balante (dez)echilibrate (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mei gandacelule,tu faci parte dintre exceptiile care intaresc regula.Si nu te mai invinovati tu atata,da si tu vina pe sotul tau care sper totusi ca mai e printre noi,sau.....Oricum incearca sa fii cumintica zilele astea ca vine bazdeiu .La multi ani plini de impliniri la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Sa fii fericita Adela ca o balanta adevarata ce esti!

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

La multi ani si un an insorit ca ziua de azi!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Multumesc inca o data tuturor pentru urari
mi-au mers la inima si uns pe suflet

Nu stiu daca s-a mai dat link-ul asta
http://www.zodii.ro/index.php?unde=fun

si conform obiceiului, ma duc la culcare o data cu gainile (chiar daca e ziua mea) si imi voi spune si rugaciunea:
"Doamne Dumnezeule, te rog ajuta-ma sa pot lua decizii, dar pe de alta parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dragelor unde sunteti? Va pregatiti pentru petreceri??? Oricum eu ma declar prezenta si astazi! La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ticka

Dragelor unde sunteti? Va pregatiti pentru petreceri??? Oricum eu ma declar prezenta si astazi! La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

io hac hac am beut pt adela az-noapte pana tarziu si ma pregatesc sa beu pt sofi si ira hac hac

pa mine sa nu contati

da cu iliescu tot nu votez... hac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu prezenta.

Hai Gandacelu lasa votarea,mama ei de votare!!!!pregateste-te de petrecere,pune rochia de friptura ca s-a deschis sezonul aniversarilor!!!!!
Sa cante muzica ca eu pot dansa 2 zile si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Cary, dä muzica mai tare sä aud si eu! Pentru cä atunci cand este vorba de dans ... prezent räspund! (totusi am ceva mai multe plete decat cadâna aceasta! )

Doar pregätirile sunt in toi ...
... dar veniti cu listele de cadouri, poate asa mä inspir si eu ... mai ales cä sunt la incheierea plutonului de balante ...

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

fete ..dragi!

ce n-as da ..sa fim toate la un loc odata..si sa tot bem..cit tine vremea balantelor!
..mie iar nu mi-i somn..si tocmai am citi de cercane si faze.. am ajuns la 5 ore pe nopte..nu ma intrebatzi de cearcane.. eu cred cala mine fac parte din peisaj!

ma pregatesc pe maine....sau astept deja sa treaca de 12 sa fie "maine"!
nu-mi doresc nimic special..material...imi doresc ceva de suflet!
iar zis deja lu' man-ul meu!
sa vedem

e nasol ca poimaine plecam..si n-am chef sa fac bagaje maine!..asa ca si poimanie e o zi!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

saso, iubita, LA MULTI ANI!

tot binele din lume! ca esti fata buna! si asta e cel mai important (basca ca esti desteapta si frumoasa, ptiu sa nu te diochi!)

sa-ti ajute Dumnezeu la examen! iti tinem pumnii cu totii! ca sa ai vreme apoi si de casuta mea!

ira!!! la multi ani si matale, mamicule!
pupici si la fetita!

Doamne ajuta!
sanatosi si veselosi sa fim, ca restul... vine de la sine!

iaca doua fete care-mi sunt tare dragi!
mai mai!

Mergi la inceput