balante (dez)echilibrate (2)
Raspunsuri - Pagina 8
gandacelu spune:
la multi ani, adela!
esti o mare scumpa! si ai un baiet de nota 10!
tot binele din lume de la gandacei!
ma bucur ca sunt prima care sa-ti urez la multi ani!
Mihaela R spune:
Si eu, si eu! La multi ani, Adela! Din toate urarile din lume, eu iti doresc un singur lucru, dar care le cuprinde pe toate, cred: sa fii fericita!
Cit despre
Horoscopul viciilor si inclinatiilor criminale [/blue] Balantzele ocupa locul doi dupa Pesti la capitolul vicii
[/quote]
Sotul e pesti, eu balanta. Inca nu s-au s-au manifestat "inclinatiile" la nici unul dintre noi, totusi sintem amindoi
elutza82 spune:
Adela iti doresc multa sanatate,noroc si sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!!!
MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA...LA MULTI ANI...CINE SA TRAIASCA,CINE SA TRAIASCA???...LA MULTI ANI!!!Adela SA TRAIASCA,Adela SA TRAIASCA...La Multi Ani !!!
http://community.webshots.com/user/elutza82
Cary spune:
LA MULTI ANI !Adela,sa fii sanatoasa,fericita si iubita,sa ai parte numai de lucruri minunate si sa stii ca eu ma inscriu la o mare portie de tort(asa ca balanta din mine cere mereu dulciuri,nu refuza nimic la acest capitol).
PETRECERE FRUMOASA!
elutza82 spune:
Ioana75 bine ai venit printre noi...
Cary ma bucur ca te-ai distrat la munte...si sa sti ca si yo vreau cadou...dar astept sa vad ce o sa fie,pt ca-mi plac surprizele....ce mi-as dori eu,o sa-l iau pe iubi sa-mi cumpere,cand ma intorc in tara(asta pe langa cadoul de ziua mea)...o pereche de ghetutze...si poate mai vad ceva care sa-mi placa prin magazin...aaaa si bineinteles cele 4-5 sedinte pt epilarea definitiva(macar axila si inghinal)...nu-i asa ca nu-mi doresc prea mult???
O zi frumoasa dragi balantze!!!!!!!
A inceput "sezonul" nostru....
http://community.webshots.com/user/elutza82
dana_ene spune:
ADELA
Fericire, sanatate, noroc si.... multe, multe cadouri frumoase !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200
daniela_sb spune:
, Adela! Multa sanatate, bucurie si sa ti se implineasca toate dorintele!
La fel si tuturor balantelor. Si le mai doresc sa se bucure din plin de zilele astea frumoase de toamna alaturi de cei dragi si sa primeasca multe, multe cadouri si sa se simta iubite si alintate pentru ca cele mai frumoase oricum sunt!
31+ saptamani, DPN 21 Nov
ticka spune:
Si eu, si eu, si eu.. La multi ani, Adelasi tot ce-ti doresti sa se implineasca!!!!!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
ticka spune:
Trezirea! Un alt horoscop, de data asta pentru Sanatate:
Deci, dragi Balantze...
Tenul este oglinda problemelor de sanatate. Deci mare grija la cearcane si ten pamantiu!
Este singura zodie pentru care este contraindicat alcoolul de orice fel. La fel de nedorite sunt otzetul, citricile (se recomanda consumarea moderata sau inlocuirea cu perele sau merele) si excesul de sare
Cele mai vulnerabile organe interne sunt rinichii. Sistemul nervos lasa si el de dorit. De evitat starile de stress, nervii inutili. Pentru o buna circulatie, care uneori devine lenesha, mare atentie la picioare, acestea trebuie tinute in cald.
Masuri preventive: Amenajati biroul la care lucrati si casa in care stati astfel incat sa fie o atmosfera placuta si distinsa. Florile sunt obligatorii, la fel si obiectele preferate care va binedispun. Dintre sporturi se recomanda tenisul, patinajul ( deci, se poate si role! [Cool] - ador rolele!), e recomandat si masajul o data de doua ori pe luna si evitarea a tot ce e chimic.
Gata!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">