tin de fericirea in familie ( begonii, kalanchoe, aloe ), plantele Leului de noroc in dragoste si creativitate (gardenii, mimoza, muscata), plantele Capricornului pentru a avea succese la servici si pentru a slabi!!!!!(dracena, Yucca, Ficus). Sper ca va placut

Deci dragi Balantze! Sa ne armonizam!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ticka, esti formidabila !
Ce informatii interesante aduci tu !

Chiar mi-a placut si lista asta de plante.
Ha ! Am si eu trandafir japonez in casa (presupun ca marea majoritate au, nu )!
Acum dau o tura pe net, sa vad cum arata si celelalte plante. de exemplu mi-ar placea o crizantema de apartament. Imi plac foarte mult crizantemele .
Nici plantele Racului nu mi-ar displacea, fiindca aduc fericire in familie , iar al meu barbatel chiar este rac.
Pupici !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

dana_ene, multumesc pentru adaugarea pe lista .

Ma bucur taaaare mult ca am gasit un de balante. De miine astept sa vad ce primiti, poate imi dati si mie idei ce sa le zic colegilor sa-mi ia (ca oricum string bani, mai bine sa fie folositi cu folos ).

Incepind de miine ... pentru toate echilibratele !

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dana-Ene 10+

Hai ca vin cu completari la horoscopul plantelor de apartament si pentru celelalte zodii (deh..mai avem sotzi, copii, fratzi....)

Berbec - pentru succesul propriu, pentru persoane nehotarate si distrate, pentru incurajarea celor singuri: rodia, azalea Indiana si Japoneza, begonia regala

Taur - pentru o viata luxoasa si rezistenta fizica: violetele, Kalanchoe Mangina, Ciclamenul, Primula si Gloxinia

Rac - fericirea in familie: begonii, kalanchoe, aloe

Gemeni - pentru prietenie: Asparagus, Edera, Palmierii, Chlorophytum

Leu - pentru noroc in dragoste si creativitate gardenii, mimoza, muscata

Fecioara - pentru mentinerea sanatatii si dezvoltarea intelectuala: Filodendron, Dracena

Balanta - pentru armonia si intelegerea intre parteneri si dezvolta bunul gust: azaleea alba, trandafirul japonez, crotonul completarea - vezi mai sus

Scorpion - Pentru dezvoltarea unor capacitate deosebite , iesite din comun: Cactusi, Aloe, Oleandru

Sagetator - Pentru succesul si linistea in timplul calatoriilor: Lamaiul

Capricorn - pentru succes la servici si pentru a slabi: dracena, Yucca, Ficus

Varsator - Pentru cei cu ideii inovatoare: Abutilion; Coleus Lour – urzicile de camera

Pesti - pentru dezvoltarea spiritualitatii: Orhideile, ficusii pitici

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bei,aia care au facut statistica aia sunt bolnavi de orbu gaini.Cum sa fie balantele cele mai periculoase?Ia sa vina cu date concrete,pe ce esantion a lucrat,ce nr de persoane.Eu una sunt sigura ca-i abureala.N-are cum frate,or fi si intre balante capete infierbantate,dar suntem totusi zodia cea mai iubitoare de pace si cea mai diplomata la nevoie.La multi ani! la toate ca vin bazdeiurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Bei,aia care au facut statistica aia sunt bolnavi de orbu gaini.Cum sa fie balantele cele mai periculoase?Ia sa vina cu date concrete,pe ce esantion a lucrat,ce nr de persoane.Eu una sunt sigura ca-i abureala.N-are cum frate,or fi si intre balante capete infierbantate,dar suntem totusi zodia cea mai iubitoare de pace si cea mai diplomata la nevoie.La multi ani! la toate ca vin bazdeiurile.

draga me!

io-s balanta iar consortu gemini... te asigur ca nu s-au inselat aia cu statisticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

draga ira!

ma bucur enorm ca am dat iar de tine! m-am tot intrebat cum ai ajuns, cum v-ati acomodat...
pentru noi a fost mai greu ca am ajuns iarna!

sa dea Dumnezeu sa va fie bine acolo, sa vi se implineasca toate visele si, mai ales, sa nu duceti lipsa de prieteni!

ce mai face gasca de montrealezi? care ati dat cu carnatu, mama draga??!!

Mergi la inceput